Επισκέπτης
Κθουλου. Είναι ενας ηρωας "δαιμονας" του λαβκραφτθελω να σε ρωτησω καιρο. τι σημαινει το χθουλου? σα να μαζευω να ριξω χλαπατσα ακουγεται.
Κθουλου. Είναι ενας ηρωας "δαιμονας" του λαβκραφτθελω να σε ρωτησω καιρο. τι σημαινει το χθουλου? σα να μαζευω να ριξω χλαπατσα ακουγεται.
η σβετλάνα πιστεύεις είναι η μάντοκα;
η wilde rose ποια είναι;
μονο η χοντρη που μου σπασε την μεση δεν ποσταρει εδω μεσαη σβετλάνα παίζει να είναι άλλη χοντρή
η γουάιλντ επίσης κάποια χοντρή είναι λες και έχει σημασία ποιά ακριβώς είναι
σίγουρα;μονο η χοντρη που μου σπασε την μεση δεν ποσταρει εδω μεσα
μονο η χοντρη που μου σπασε την μεση δεν ποσταρει εδω μεσα
τον νικ07 τον θεωρει τυπο[move] nick07 = λιλας [/move]
^την γνώμη σου για την υπογραφή του νίπουλ, με απασχολεί καιρό τώρα το --> που έχει βάλει στην αρχή νομίζω το έβαλε λόγω θολούρας πάνω στα νεύρα του την στιγμή που έσπαγε γιατί δεν βγάζει νόημα
τον νικ07 τον θεωρει τυπο
η σβετλάνα ανεβαίνοντας προς θεσσαλονίκη έκανε μια στάση στη λάρισα,έσπασε τη μέση του γλ και μετά πήγε στον παπαζόληή ίσως θέλει να πει πως ο και καλά τύπος νικ είναι στην πραγματικότητα λίλας ;)
δεν μπορουσα να το δω το βιντεο απο αιπαντ.αυτο πρεπει να ειναι ενα σμαρτ που φοραει χαγιαμπουσα μηχανη που μαζι με τα 600 κιλα που ειναι δεν δινουν καμια τυχη στο φεραρι απο σταση στο τετρακοσαρι.απο σταση φαναρι σε φαναρι πολυ δυνατα αυτοκινητα χανουν απο πολυ υποδεεστερα ;)τυπε brabus, μην παιρνεις στα αστεια τον λακη ;) θα εκπλαγεις ;)
καποια στιγμη τον κατελαβαν οι δαιμονες προφανως και στο ασχετο εβρισε τον χριστο
ισως να βριζουν τον χρηστο απο το θρεντ του στοιχηματος κ να γραφουν λαθος το η
η σβετλάνα ανεβαίνοντας προς θεσσαλονίκη έκανε μια στάση στη λάρισα,έσπασε τη μέση του γλ και μετά πήγε στον παπαζόλη
την γνώμη σου
του δωσα υλικοαντε ρε βατραχε μια ωρα γαμω τον ηφαιστο σου
βατραχε αγαπα την φωτια σταματα
ισως να βριζουν τον χρηστο απο το θρεντ του στοιχηματος κ να γραφουν λαθος το η
έτσι όπως γράφει ο χρήστος έγραφα κι εγώ παλιότερα και είχα εκνευρίσει την πούστικη κιθάρα
εχεις σκεφτει να παρεις κρεατινη να φουσκωσεις για το καλοκαιρι?