Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
έχω σκεφτεί να φουσκώσω δίχως κρεατίνη πώς σου φαίνεται ;)

θα ηθελες να εισαι ο σποτερ του αχαχουχα οταν σηκωσε 195 κιλα καθισμα κ κουτσαθηκε κ να φταις εσυ γιαυτο

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μια ωρα ψαχνει στο γκουγκλ ο βατραχος να δει τι ειναι ο σποτερ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατί δε φουσκώνεις από περηφάνια

όλο λέω ότι θ'αρχίσω εντατική γυμναστική και όλο το αναβάλλω δεν έχω την απαιτούμενη ενέργεια το νικ σου θυμίζει παραδουλεύτρα σε μεξικάνικη σειρά τύπου μαριμάρ :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
όλο λέω ότι θ'αρχίσω εντατική γυμναστική και όλο το αναβάλλω δεν έχω την απαιτούμενη ενέργεια το νικ σου θυμίζει παραδουλεύτρα σε μεξικάνικη σειρά τύπου μαριμάρ :)
νευροδιαβιβαστής είναι φίλε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
θελω να σε ρωτησω καιρο. τι σημαινει το χθουλου? σα να μαζευω να ριξω χλαπατσα ακουγεται.

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Cthulhu_Mythos[/url]
630d9d3e-s.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όλο λέω ότι θ'αρχίσω εντατική γυμναστική και όλο το αναβάλλω δεν έχω την απαιτούμενη ενέργεια

να πας να τσεκαρεις τις ορμονες σου μπορει να υστερεις να ειναι παθολογικο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
σε απαντηση του ψευτη του πουτανογιου που γραφει ψεμματα οτι μου εστειλε μνμ δηλωνω οτι οχι μονο δεν μου εστειλε αλλα μου εχει μπλοκαρει και τα πμ του.Του ΓΑΜΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥ

Παίζει να είσαι τόσο ηλίθιος ή πουλάς τρέλα για να υπεκφύγεις; Φυσικά και δε σου έστειλα κανένα προσωπικό μήνυμα. Εγώ ό,τι λέω το λέω δημόσια και το μήνυμα που σου άφησα, με όσο μεγαλύτερη προκλητικότητα μπορούσα, είναι εδώ:
Αυτός μου είχε στείλει πμ πριν 7-8 μήνες ότι του είναι εύκολο να με βρει λόγω του επαγγέλματος του (:cheesy:) και ορκιζόταν στην αντρική του αξιοπρέπεια ότι θα το καταφέρει...

Μετά έγραφε κάτι ασυναρτησίες, ότι έρχεται "σε λίγες μέρες" στο σπιτάκι που συχνάζουμε :uglystupid: :tooth:
Βγάλαμε συμπέρασμα για τις ικανότητες του και για το επάγγελμα του...

Αποτυχημένος και εκεί, αποτυχημένος παντού και για πάντα. Ένας ανυπόληπτος, που ενώ διαβάζει κάθε μέρα το σάιτ, δεν τολμάει να ανταλλάξει κουβέντες μαζί μου για να μην τον κουρελιάσω ψυχικά, για να μην τον ξαναστείλω να κοιμάται αγγαλιά με το μπουκάλι και να ξερνάει κοιμισμένος στο μαξιλάρι του.

Είχα υποσχεθεί στον Σταμ(ας το επιβεβαιώσει) ότι μέσα σ' ένα μήνα θα τον έσπαγα και έτσι έκανα. Ό,ΤΙ έχω προβλέψει ΕΓΩ έδω μέσα έχει επαληθευτεί. Ό,τι έχω υποσχεθεί το έχω πράξει.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.

Αλλιώς βγαίνουν να παραδεχτούν ότι ΑΠΟΤΥΧΑΝ σαν άντρες.

Κατάλαβες κύριε ΣΣΙΕΣ που έκανες τις λίγες μέρες 8μηνο και καμαρώνεις σαν βλάκας ότι "μαζεύεις φέησμπουκ"; :2funny:

Μάζευε αλλα βάλε μια καταληκτική ημερομηνία. Πες μετά την τάδε μέρα θα παραδεχτώ κάποια πράγματα. ΕΣΥ είσαι αυτός που έδωσε αντρικό λόγο ότι θα με βρει. ΕΣΥ δεσμεύτηκες. Μη με αναγκάσεις να βγάλω πμ...

Αλήθεια δεν το διάβασες;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πάλι λες ότι αργά ή γρήγορα/κάποτε/μέχρι το τέλος του χρόνου θα με βρεις. Μεγαλύτερη ξεφτίλα από απειλή διατυπωμένη με αυτόν τρόπο δεν υπάρχει!

Οι στοιχειωδώς σοβαροί άντρες αν αποτύχουν σε κάτι λένε ΑΠΕΤΥΧΑ. Μόνο [size=14pt]ένας απόπατος της ξεφτίλας[/size] θα μπορούσε ποτέ να πει "όχι δεν απέτυχα γιατί έχω άλλα 30 χρόνια να ζήσω και μέχρι τότε θα τον έχω βρει και τιμωρήσει!" :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά βέβαια είναι πράγματα που δε θα στα πουν ποτέ τα τσουτσέκια-χειροκροτητές που έχεις αμολήσει να με βρίζουν, καθότι μια φάρα όλοι οι πούστηδες (που λένε στο χωριό μου), αλλά δεν δικαιολογήσαι να μην τα γνωρίζεις.

Να θυμίσω στο φιλοθεάμον κοινό ότι ο νεαρολάγνος χαπάκιας που έψηνε το Σταμούλη να του κάνει δάνειο, ενώ σε προσωπικό μήνυμα (που δημοσιεύω αν υπάρχει αμφισβήτηση) συνέδεσε την επιτυχία του στην εκδίκηση με την αντρική του αξιοπρέπεια και το επαγγελματικό του κύρος, μετά την παταγώδη αποτυχία του που κατέληξε στο να αποχωρήσει από το φόρουμ με την ουρά στα σκέλια, δεν ντράπηκε προσφάτως να μπει (στιγμιαία φυσικά :grin:) και να κοκορευτεί με ξετσιπωσιά ότι έχει μαζέψει παρεμφερή φέησμπουκ, οτι σχεδόν με έχει βρει, και με συνοδεία πανηγυρικών εμόσικον (:grin: :rockon:) [size=18pt]να παρουσιάσει την ΗΤΤΑ, την ΞΕΦΤΙΛΑ και την ΑΠΟΤΥΧΙΑ του ως ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

[size=12pt]Ε τέτοιο αδερφιλίκι ούτε από τον Άρη, τον τσάτσο με το φέσι, δε θα περίμενα![/size]

Μόνο ότι με μισο-έδειρε δεν έγραψε! :2funny: Για το κουότ κοιτάξτε στα μηνύματα του, ήταν μετά από ερώτηση του Ντίμιτς.

Είχα τη διάθεση να σου δώσω ακόμα μια παράτα λίγων εβδομάδων για να αποκαταστήσεις την υπόληψη σου. Προτίμησες να παραστήσεις το χαζό και να βάλεις σύσσωμο το τσουτσεκόσουρμο να σου κάνει εξέδρα. Δικαίωμα σου. Επιλογή σου. Μας διαβάζουν και μας κρίνουν 9000 μέλη, όχι μόνο ο κύκλος σου.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Όσο για τα τσουτσέκια (Δελαπατρίδη, Κθούλου, πουτσολόβερ κλπ), κάθε λέξη που γράφουν για εσένα και εκ μέρους σου είναι τεκμήριο της αδυναμίας σου.

Εγώ δεν ζήτησα και ούτε θα επέτρεπα ποτέ να με συνδράμει άτομο από τη νωντοσία στις διαμάχες μου στο φόρουμ. Όχι μόνο γιατί δεν τους αφορούν αλλά και γιατί θα με προσέβαλλε αν θεωρούσαν ότι δε μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου. Ακόμα και ενάντια σε δέκα σαν εσάς. :grin:

Εσύ αντίθετα δεν κουράζεσαι να επιστρατεύεις γραφικούς, παιδάκια και κουσουρλήδες εναντίον μου. Τα αρχίδια μου παίρνουν φυσικά, όπως τα αρχίδια μου θα ξαναπάρεις κι εσύ αν τολμήσεις να κάνεις μόνιμη τη συμμετοχή σου στο φόρουμ. :birdman:

Για να κάνουμε μια μικρή περίληψη του ενός έτους που είμαι μέλος στο νωντισμό: Σας έχω γαμήσει όλες τις τρύπες και μου έχετε κλάσει τα αρχίδια, εντός και εκτός ίντερνετ. :birdman:

Μια ταπεινή πρόβλεψη για το μέλλον: Θα συνεχίσω να σας γαμάω απ' όλες τις τρύπες και θα συνεχίσετε να μου κλάνετε τ' αρχίδια! :thefinge:

Όλοι μαζί εσείς και άλλοι τόσοι είστε πολύ "λίγοι" απέναντι σε [size=12pt]ΕΜΕΝΑ.[/size]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στα αρχιδια μας .....

Εισαστε ολοι για τα πανηγυρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε τι σεντονια ειναι αυτα!!!!!!

Stories