gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παντα εφυγα
παντα εφυγα
δεν ξέρω αν παρακολούθησες χθες νίπουλ καλά θα κάνει να σταματήσει τα καντήλια και να μαζέψει τα κομμάτια του η ζωή συνεχίζεται
καποια στιγμη τον κατελαβαν οι δαιμονες προφανως και στο ασχετο εβρισε τον χριστοδεν ξέρω αν παρακολούθησες χθες νίπουλ καλά θα κάνει να σταματήσει τα καντήλια και να μαζέψει τα κομμάτια του η ζωή συνεχίζεται
δεν σε θυμάμαι το ίδιο ευαίσθητο όταν τον προκαλούσεςδεν ξέρω αν παρακολούθησες χθες νίπουλ καλά θα κάνει να σταματήσει τα καντήλια και να μαζέψει τα κομμάτια του η ζωή συνεχίζεται
ναι γιατι αμα βρισουν τους εχω πει οτι θα τους γαμησω τον αντιχριστο τουςΕχω παρατηρήσει ότι δεν πολυβλασφημούν εδώ μέσα, μόνο μαμολάγνοι είναι
Επ....Τι εχουμε εδώ;;;παντα εφυγα
καποια στιγμη τον κατελαβαν οι δαιμονες προφανως και στο ασχετο εβρισε τον χριστο
Επ....Τι εχουμε εδώ;;;
Παλι παιζεις με τα στρακια με μαλακα;;; Κοιτα με τον αντιρατσιστικο θα σε μαζεψουν να ξερεις ;)
δεν σε θυμάμαι το ίδιο ευαίσθητο όταν τον προκαλούσες
εγω δεν τον θυμαμαι καν να προκαλουσε μανδεν σε θυμάμαι το ίδιο ευαίσθητο όταν τον προκαλούσες
ξέρεις τι λέω πράσινη μουχρίτσαόταν τον προκαλούσα να με προκαλέσει λες
ξέρεις τι λέω πράσινη μουχρίτσα
εγω δεν τον θυμαμαι καν να προκαλουσε μαν
η σβετλάνα πιστεύεις είναι η μάντοκα;μαν εγώ δεν είχα ποτέ πρόθεση να σπάσω κανέναν τον νίπουλ αν θέλω τον σπάω και τώρα ακόμα με ένα ποστ όμως δεν το κάνω γιατί είμαι ο νίκος ζήσης του μπου έχεις να προσθέσεις τίποτα
μαν εγώ δεν είχα ποτέ πρόθεση να σπάσω κανέναν τον νίπουλ αν θέλω τον σπάω και τώρα ακόμα με ένα ποστ όμως δεν το κάνω γιατί είμαι ο νίκος ζήσης του μπου έχεις να προσθέσεις τίποτα
δινε μου ασιστ να τις καρφωνω στον πισινο τουμαν εγώ δεν είχα ποτέ πρόθεση να σπάσω κανέναν τον νίπουλ αν θέλω τον σπάω και τώρα ακόμα με ένα ποστ όμως δεν το κάνω γιατί είμαι ο νίκος ζήσης του μπου έχεις να προσθέσεις τίποτα