gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
συμφωνω απολυτα φιλε....εμεις ειμαστε το τελευταιο θρεντ που κραταει λιγο,σαν τον πρεκα στα οχυρα ρουπελαντικειμενικά το σάιτ έχει πιάσει πάτο θεσσαλέ
συμφωνω απολυτα φιλε....εμεις ειμαστε το τελευταιο θρεντ που κραταει λιγο,σαν τον πρεκα στα οχυρα ρουπελαντικειμενικά το σάιτ έχει πιάσει πάτο θεσσαλέ
βαλε λινκ φιλεαντικειμενικά το σάιτ έχει πιάσει πάτο θεσσαλέ
η μάντοκα έγινε σβετλάνα νταρντάνοβα και σας μπερδεύωβαλε λινκ φιλε
η μάντοκα έγινε σβετλάνα νταρντάνοβα και σας μπερδεύω
η μάντοκα έγινε σβετλάνα νταρντάνοβα και σας μπερδεύω
βαλε λινκ φιλε
Έμπαινε γιούτσο!!!σε απαντηση του ψευτη του πουτανογιου που γραφει ψεμματα οτι μου εστειλε μνμ δηλωνω οτι οχι μονο δεν μου εστειλε αλλα μου εχει μπλοκαρει και τα πμ του.Του ΓΑΜΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥ
σε απαντηση του ψευτη του πουτανογιου που γραφει ψεμματα οτι μου εστειλε μνμ δηλωνω οτι οχι μονο δεν μου εστειλε αλλα μου εχει μπλοκαρει και τα πμ του.Του ΓΑΜΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥ
Ουστ ρε Κόφι Ανάν!!!
αφου με ξερεις ηρεμος ειμαι τωρα.Οταν τον πετυχω τοτε θα βγουν τα νευρα μου ;)Ήρεμαααα...
αφου με ξερεις ηρεμος ειμαι τωρα.Οταν τον πετυχω τοτε θα βγουν τα νευρα μου ;)
και το πεζοδρόμιο θα γίνει κόκκινοαφου με ξερεις ηρεμος ειμαι τωρα.Οταν τον πετυχω τοτε θα βγουν τα νευρα μου ;)
σας χαιρετω προς το παρον παω μια βολτα να ξελαμπικαρω.Αγιε τα σεβη μου και παπαζολακο αν σε ξαναμπαναρουν γαμιουνται συθεμελα
παντα εφυγαΝα πάτε στο καλό.
Και όπως είπαμε. Ήρεμα.
που χαθηκες εσυ ρε μαν?σε απαντηση του ψευτη του πουτανογιου που γραφει ψεμματα οτι μου εστειλε μνμ δηλωνω οτι οχι μονο δεν μου εστειλε αλλα μου εχει μπλοκαρει και τα πμ του.Του ΓΑΜΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥ