redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
διαβασα ενα ποστ του και καταλαβαo μαριος ειναι last but not least. Ειναι ο καλυτερος και τον αφησαμε για τελευταιο. Το παιδι ειναι πραγματικα χαζο. Καμια σχεση ουτε με σταμ και αχαχουχα. Προκειται πραγματικα για αυτιστικο καθυστερημενο. Δειτε τα πρωτα του ποστ για να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαμε. Η τραγικη ορθογραφια δυσλεκτικου ειναι το λιγοτερο.
οριστε...
λοιπον γεια ανακαλυψα αυτο το σιτε πριν 2 μερες αρα καλος σας βρηκα
δεν το ανακαληψα τυχαια ομως!! Wink δεν ειμαι πρωταρης στο θεμα σεχ αλλα για μπουρδελα και στουντιο ναι δηλαδη τοσο ασχετος που εχο να κανω ερωτησεις δημοτικου αντε παμε και μην γελασατε!!! Cry
1/ το προφυλακτικο φανταζομαι στο δινουν στον οικο δεν χρειαζεται να παρεις μαζι σου
2/διαβαζο για τα στουντιο πως 50 ευρω κοστιζουν τα <βασικα> τι θεωρουν βασικο ομως? εγω με τιν κοπελα αλλα βασικα εχουμαι ¨) και ι σταση 69 που λενε??? μεσα στα βασικα ειναι δαχτυλακια? στα τεσεερα?
3/ ρε μαγκες δεν καιγομαι τρελα αλλα θα ηθελα να παω με καπια γκομενα που αν την πηδη** να το εχο να το περηφανευομαι αρα πειτε και κανενα ονομα ¨)
και κυριος.... στο στουντιο ποσην ορα καθεσαι? παει με τον χρονο ι οποτε τελειωσεις? [σε λογικο χρονο] δηλαδη ρωταο αμα τελειωσο σε 2 λεπτα μετα θα υπαρχει δευτερος γυρος...... στο κλασικο μπουρδελο φανταζομαι πως εχεισ 5 λεπτα χρονο top [etsi?]
γενικος μαγκες λεω να εξερευνισω αυτον τον χορο αρα αμα μπορειτε απαντησται μου... και πειτε μου κανενα καλο στουδιο ι μπουρδελο κοντα σε metro omos i genikos mesa metaforas
sorry μαγκες αμα εχουν ξαναβαλει ακριβως το ιδιο post [den brika omos akribos to idio]