Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
o μαριος ειναι last but not least. Ειναι ο καλυτερος και τον αφησαμε για τελευταιο. Το παιδι ειναι πραγματικα χαζο. Καμια σχεση ουτε με σταμ και αχαχουχα. Προκειται πραγματικα για αυτιστικο καθυστερημενο. Δειτε τα πρωτα του ποστ για να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαμε. Η τραγικη ορθογραφια δυσλεκτικου ειναι το λιγοτερο.
διαβασα ενα ποστ του και καταλαβα

οριστε...

λοιπον γεια ανακαλυψα αυτο το σιτε πριν 2 μερες αρα καλος σας βρηκα
δεν το ανακαληψα τυχαια ομως!! Wink  δεν ειμαι πρωταρης στο θεμα σεχ αλλα για μπουρδελα και στουντιο ναι δηλαδη τοσο ασχετος που εχο να κανω ερωτησεις δημοτικου αντε παμε και μην γελασατε!!! Cry
1/ το προφυλακτικο φανταζομαι στο δινουν στον οικο δεν χρειαζεται να παρεις μαζι σου
2/διαβαζο για τα στουντιο πως 50 ευρω κοστιζουν τα <βασικα> τι θεωρουν βασικο ομως? εγω με τιν κοπελα αλλα βασικα εχουμαι ¨)   και ι σταση 69 που λενε???      μεσα στα βασικα ειναι δαχτυλακια? στα τεσεερα?
3/ ρε μαγκες δεν καιγομαι τρελα αλλα θα ηθελα να παω με καπια γκομενα που αν την πηδη** να το εχο να το περηφανευομαι αρα πειτε και κανενα ονομα ¨)

και κυριος.... στο στουντιο ποσην ορα καθεσαι? παει με τον χρονο ι οποτε τελειωσεις? [σε λογικο χρονο] δηλαδη ρωταο αμα τελειωσο σε 2 λεπτα μετα θα υπαρχει δευτερος γυρος...... στο κλασικο μπουρδελο φανταζομαι πως εχεισ 5 λεπτα χρονο top [etsi?]

γενικος μαγκες λεω να εξερευνισω αυτον τον χορο αρα αμα μπορειτε απαντησται μου... και πειτε μου κανενα καλο στουδιο ι μπουρδελο κοντα σε metro omos i genikos mesa metaforas

sorry μαγκες αμα εχουν ξαναβαλει ακριβως το ιδιο post [den brika omos akribos to idio]

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

οριστε...

δεν το ανακαληψα τυχαια ομως!! Wink  δεν ειμαι πρωταρης στο θεμα σεχ αλλα για μπουρδελα και στουντιο ναι δηλαδη τοσο ασχετος που εχο να κανω ερωτησεις δημοτικου αντε παμε και μην γελασατε!!! Cry
1/ το προφυλακτικο φανταζομαι στο δινουν στον οικο δεν χρειαζεται να παρεις μαζι σου
2/διαβαζο για τα στουντιο πως 50 ευρω κοστιζουν τα <βασικα> τι θεωρουν βασικο ομως? εγω με τιν κοπελα αλλα βασικα εχουμαι ¨)   και ι σταση 69 που λενε???      μεσα στα βασικα ειναι δαχτυλακια? στα τεσεερα?
3/ ρε μαγκες δεν καιγομαι τρελα αλλα θα ηθελα να παω με καπια γκομενα που αν την πηδη** να το εχο να το περηφανευομαι αρα πειτε και κανενα ονομα ¨)

και κυριος.... στο στουντιο ποσην ορα καθεσαι? παει με τον χρονο ι οποτε τελειωσεις? [σε λογικο χρονο] δηλαδη ρωταο αμα τελειωσο σε 2 λεπτα μετα θα υπαρχει δευτερος γυρος...... στο κλασικο μπουρδελο φανταζομαι πως εχεισ 5 λεπτα χρονο top [etsi?]

γενικος μαγκες λεω να εξερευνισω αυτον τον χορο αρα αμα μπορειτε απαντησται μου... και πειτε μου κανενα καλο στουδιο ι μπουρδελο κοντα σε metro omos i genikos mesa metaforas

sorry μαγκες αμα εχουν ξαναβαλει ακριβως το ιδιο post [den brika omos akribos to idio]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

οριστε...

δεν το ανακαληψα τυχαια ομως!! Wink  δεν ειμαι πρωταρης στο θεμα σεχ αλλα για μπουρδελα και στουντιο ναι δηλαδη τοσο ασχετος που εχο να κανω ερωτησεις δημοτικου αντε παμε και μην γελασατε!!! Cry
2/διαβαζο για τα στουντιο πως 50 ευρω κοστιζουν τα <βασικα> τι θεωρουν βασικο ομως? εγω με τιν κοπελα αλλα βασικα εχουμαι ¨)  και ι σταση 69 που λενε???      μεσα στα βασικα ειναι δαχτυλακια? στα τεσεερα?

Χειρότερα κι απ' τον geiasou έγραφε :S

Beverlys

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
1
o μαριος ειναι last but not least. Ειναι ο καλυτερος και τον αφησαμε για τελευταιο. Το παιδι ειναι πραγματικα χαζο. Καμια σχεση ουτε με σταμ και αχαχουχα. Προκειται πραγματικα για αυτιστικο καθυστερημενο. Δειτε τα πρωτα του ποστ για να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαμε. Η τραγικη ορθογραφια δυσλεκτικου ειναι το λιγοτερο.

Υποτιμάς(και πολύ μάλιστα) τα αυτιστικά συγκρίνοντάς τα με αυτόν...

Ξέρει κανείς σε ποιο ίδρυμα κατοικεί; Στο Πίκπα ή στο Νταού Πεντέλης;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ποιον τραμπουκιζουμε σημερα?  :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα κλαψουνε μανουλες τυπε.....δε θα προλαβαινεις τη δουλεια.... ;)
μωρη ξεκωλιασμενη πορνη ακομα δεν φορεσες τις γοβες και το καλτσον να κατεβεις για δουλεια;περιμενουν οι πακηδες κουρασμενοι εργατες να ανακουφιστουν στην κωλαρα σου

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μωρη ξεκωλιασμενη πορνη ακομα δεν φορεσες τις γοβες και το καλτσον να κατεβεις για δουλεια;περιμενουν οι πακηδες κουρασμενοι εργατες να ανακουφιστουν στην κωλαρα σου
μάριος?
200]
images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom