lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγώ χτύπησα ένα έβερ γκρικ μια κόκα κι ένα πονσταν.χοντρό.εγω σαν 50αρης αυτες παιρνω παντως και ω3
εγώ χτύπησα ένα έβερ γκρικ μια κόκα κι ένα πονσταν.χοντρό.εγω σαν 50αρης αυτες παιρνω παντως και ω3
εγώ χτύπησα ένα έβερ γκρικ μια κόκα κι ένα πονσταν.χοντρό.
χοντρο.μαν ποστάρω πολύ στο σάιτ θα γίνω γραφικός στο τέλος αν δεν έχω γίνει ήδητώρα καταλαβαίνω ότι γι'αυτό φτιάχνεις κλώνους για να μοιράζεις τα ποστ και να συντηρείς κάθε νικ από την φθορά ;)
Βάτραχε σου χω πει ποιο είναι το επίθετο που σε χαρακτηρίζει
Το θυμάσαι?
απο μ.όπως μανώλης.από τι αρχίζει![]()
κακώς.δεν το θυμάμαι![]()
Όπως μάριος![]()
φοβάται να μιλήσει τώραμε τέτοιο αυτιστικό παρελθόν το παλικάρι τελικά δεν είναι καθόλου παράλογο που διάλεξε τέτοιο νικ :-
φοβάται να μιλήσει τώρα
Τόσον καιρό το βλέπε σαν παιχνίδι όταν τραμπουκίζαμε αχαχουχες του παρόντος και του μέλλοντος,τώρα όμως που είναι αυτός στη μέση και τρέχει με την ψευδαίσθηση ότι ίσως καταφέρει να πιάσει τη μπάλα που πεταμε ο ένας στον άλλον,ζεί έναν εφιάλτη
Tοσην ωρα μιλουσα μωρη χοντρη.φοβάται να μιλήσει τώρα
Τόσον καιρό το βλέπε σαν παιχνίδι όταν τραμπουκίζαμε αχαχουχες του παρόντος και του μέλλοντος,τώρα όμως που είναι αυτός στη μέση και τρέχει με την ψευδαίσθηση ότι ίσως καταφέρει να πιάσει τη μπάλα που πεταμε ο ένας στον άλλον,ζεί έναν εφιάλτη
δεν ήταν φάρσα ρε τις πρότεινε γιατί τις θεωρεί καλές έτσι κι αλλιώς ανεξαρτήτως ηλικίας
έχω καμμιά 10ριά ακόμα, δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά άρα και να υπάρχει δεν είναι εμφανής![]()
Μορφωμένος άνθρωπος και ρωτάς για βιταμίνες έναν αγράμματος βλάκα λες και είναι... ειδικός;
Πάρτα να μη στα χρωστάω! http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/imgres?biw=896&bih=598&tbm=isch&tbnid=eTxUUK0N7aJswM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.remaliaclub.gr%2Fforum%2Fmisc.php%3Fdo%3Dshowsmilies&docid=Mf_qI2w-3LBqUM&imgurl=http%3A%2F%2Fwww.remaliaclub.gr%2Fforum%2Fimages%2Fsmilies%2Fmoutza.gif&w=25&h=24&ei=A_rPUveAHcq-2wXc-YCABg&zoom=1&ved=0CE8QhBwwAA&iact=rc&dur=826&page=1&start=0&ndsp=17[/img[/URL]]
[/quote]
δηλαδή αν ρωτούσα ένα φιλόλογο με μεταπτυχιακό θα βάρυνε περισσότερο η γνώμη του αφού άσχετοι είναι όλοι με το θέμα έτσι κι αλλιώς :think: άσε που η καλή βιταμίνα κρίνεται και εμπειρικά αν φέρει αποτελέσματα ή όχι, αν και πιστεύω ότι το 90% της βελτίωσης που μπορεί να νιώσει κανείς από την λήψη βιταμινών είναι λογικά ψυχολογικής φύσης βλ. πλασέμπο ;)
άσε που η καλή βιταμίνα κρίνεται και εμπειρικά αν φέρει αποτελέσματα ή όχι, αν και πιστεύω ότι το 90% της βελτίωσης που μπορεί να νιώσει κανείς από την λήψη βιταμινών είναι λογικά ψυχολογικής φύσης βλ. πλασέμπο ;)
Θεωρεις φυσιολογικο που μας αναφερεις και συζητας καθε φασμα της ανιαρης ζωης σου μαζι μας;δηλαδή αν ρωτούσα ένα φιλόλογο με μεταπτυχιακό θα βάρυνε περισσότερο η γνώμη του αφού άσχετοι είναι όλοι με το θέμα έτσι κι αλλιώςάσε που η καλή βιταμίνα κρίνεται και εμπειρικά αν φέρει αποτελέσματα ή όχι, αν και πιστεύω ότι το 90% της βελτίωσης που μπορεί να νιώσει κανείς από την λήψη βιταμινών είναι λογικά ψυχολογικής φύσης βλ. πλασέμπο ;)
θυμάται τώρα και τα παλιά αυτιστικά του χρόνια, ξυπνήσαμε φαντάσματα :S
γελούσε ο χαίρέκακος αυτιστικόσ όταν χλευαζαμε τα εκάστοτε γιουσουφάκια και δεν έχανε ευκαιρία να σταζει κι αυτός το δηλητήριο του πάνω στην αναμπουμπουλα.στο ηλίθιο παιδικό αυτιστικό του μυαλό νόμιζε ότι ήταν καλύτερος απ τα γιουσουφάκια γι αυτό και δε βρισκόταν στη θέση τους,τώρα όμως η αμφιβολία του κατασπαραζει τα σωθικά.'μήπως είμαι κι εγώ άλλος ένας μικρός αχαχουχας?','μήπως αν δεν είχα χλευασει με τόσο μίσος τον σταματάκη,τώρα δε συνέβαιναν όλα αυτά?',είναι σκέψεις που τον έχουν κάνει να χάσει την ισορροπία που νόμιζε ότι είχε και η κατάρρευση να φαίνεται πλέον αναπόφευκτη.θυμάται τώρα και τα παλιά αυτιστικά του χρόνια, ξυπνήσαμε φαντάσματα :S
Αυτοαναιρείσαι μέσα στην ίδια πρόταση...