redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
Όσο είναι στη δουλειά![]()
δεν το κάνω επίτηδες ! απο κάποια στιγμή(met΄a απο κόλλυμα ) ......αυτόματα γυρνάει σε αγγλικάρε λουτσε αυτη η μιξη ελληνικων με greeklish
μου θυμιζει κατι ποστ του μπολντη
τι είναι αυτή μαν διατροφολόγος ή άλλου είδους επιστημόνισσα![]()
αμα σου ριξω ενα μουτ για δεκα μερες θα το ξεπερασεις το κωλυμαδεν το κάνω επίτηδες ! απο κάποια στιγμή(met΄a απο κόλλυμα ) ......αυτόματα γυρνάει σε αγγλικά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο φαρμακειο δεν ρωτησες;δεν ήταν φάρσα ρε τις πρότεινε γιατί τις θεωρεί καλές έτσι κι αλλιώς ανεξαρτήτως ηλικίας
έχω καμμιά 10ριά ακόμα, δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά άρα και να υπάρχει δεν είναι εμφανής![]()
Στο φαρμακειο δεν ρωτησες;
Ρε μαν σε εχω ικανο να κατσεις να σου βαρεσει ενας αγνωστος στο γυμναστηριο καμια ενεση.![]()
μαν τι θες να κανουμε σε αντιποινα στον σισι τωρα που ειναι μοντερειτιντ;δεν ρώτησα μάριε αφού υποτίθεται ήταν δοκιμασμένες και συστημένες![]()
Απο εναν τυπο στο ιντερνετ, σε μια κλικα που επικρατει το trolling.δεν ρώτησα μάριε αφού υποτίθεται ήταν δοκιμασμένες και συστημένες![]()
Για ποσο ακομα;μαν τι θες να κανουμε σε αντιποινα στον σισι τωρα που ειναι μοντερειτιντ;![]()
εδω εγω εκλαψα χτες τριαντα ευρω στο στοιχημα απο τρολλια....Απο εναν τυπο στο ιντερνετ, σε μια κλικα που επικρατει το trolling.
Για ποσο ακομα;
μαν τι θες να κανουμε σε αντιποινα στον σισι τωρα που ειναι μοντερειτιντ;![]()
Απο εναν τυπο στο ιντερνετ, σε μια κλικα που επικρατει το trolling.![]()
εδω εγω εκλαψα χτες τριαντα ευρω στο στοιχημα απο τρολλια....
ΥΓ ΓΙΑ παντα σαν την μπαιτ![]()
![]()
![]()
Γιατι δεν εκανες τον κοπο να ρωτησεις και τον φαρμοκοποιο δεν μπορω να καταλαβω. Να ρωταγες εστω τον γλιτσα.μάριε βιταμίνες ήταν όχι αντιβίωση ;)
εγω σαν 50αρης αυτες παιρνω παντως και ω3Γιατι δεν εκανες τον κοπο να ρωτησεις και τον φαρμοκοποιο δεν μπορω να καταλαβω. Να ρωταγες εστω τον γλιτσα.
Γιατι δεν εκανες τον κοπο να ρωτησεις και τον φαρμοκοποιο δεν μπορω να καταλαβω. Να ρωταγες εστω τον γλιτσα.
αντιθέτως τους ιατρικούς επισκέπτες του πάω![]()
![]()