τυπε,μολις τελειωσει την εκκαθαριση ο ΝΩΝΤΑΣ![]()
![]()
![]()

τυπε,μολις τελειωσει την εκκαθαριση ο ΝΩΝΤΑΣ![]()
![]()
![]()
πεφτουν σα βροχη τα πτωματα των νικς υστερα απο την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ![]()
δεν προλαβαινει να τα θαβει ο απολυτος.....
χοντρο.ρε τον μαριο....
προφητικο το τελος εποχης στο προφιλ του
εγω τον παωΈχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι στη χειρότερη θέση απ όλα τα γιουσουφάκια του παρελθόντος μάριε?
Ξέρεις ότι οι αχαχουχες πέρα απο το χλευασμο που δέχονταν είχαν ειςπράξει και συμπάθεια στο σαιτ.ο τραμπουκισμος τους είχε πατρικό-δεσποτικο ύφος.αυτό άλλωστε δεν ζήλεψες κι εσύ σ αυτούς ?ότι υπήρχαν και ψηγματα καλωσυνησ στην ανισόρροπη ψυχή τους?αυτό δεν ζηλευες και περίμενες την αναμπουμπουλα απο το χλευασμο τους ώστε να κάνεις πλιατσικο στην ψυχή τους και να απραξεις ότι προλάβεις?όχι γιατί το ήθελες για σένα,αλλά απ τη ζηλεια σου που είχαν κάτι που δεν είχες εσύ.η ζηλεια σου ήταν η αιτία της χαίρεκακίας σου.γιατί οι αχαχουχες είχαν μια ιντερνετικη προσωπικότητα,ένα εκτοπισμα και μια αποδοχή που ποτέ σου δεν γνώρισες.
Ποιο μέλος σε συμπαθησε στα 4 5 χρόνια που είσαι γραμμένος στο σαιτ μάριε?ποιος ασχολήθηκε ποτέ μαζί σου?από τα 100000 νικς που υπάρχουν στο σαιτ,υπάρχει πιστεύεις ένα που σε θεωρεί κάτι άλλο εκτός από το απροσαρμοστο ύπουλο πουστράκι που είσαι?
Έχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι στη χειρότερη θέση απ όλα τα γιουσουφάκια του παρελθόντος μάριε?
Ξέρεις ότι οι αχαχουχες πέρα απο το χλευασμο που δέχονταν είχαν ειςπράξει και συμπάθεια στο σαιτ.ο τραμπουκισμος τους είχε πατρικό-δεσποτικο ύφος.αυτό άλλωστε δεν ζήλεψες κι εσύ σ αυτούς ?ότι υπήρχαν και ψηγματα καλωσυνησ στην ανισόρροπη ψυχή τους?αυτό δεν ζηλευες και περίμενες την αναμπουμπουλα απο το χλευασμο τους ώστε να κάνεις πλιατσικο στην ψυχή τους και να απραξεις ότι προλάβεις?όχι γιατί το ήθελες για σένα,αλλά απ τη ζηλεια σου που είχαν κάτι που δεν είχες εσύ.η ζηλεια σου ήταν η αιτία της χαίρεκακίας σου.γιατί οι αχαχουχες είχαν μια ιντερνετικη προσωπικότητα,ένα εκτοπισμα και μια αποδοχή που ποτέ σου δεν γνώρισες.
Ποιο μέλος σε συμπαθησε στα 4 5 χρόνια που είσαι γραμμένος στο σαιτ μάριε?ποιος ασχολήθηκε ποτέ μαζί σου?από τα 100000 νικς που υπάρχουν στο σαιτ,υπάρχει πιστεύεις ένα που σε θεωρεί κάτι άλλο εκτός από το απροσαρμοστο ύπουλο πουστράκι που είσαι?
νωντας νωντας μπαρμπανωντας![]()
![]()
Χθες με γαμουσαν στην εκπαιδευση δεν γάμαγα εγω
Άλλοι πίνουν έναν μπάφο,άλλοι ρίχνουν έναν πουτσο,εγώ για να χαλαρώσω και να κοιμηθω θα ρίξω 2-3 κοπανησιες με τον μπαλτά στην ψυχή του μάριου.
Έγινες λιμενοφύλακας; Εξουσία;
Τι λιμενοφυλακας αγορι μου πας καλα?
για γκομενοφυλακας θα εδινε....εχει τα φ-ωντα....Έτσι δεν έλεγες ρε παπάρα; Ότι θα δώσεις εξετάσεις για λιμενοφύλακας;
Έτσι δεν έλεγες ρε παπάρα; Ότι θα δώσεις εξετάσεις για λιμενοφύλακας;
εγω? πότε ελεγα οτι θα δώσω για λιμενοφυλακας? για βρες το μου.
Ναι αυτή τη δουλειά θα κάνω. Λέγε τι δουλειά βρήκες.