Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
έχουν συμβεί και τα δύο, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντοτε το ίδιο, μένω πάντα ελεύθερος για να συνεχίζω ακάθεκτος τις ευφοριστικές μου
δραστηριότητες  ;)

αααα έχουνε συμβει και τα 2 ε?  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μαν εχεις μπερδευτει λιγο  ;)
Λογικο ειναι να ειχα θορυβηθει (δεν ειναι και λιγο να ξερεις οτι γαμησες μια οροθετικη γυναικα) αλλα αν θυμασαι καλα ειμαι απ τους ελαχιστους που συνεχιζαν να πηγαινουν και να γαμανε τοτε στην ΑΔΕΙΑ φυλης  ;)

Και μαλιστα με βριζατε καποιοι που συνεχιζα και πηγαινα

Eιχες θορυβηθει? μόνο? απλα μου την σπάνε τα τυπάκια που την λένε σε άλλους για τις επιλογες τους. Υπο αλλες συνθηκες δεν θα το εκανα θεμα αλλα προκαλεις ρε φιλε.
Τι σε ενδιαφερει εσενα πως επιλεγει ο καθενας να περάσει το βράδυ του. Και ο αλλος μπορει να νομιζει οτι εισαι ανικανος πχ να βρεις γυναικα για αυτο τρεχεις στις πουτανες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι απλα ειχα θορυβηθει  :grin:

Ολοι εσεις οι υπολοιποι που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝ ειχατε χεστει πανω σας  :2funny:
Σκεψου να την ειχατε γαμησει κιολας...  :2funny: :2funny:

Καλα θα τα βρω τα ποστ μην αγχωνεσαι. Γιατι δεν μου αρεσουν οι ψευτες.Κυριως οι ψευτομαγκες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
εγώ θέλω να προσεγγίσω μια χείρα που γνώρισα πρόσφατα αλλά ντρέπομαι να της προτείνω στα ίσια να βγούμε.. :zfuck:
μπόλτη έχεις καμιά ιδέα ?

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ο Ριγκορ ειναι σκληρος χυστης και του αρεσει να γαμαει καθε μερα διαφορετικα μουνια και μετα δε σε ξερω σε με ξερεις..
Οπως εγω  :rockon:

Τα υπολοιπα ειναι για κατι πιρφορους, γκομενοβοσκους, καληνυχτακηδες, μαρκελαδακηδες, παντοφλακηδες

Κανονικη γκομενα πλεον κυνηγαω(σε πολυ λογικα πλαισια χωρις πιρφοριες) να γαμησω, μονο αν τη γουσταρω ΠΑΡΑ πολυ η μου δωσει απο μονη της το μουνι στο πιατο.

ΚΑΤΩ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ:rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :headbang2: :thumbsup: :cool2:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Eιχες θορυβηθει? μόνο? απλα μου την σπάνε τα τυπάκια που την λένε σε άλλους για τις επιλογες τους. Υπο αλλες συνθηκες δεν θα το εκανα θεμα αλλα προκαλεις ρε φιλε.
Τι σε ενδιαφερει εσενα πως επιλεγει ο καθενας να περάσει το βράδυ του. Και ο αλλος μπορει να νομιζει οτι εισαι ανικανος πχ να βρεις γυναικα για αυτο τρεχεις στις πουτανες.

δειξτου βιντεο πως χορευεις να τους κοπει ο βηχας μεγαλε  :dancing:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Συνημμένα

• Bloody_butcher_knife_x6SYS_17261.gif
    Bloody_butcher_knife_x6SYS_17261.gif
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 109

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
φυσικα, η αυτου μεγαλειοτης μου χανει την ντιβιστικη της νοοτροπια οταν δω καποιον απο εσας απο κοντα..  ;)
και να μην τη χάνει με το καλό θα την χάνει με φάπες ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλο ψαξιμο τυπε  :rockon:

Tυπε το λιγακι θορυβημενος μεταφράζεται σε "Τρεχω αρον αρον στο Συγγρος για εξετάσεις?"

δεν κράζω και δεν κοροιδευω τετοια θεματα γιατι ειναι σοβαρα αλλα εσενα που εισαι προκλητικος και ξεχνάς εύκολα θα στην πω λιγο μπας και βάλεις εστω και αργά μυαλό. Για καλο σου δηλαδη γινεται ολο αυτο... τα μηνυματα ειναι πολυ ευκολο να βρεθουν και να γινεις ρομπα. Για αυτο κοψε την ειρωνια και την μαγκια. Ο καθενας διασκεδαζει οπως γουσταρει δεν θα ερθεις εσυ να βρισεις τις παρεες και τους φιλους μου και να μου πεις που να βγαινω. Πολυ λάσκα σας αφησαν ορισμένους.
Ρε τυπε και μενα αυτο μου ρχεται στο μυαλο..  :-
Νομιζω οτι ο καθε φυσιολογικος αντρας αυτο θα πρεπε να σκεφτεται..

Αν εσυ οταν βλεπεις γυναικα σκεφτεσαι πιρφοριες, ταινιουλες, sms ,μαρμελαδες κλπ μαλλον πρεπει να το κοιταξεις..

Και οσο γι αυτο που ειπες για κοινωνικη ζωη, φιλους κλπ εγω ειμαι πιστος οπαδος της ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΑΣ
Δε θελω γυναικες στη παρεα μου, δεν εχουμε τιποτα να πουμε
Μονο να τις γαμαω θελω

Κανεις δεν κερδιζει γυναικες με τετοιες λογικες. Βλεπεις τις γυναικες λες και ειναι ζώα. Για αυτο μια ζωη θα εισαι με τις πτανες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εισαι βλαμμενος η το παιζεις??  :idiot:
Ειδες να γραφω πουθενα οτι χεστηκα πανω μου η κατι τετοιο??
Απλα για προληπτικους λογους πηγα ηρεμα και ωραια να κανω εξετασεις  :uglystupid:

Επισης περιμενω να βρεις το ποστ που λες οτι δηλωσα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ..  :2funny: :2funny:

Ναι και εγω θα πάω τωρα για προληπτικές εξετάσεις στα καλα καθουμενα στο νοσοκομειο  :2funny: :2funny:

οχι επειδη ειμαι χεσμένος αλλα επειδη δεν εχω τι άλλο να κάνω. Ψευτη έ ψευτη. Δεν εχεις λιγη τσιπα πανω σου? λιγο φιλοτιμο? να παραδεχτεις οτι γραφεις παπαριες?

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Tυπε το λιγακι θορυβημενος μεταφράζεται σε "Τρεχω αρον αρον στο Συγγρος για εξετάσεις?"

δεν κράζω και δεν κοροιδευω τετοια θεματα γιατι ειναι σοβαρα αλλα εσενα που εισαι προκλητικος και ξεχνάς εύκολα θα στην πω λιγο μπας και βάλεις εστω και αργά μυαλό. Για καλο σου δηλαδη γινεται ολο αυτο... τα μηνυματα ειναι πολυ ευκολο να βρεθουν και να γινεις ρομπα. Για αυτο κοψε την ειρωνια και την μαγκια. Ο καθενας διασκεδαζει οπως γουσταρει δεν θα ερθεις εσυ να βρισεις τις παρεες και τους φιλους μου και να μου πεις που να βγαινω. Πολυ λάσκα σας αφησαν ορισμένους.
Κανεις δεν κερδιζει γυναικες με τετοιες λογικες. Βλεπεις τις γυναικες λες και ειναι ζώα. Για αυτο μια ζωη θα εισαι με τις πτανες.

Kαι τι να κανει ρε ξυπνοπουλι να μη παει για να μη τον κραξεις εσυ?  :uglystupid:

μαλλον αυτος μια ζωη θα γαμαει . Και εσυ  :jerking:. Καλο χειρογλυκανο χαιβαναρε  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom