stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
έχουν συμβεί και τα δύο, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντοτε το ίδιο, μένω πάντα ελεύθερος για να συνεχίζω ακάθεκτος τις ευφοριστικές μου
δραστηριότητες ;)
Μαν εχεις μπερδευτει λιγο ;)
Λογικο ειναι να ειχα θορυβηθει (δεν ειναι και λιγο να ξερεις οτι γαμησες μια οροθετικη γυναικα) αλλα αν θυμασαι καλα ειμαι απ τους ελαχιστους που συνεχιζαν να πηγαινουν και να γαμανε τοτε στην ΑΔΕΙΑ φυλης ;)
Και μαλιστα με βριζατε καποιοι που συνεχιζα και πηγαινα
Ναι απλα ειχα θορυβηθει
Ολοι εσεις οι υπολοιποι που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝ ειχατε χεστει πανω σας
Σκεψου να την ειχατε γαμησει κιολας...![]()
![]()
redmanftw=master_21![]()
Ο Ριγκορ ειναι σκληρος χυστης και του αρεσει να γαμαει καθε μερα διαφορετικα μουνια και μετα δε σε ξερω σε με ξερεις..
Οπως εγω
Τα υπολοιπα ειναι για κατι πιρφορους, γκομενοβοσκους, καληνυχτακηδες, μαρκελαδακηδες, παντοφλακηδες
Κανονικη γκομενα πλεον κυνηγαω(σε πολυ λογικα πλαισια χωρις πιρφοριες) να γαμησω, μονο αν τη γουσταρω ΠΑΡΑ πολυ η μου δωσει απο μονη της το μουνι στο πιατο.
ΚΑΤΩ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!![]()
![]()
Eιχες θορυβηθει? μόνο? απλα μου την σπάνε τα τυπάκια που την λένε σε άλλους για τις επιλογες τους. Υπο αλλες συνθηκες δεν θα το εκανα θεμα αλλα προκαλεις ρε φιλε.
Τι σε ενδιαφερει εσενα πως επιλεγει ο καθενας να περάσει το βράδυ του. Και ο αλλος μπορει να νομιζει οτι εισαι ανικανος πχ να βρεις γυναικα για αυτο τρεχεις στις πουτανες.
μήπως είσαι καυλακιαςτιποτα απο τα 2 δεν ειμαι![]()
![]()
Εισαι γκευ και κακομουτσουνος τοτε.τιποτα απο τα 2 δεν ειμαι![]()
![]()
φυσικα, η αυτου μεγαλειοτης μου χανει την ντιβιστικη της νοοτροπια οταν δω καποιον απο εσας απο κοντα.. ;)μήπως είσαι καυλακιαςλέω μήπως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντονο πραμα ο ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ![]()
![]()
και να μην τη χάνει με το καλό θα την χάνει με φάπες ;)φυσικα, η αυτου μεγαλειοτης μου χανει την ντιβιστικη της νοοτροπια οταν δω καποιον απο εσας απο κοντα.. ;)
και να μην τη χάνει με το καλό θα την χάνει με φάπες ;)
Καλο ψαξιμο τυπε![]()
Ρε τυπε και μενα αυτο μου ρχεται στο μυαλο.. :-
Νομιζω οτι ο καθε φυσιολογικος αντρας αυτο θα πρεπε να σκεφτεται..
Αν εσυ οταν βλεπεις γυναικα σκεφτεσαι πιρφοριες, ταινιουλες, sms ,μαρμελαδες κλπ μαλλον πρεπει να το κοιταξεις..
Και οσο γι αυτο που ειπες για κοινωνικη ζωη, φιλους κλπ εγω ειμαι πιστος οπαδος της ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΑΣ
Δε θελω γυναικες στη παρεα μου, δεν εχουμε τιποτα να πουμε
Μονο να τις γαμαω θελω
Εισαι βλαμμενος η το παιζεις??
Ειδες να γραφω πουθενα οτι χεστηκα πανω μου η κατι τετοιο??
Απλα για προληπτικους λογους πηγα ηρεμα και ωραια να κανω εξετασεις
Επισης περιμενω να βρεις το ποστ που λες οτι δηλωσα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ..![]()
![]()
Tυπε το λιγακι θορυβημενος μεταφράζεται σε "Τρεχω αρον αρον στο Συγγρος για εξετάσεις?"
δεν κράζω και δεν κοροιδευω τετοια θεματα γιατι ειναι σοβαρα αλλα εσενα που εισαι προκλητικος και ξεχνάς εύκολα θα στην πω λιγο μπας και βάλεις εστω και αργά μυαλό. Για καλο σου δηλαδη γινεται ολο αυτο... τα μηνυματα ειναι πολυ ευκολο να βρεθουν και να γινεις ρομπα. Για αυτο κοψε την ειρωνια και την μαγκια. Ο καθενας διασκεδαζει οπως γουσταρει δεν θα ερθεις εσυ να βρισεις τις παρεες και τους φιλους μου και να μου πεις που να βγαινω. Πολυ λάσκα σας αφησαν ορισμένους.
Κανεις δεν κερδιζει γυναικες με τετοιες λογικες. Βλεπεις τις γυναικες λες και ειναι ζώα. Για αυτο μια ζωη θα εισαι με τις πτανες.