gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εγω μια που δεν εδινε την χωρισαAει γαμησου![]()
![]()
![]()
εγω μια που δεν εδινε την χωρισαAει γαμησου![]()
![]()
![]()
Κουραστηκα μαν δεν εχει νοημα εισαι ανικητος![]()
με το συμπαθιο αλλα τωρα αρχιζω και καταλαβαινω τελικα γιατι εισαι κατοχος τιτλου εδω μεσα...Ρε μαθε να εχεις φιλοτιμο. Κανεις δεν πάει στα ξαφνικα για εξετάσεις άμα δεν έχει φοβηθει απο κάτι. Εμας κοροιδευεις οτι ειμαστε πιρφοροι και το σπορ που έχεις επιλεξει να κανεις θα σε βαλει σε μεγαλυτερους μπελαδες απο αυτα που κοροιδευεις.
με το συμπαθιο αλλα τωρα αρχιζω και καταλαβαινω τελικα γιατι εισαι κατοχος τιτλου εδω μεσα...
βγάλε το σκασμο επιτέλους ρε υστερικο μαλακιστηρι.μας ζάλισες τ αρχίδια ρε ζωντοβολο.πάρε φόρα και κοπανα το κεφάλι σου στον τοίχο μπας και συνέλθεις ηλίθιε.Κανονισε να σε πετυχω σε κανεναν πουτανοερωτα ... εκει δεν θα έχει ελεος να το ξέρεις.
Επειδη συνηθως οι μπουρδελιαριδες κοροιδευετε αυτα που κανετε μετα.
Ανοιξε 100 ψηφοφοριες μετα να με βγαλεις μιστερ μλκα θα σε σωσουν νομιζεις![]()
![]()
ρε μλκ μπας κι εισαι εγωΜαν ολα μες το παιχνιδι ειναι.. ακομα και ο ερωτας..
Εχω ερωτευτει και γω αρκετες φορες στη ζωη μου..
Αλλα οταν για καποιο λογο, ΟΤΑΝ ΧΥΝΩ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ![]()
[οφ τοπικο του οφτοπικ]βγάλε το σκασμο επιτέλους ρε υστερικο μαλακιστηρι.μας ζάλισες τ αρχίδια ρε ζωντοβολο.πάρε φόρα και κοπανα το κεφάλι σου στον τοίχο μπας και συνέλθεις ηλίθιε.
Θα ρθω και θα σε βρω στα γήπεδάκια που τρέχεις και θα σου βαράω το κεφάλι στα τσιμέντα μαλακισμενο
Μαν οπως σου ειπα ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑ απλα...
Τι δεν καταλαβαινεις??
Ολη αυτη την κουβεντα την κανουμε γιατι εσυ λες οτι |ειπα οχι χεστηκα πανω μου και δηλωσα οτι δεν θα ξαναπαω με πουτανες"
Εγω λοιπον σου αποδεικνυω οτι ΔΕΝ ΧΕΣΤΗΚΑ και ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΣΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
Απλα σου εξηγω οτι θορυβηθηκα λιγο και πηγα να κανω εξετασεις..
Καταλαβαινεις τωρα ποσο χαζος εισαι?![]()
βγάλε το σκασμο επιτέλους ρε υστερικο μαλακιστηρι.μας ζάλισες τ αρχίδια ρε ζωντοβολο.πάρε φόρα και κοπανα το κεφάλι σου στον τοίχο μπας και συνέλθεις ηλίθιε.
Θα ρθω και θα σε βρω στα γήπεδάκια που τρέχεις και θα σου βαράω το κεφάλι στα τσιμέντα μαλακισμενο
τυπε η γκομενα σου ξερει οτι μπαινεις στο μπου?Για την ειλικρίνεια σου ήρθε η ώρα να μπεις στο πάνθεον με τους κορυφαίους που γαμούσαν, γαμάνε (και θα γαμάνε)
χωρίς να στήνονται σε ούρές με γλυκά σε τραβέλια ή να αναθεματίζουν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.
επικ τραμπουκισμοςβγάλε το σκασμο επιτέλους ρε υστερικο μαλακιστηρι.μας ζάλισες τ αρχίδια ρε ζωντοβολο.πάρε φόρα και κοπανα το κεφάλι σου στον τοίχο μπας και συνέλθεις ηλίθιε.
Ρε μαθε να εχεις φιλοτιμο. Κανεις δεν πάει στα ξαφνικα για εξετάσεις άμα δεν έχει φοβηθει απο κάτι. Εμας κοροιδευεις οτι ειμαστε πιρφοροι και το σπορ που έχεις επιλεξει να κανεις θα σε βαλει σε μεγαλυτερους μπελαδες απο αυτα που κοροιδευεις.
τρομοκρατια ο νωντας!!!!!ooo αγριο πραμα![]()
![]()
καποιοι απο αυτους βαζουνε και ψηφοφοριες για μιστερ μαλακας ;)Το ξερεις οτι υπαρχουν και τετοιοι τυποι στα μπουρδελοσαιτ??
Μαλιστα καποιοι απ αυτους εχουν και μεγαλα "αξιωματα"![]()
![]()
Εδω εν μερη θα συμφωνισω μαζι σου..
Εχω γνωρισει και γω ατομα που το παιζαν σκληροι μπουρδελιαρηδες κλπ και με το που τους εκατσε μια γκομενα εξαφανιστηκαν και εγιναν οι χειροτεροι παντοφλακηδες-μαρμελαδακηδες.
Και ξερω επισης και αλλα ατομα που το παιζουν "σκληροι" μπουρδελιαρηδες, αλλα με το που τους κατσει μια γκομενα θα εξαφανηστουν και αυτοι
Γενικα υπαρχουν 2 ειδων μπουρδελιαρηδες.
Αυτοι που ναι μεν εχουν τη δυνατοτητα να βρουν γκομενα/γκομενες, αλλα δεν τους αρεσει η μαρμελαδα, δεν τους αρεσει να γαμανε συνεχεια το ιδιο μουνι και το κυριοτερο θελουν να ειναι ελευθεροι να γαμαν οποια θελουν και να φευγουν χωρις δεσμευσεις. Σε αυτη την κατηγορια εντασομαι εγω, ο Ριγκορμορτης και αρκετοι αλλοι γνωστοι μου.
Η δευτερη κατηγορια ειναι αυτοι που γαμαν στα μπουρδελα ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑ γιατι δεν μπορουν να βρουν γκομενα και μολις καταφερουν και γαμησουν κανα μπαζο τσαμπα το ερωτευονται και το παντρευονται τελικα. Επισης γνωριζω αρκετους τετοιους.![]()
....χεχεχεχεχχεχεχχεχεχεχεχεχεχέ Χ2..............καποιοι απο αυτους βαζουνε και ψηφοφοριες για μιστερ μαλακας ;)
Χεχεχεχεχεχεχεχεχέ.............Χ3..............Για την ειλικρίνεια σου ήρθε η ώρα να μπεις στο πάνθεον με τους κορυφαίους που γαμούσαν, γαμάνε (και θα γαμάνε)
χωρίς να στήνονται σε ούρές με γλυκά σε τραβέλια ή να αναθεματίζουν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.
Το ξερεις οτι υπαρχουν και τετοιοι τυποι στα μπουρδελοσαιτ??
Μαλιστα καποιοι απ αυτους εχουν και μεγαλα "αξιωματα"![]()
![]()