Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παράθεση από: BmwPower.. στις 28/04/12, 14:02

Θα παω τωρα στο Συγγρος..
Αλλα μου ειπε η τυπησα που μιλησα οτι δεν ξερει αν θα προλαβουν να με δουν γιατι θα παν αρκετοι αγχωμενοι χυστες να ουμε  :S

:2funny: :2funny: :2funny:

ο δεν χεστηκα πανω μου ειναι αυτος. Καλα ντάξει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
άσχημε συνήθεια να παραθέτεται παλιά ποστ κάποιου..
βασική αρχή της ευγένειας είναι στην κουβέντα να μην κολάς ποτέ τον άλλο στον τοίχο.

δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις μπόλτη  :)

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Παράθεση από: BmwPower.. στις 28/04/12, 14:02

Θα παω τωρα στο Συγγρος..
Αλλα μου ειπε η τυπησα που μιλησα οτι δεν ξερει αν θα προλαβουν να με δουν γιατι θα παν αρκετοι αγχωμενοι χυστες να ουμε  :S

:2funny: :2funny: :2funny:

ο δεν χεστηκα πανω μου ειναι αυτος. Καλα ντάξει.

εσυ ρε χαζοβιολη αν πεσεις κατω με κανα μηχανακι πχ η ανεβασεις ξαφνικα πυρετο δε θα πας στο γιατρο ε? ειναι δηλαδη δειγμα μαγκιας να μη πας και οτι χεζεσαι αν πας  :jerking:  :jerking: ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΚΑΡΑ-ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
άσχημε συνήθεια να παραθέτεται παλιά ποστ κάποιου..
βασική αρχή της ευγένειας είναι στην κουβέντα να μην κολάς ποτέ τον άλλο στον τοίχο.

δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις μπόλτη  :)

Σωπα ρε αληθεια? αυτο που εκανε αυτος αρχικα ηταν σωστο? οτι σε συμφερει βλεπεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Α οποιος δεν πηδαει στα μπουρδελα ειναι χέστης οκ  :2funny: ενω οποιος πηδάει και μιλαει υποτιμητικα για τις γυναικες και μολις σκάσει υγειονομικη βομβα και παει να κανει αμεσως εξετασεις δεν ειναι.

Προληπτικες εξετασεις εφοσον δεν κάνεις μλκιες δεν υπάρχει λογος να γινουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εσυ ρε χαζοβιολη αν πεσεις κατω με κανα μηχανακι πχ η ανεβασεις ξαφνικα πυρετο δε θα πας στο γιατρο ε? ειναι δηλαδη δειγμα μαγκιας να μη πας και οτι χεζεσαι αν πας  :jerking:  :jerking: ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΚΑΡΑ-ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Ρε θα τον τσακισω λεμε. Που μιλαει απαξιωτικα εγω εχω φιλες που τις αγαπάω και ξαδέρφες ελεος με τον καθε κομπλεξικο.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Α οποιος δεν πηδαει στα μπουρδελα ειναι χέστης οκ  :2funny: ενω οποιος πηδάει και μιλαει υποτιμητικα για τις γυναικες και μολις σκάσει υγειονομικη βομβα και παει να κανει αμεσως εξετασεις δεν ειναι.

Προληπτικες εξετασεις εφοσον δεν κάνεις μλκιες δεν υπάρχει λογος να γινουν.

πως προκυπτει οτι ειναι ρε φιλε? δεν εχουν λογικη αυτα που γραφεις σορρυ κιολας δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Αμα πεσω κατω με μηχανακι ενω πηγαινα για κοντρες και κοροιδευα οσους ειναι σωστοι οδηγοι οπως κανει το φιλαράκι σου αλλα για άλλα θεματα τοτε θα τα ηθελε ο κωλος μου. Επισης πυρετο δεν ανεβαζεις ξαφνικα στο ετσι και δεν ειναι λογος να πας νοσοκομειο αυτος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ουτε ειναι λογος να παω τωρα ξαφνικα να κανω εξετασεις αιματος για κατι αν δεν εχω κανει καποια μαλακια και δεν εχω φοβηθει αυτο λεμε και ο φιλος σου δικαιολογει... δεν ειναι κακο να πει οτι φοβηθηκε με τις βλακειες που εκανε και παλι καλα που δεν του εκατσε κατι ασχημο αλλα τωρα τα ξεχναει ολα αυτα και μας την μπαινει καταλαβες τι σκουλικιαρης ειναι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτο καταλαβες εσυ οτι ειπα??  :uglystupid:
Μαν εισαι πιο χαζος και απο αμοιβαδα  και εχεις το χαμηλοτερο IQ παγκοσμιως  :2funny:
Ασε παιχτη μην μιλας εσυ για αικιου,32 χρονων εισαι και λες παπαριες,τουλαχιστον
ο μπολντις ειναι πιτσιρικας.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Αμα πεσω κατω με μηχανακι ενω πηγαινα για κοντρες και κοροιδευα οσους ειναι σωστοι οδηγοι οπως κανει το φιλαράκι σου αλλα για άλλα θεματα τοτε θα τα ηθελε ο κωλος μου. Επισης πυρετο δεν ανεβαζεις ξαφνικα στο ετσι και δεν ειναι λογος να πας νοσοκομειο αυτος.
δικε μου με οποιον/α και να κανεις σεξ κατι μπορει να παθεις και νοσοκομειο εστω και να μη συνεβη τιποτα πρεπει να πας για εξετασεις.
Επισης πρεπει να λαμβανεις προφυλαξη ειτε με πουτανες η μη. Επομενως δεν εχει να κανει η μαλακια του αν εκανε οτι εκανε με τις πουτανες αλλα με τη μη προφυλαξη . Τωρα το καταλαβαινεις λογικα γιατι γραφεις μαλακιες? Η να το εξηγησουμε και αλλες φορες με πιο απλα λογακια ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι πηγα στα 32 μου φανταρος και ειδικες δυναμεις κιολας  :jerking:
Εσυ πιστευεις οτι λεει το προφιλ??
IQ σαν του Μπολντη εχεις και συ μου φαινεται  :birdman:
Ε τοτε μπομπιρας εισαι και εσυ.Πες το δικε μου ειπα και εγω 32αρης
και να γραφει τετοιες παπαριες.Δικαιολογεισαι τυπε. :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε τοτε μπομπιρας εισαι και εσυ.Πες το δικε μου ειπα και εγω 32αρης
και να γραφει τετοιες παπαριες.Δικαιολογεισαι τυπε. :rockon:

Τι περιμενεις απο ανθρωπο που δεν παραδέχεται. Φιλοτιμο 0.

Ενταξει πάει τωρα να τα καλυψει σε στυλ "Δεν καταλαβες ... και αλλιως τα ειπα κτλπ".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom