nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τα μελη τουτου του σαϊτ ειναι ενας ασθενης επι της χειρουργικης κλινης....καθηκον μας ειναι να θεραπευσωμεν τους ασθενεις ;)
Στο γύψο θα τους βάλουμε. ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.
τα μελη τουτου του σαϊτ ειναι ενας ασθενης επι της χειρουργικης κλινης....καθηκον μας ειναι να θεραπευσωμεν τους ασθενεις ;)
Να προσέχουνε κλαρινογαμπροί, φλούφληδες και άλλοι αρνητές του Νώντα γιατί πλέον έχουμε επεκτείνει τη δράση μας εκτός σάιτ. Εδώ και καιρό κάνουμε εκτενείς τραμπουκισμούς σε Μεταξουργείο, Λιοσίων, Φυλής και δεν αργεί η μέρα που θα μπουκάρουμε μέσα στους οίκους και θα τους πετάμε όλους έξω!
ξερουν οτι δεν τους παιρνει τυπε..... ;) ασε που εχει αρχισει να μαθαινεται πως κυκλοφορει στην πιατσα παλι και ο σλαβυανκα με νεο αναβαθμισμενο software εξοντωσης πιρφοραγαπουληδων ;)Την Κυριακή το βράδυ είχα φτιάξει Νωντο-ομάδα που αποτελείτο από 1 άτομο - εμένα - και είχα τόση μανούρα που όποιος έλεγε μαλακία θα έτρωγε φάπες....
Είχα τα απεριόριστα Νωντο-νεύρα,αλλά δεν μίλησε κανείς.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα...............είναι 1,5 φορές σαν εμένα................ξερουν οτι δεν τους παιρνει τυπε..... ;) ασε που εχει αρχισει να μαθαινεται πως κυκλοφορει στην πιατσα παλι και ο σλαβυανκα με νεο αναβαθμισμενο software εξοντωσης πιρφοραγαπουληδων ;)
Τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα...............είναι 1,5 φορές σαν εμένα................
Πάντως πολλά φλωράκια κυκλοφορούσαν 2-2 , 3-3 κατά τη 1:30 τη νύχτα...........εγώ ήμουν μόνος και έτοιμος για όλα..............με τα πυρφοράκια........![]()
Μιλάμε είχα σιφιλιαστεί προχτές με τις ελλεηνίδες τσούλες που είδα να βολτάρουν άφοβα στο Μεταξουργείο και ήμουν έτοιμος να ρίξω πολλές σφαλιάρες σε κάποιον κλαρινογαμπρό με μαλλί κλαρίνο και κόκκινη μπλούζα champion που βρέθηκε μπροστά μου. Ευτυχώς γι' αυτόν μπήκε βιαστικά σ' ένα πορνείο και έδωσα τόπο στην οργή.
Δε μου λέτε ρε τύποι, κάποιο νικ "μπαστουνόβλαχος" ήταν εδώ ή έχω μπερδέψει τα φόρα;![]()
ξαδερφος μου κι αυτοςεδώ είναι (ή τουλάχιστον είναι και εδώ), με άβαταρ μια άσπρη πάπια η οποία διαγράφεται σε απαγορευτική πινακίδα, λογικά κατά πορνόπαπου πρέπει να μπήκε η φωτο
![]()
προσεξε μη με πετυχεις και κανεις μαλακιαΤον είδα την προηγούμενη εβδομάδα...............είναι 1,5 φορές σαν εμένα................
Πάντως πολλά φλωράκια κυκλοφορούσαν 2-2 , 3-3 κατά τη 1:30 τη νύχτα...........εγώ ήμουν μόνος και έτοιμος για όλα..............με τα πυρφοράκια........![]()
εσενα σε θεραπευουν τα πακια με τα πεη τους καθε μερατα μελη τουτου του σαϊτ ειναι ενας ασθενης επι της χειρουργικης κλινης....καθηκον μας ειναι να θεραπευσωμεν τους ασθενεις ;)
προσεξε μη με πετυχεις και κανεις μαλακια![]()
καμια ξαδερφη εχεις?ξαδερφος μου κι αυτος
εσυ δε θα με καταλαβειςΠιστεύω θα με καταλάβεις..............έχω πολύ κοντό Νωντο-κούρεμα.............και φοράω δερμάτινο μπουφάν.............![]()
Δεν είναι τυχαία η υπογραφή σου ;)
Δεν είναι τυχαία η υπογραφή σου ;)
εσυ δε θα με καταλαβεις
μοιαζω με στραβωμενο νταβατζη![]()
προσεχε σου λεω προσεχεΑν δεις την μπλούζα αυτήν.....έχε το νου σου..........έξω από το 56 ήμουν..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()