Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Να προσέχουνε κλαρινογαμπροί, φλούφληδες και άλλοι αρνητές του Νώντα γιατί πλέον έχουμε επεκτείνει τη δράση μας εκτός σάιτ. Εδώ και καιρό κάνουμε εκτενείς τραμπουκισμούς σε Μεταξουργείο, Λιοσίων, Φυλής και δεν αργεί η μέρα που θα μπουκάρουμε μέσα στους οίκους και θα τους πετάμε όλους έξω!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να προσέχουνε κλαρινογαμπροί, φλούφληδες και άλλοι αρνητές του Νώντα γιατί πλέον έχουμε επεκτείνει τη δράση μας εκτός σάιτ. Εδώ και καιρό κάνουμε εκτενείς τραμπουκισμούς σε Μεταξουργείο, Λιοσίων, Φυλής και δεν αργεί η μέρα που θα μπουκάρουμε μέσα στους οίκους και θα τους πετάμε όλους έξω!

Την Κυριακή το βράδυ είχα φτιάξει Νωντο-ομάδα που αποτελείτο από 1 άτομο - εμένα - και είχα τόση μανούρα που όποιος έλεγε μαλακία θα έτρωγε φάπες....
Είχα τα απεριόριστα Νωντο-νεύρα,αλλά δεν μίλησε κανείς......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Την Κυριακή το βράδυ είχα φτιάξει Νωντο-ομάδα που αποτελείτο από 1 άτομο - εμένα - και είχα τόση μανούρα που όποιος έλεγε μαλακία θα έτρωγε φάπες....
Είχα τα απεριόριστα Νωντο-νεύρα,αλλά δεν μίλησε κανείς......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ξερουν οτι δεν τους παιρνει τυπε..... ;) ασε που εχει αρχισει να μαθαινεται πως κυκλοφορει στην πιατσα παλι και ο σλαβυανκα με νεο αναβαθμισμενο software εξοντωσης πιρφοραγαπουληδων  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ξερουν οτι δεν τους παιρνει τυπε..... ;) ασε που εχει αρχισει να μαθαινεται πως κυκλοφορει στην πιατσα παλι και ο σλαβυανκα με νεο αναβαθμισμενο software εξοντωσης πιρφοραγαπουληδων  ;)
Τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα...............είναι 1,5 φορές σαν εμένα................ :rockon:
Πάντως πολλά φλωράκια κυκλοφορούσαν 2-2 , 3-3 κατά τη 1:30 τη νύχτα...........εγώ ήμουν μόνος και έτοιμος για όλα..............με τα πυρφοράκια........ :zfuck:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα...............είναι 1,5 φορές σαν εμένα................ :rockon:
Πάντως πολλά φλωράκια κυκλοφορούσαν 2-2 , 3-3 κατά τη 1:30 τη νύχτα...........εγώ ήμουν μόνος και έτοιμος για όλα..............με τα πυρφοράκια........ :zfuck:

Μιλάμε είχα σιφιλιαστεί προχτές με τις ελλεηνίδες τσούλες που είδα να βολτάρουν άφοβα στο Μεταξουργείο και ήμουν έτοιμος να ρίξω πολλές σφαλιάρες σε κάποιον κλαρινογαμπρό με μαλλί κλαρίνο και κόκκινη μπλούζα champion που βρέθηκε μπροστά μου. Ευτυχώς γι' αυτόν μπήκε βιαστικά σ' ένα πορνείο και έδωσα τόπο στην οργή.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μιλάμε είχα σιφιλιαστεί προχτές με τις ελλεηνίδες τσούλες που είδα να βολτάρουν άφοβα στο Μεταξουργείο και ήμουν έτοιμος να ρίξω πολλές σφαλιάρες σε κάποιον κλαρινογαμπρό με μαλλί κλαρίνο και κόκκινη μπλούζα champion που βρέθηκε μπροστά μου. Ευτυχώς γι' αυτόν μπήκε βιαστικά σ' ένα πορνείο και έδωσα τόπο στην οργή.

Εγώ κουρεύτηκα γιατί παραλίγο να φτιάξω κλαρινομαλλί.............με αποτέλεσμα.....στην Φυλής που κινούμαι,να ψάχνομαι με όλους............αλλά όσα βλέμματα και να έριξα σε διάφορους.....κανένα αποτέλεσμα..... Έχω τα νεύρα μου και κάποιος άσχετος θα την πληρώσει..... Μέχρι και αυτά τα πρεζο-πιώματα που ζητάνε ψιλά,την πήραν χαμπάρι και δεν πλησιάζουν.................... :s&m_1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δε μου λέτε ρε τύποι, κάποιο νικ "μπαστουνόβλαχος" ήταν εδώ ή έχω μπερδέψει τα φόρα;  :huh:

εδώ είναι (ή τουλάχιστον είναι και εδώ :P ), με άβαταρ μια άσπρη πάπια η οποία διαγράφεται σε απαγορευτική πινακίδα, λογικά κατά πορνόπαπου πρέπει να μπήκε η φωτο :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εδώ είναι (ή τουλάχιστον είναι και εδώ :P ), με άβαταρ μια άσπρη πάπια η οποία διαγράφεται σε απαγορευτική πινακίδα, λογικά κατά πορνόπαπου πρέπει να μπήκε η φωτο :think:
ξαδερφος μου κι αυτος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
προσεξε μη με πετυχεις και κανεις μαλακια  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τα μελη τουτου του σαϊτ ειναι ενας ασθενης επι της χειρουργικης κλινης....καθηκον μας ειναι να θεραπευσωμεν τους ασθενεις  ;)
εσενα σε θεραπευουν τα πακια με τα πεη τους καθε μερα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
Πιστεύω θα με καταλάβεις..............έχω πολύ κοντό Νωντο-κούρεμα.............και φοράω δερμάτινο μπουφάν............. :pipa1:
εσυ δε θα με καταλαβεις  :birdman:
μοιαζω με στραβωμενο νταβατζη  :zfuck:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εσυ δε θα με καταλαβεις  :birdman:
μοιαζω με στραβωμενο νταβατζη  :zfuck:

Αν δεις την μπλούζα αυτήν.....έχε το νου σου..........έξω από το 56 ήμουν.............. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

8IvHqrA.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom