gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δεν χρειαζεται.....ρωτησα τον πουτσο μου και μου πε να την βαλωΆδεια απ' τον Νώντα πήρες;
δεν χρειαζεται.....ρωτησα τον πουτσο μου και μου πε να την βαλωΆδεια απ' τον Νώντα πήρες;
πιτσιλαω απλαsquirt κανεις;![]()
δεν χρειαζεται.....ρωτησα τον πουτσο μου και μου πε να την βαλω
με ποσα δαχτυλα φτιαχνεσαι;πιτσιλαω απλα![]()
γιατι;ο καραισκακης ειναι μερος της εθνικης μας παιδειας......Μπράβο χιουμορίστα. Τέτοια θα έλεγες στα παιδιά σου αν είχες;
ρε πιωμενος εισαι?γιατι;ο καραισκακης ειναι μερος της εθνικης μας παιδειας......![]()
γιατι;ο καραισκακης ειναι μερος της εθνικης μας παιδειας......![]()
εγω πινω εσυ κατουρας......ποσο κραταει αυτο το κατουρημα μαν;εσυ δεν εφευγες;ρε πιωμενος εισαι?![]()
κανονισε να φας κανα μπαν γλιτσα...πολυ βεντετα την εχεις δει τελευταια.....δεν χρειαζεται.....ρωτησα τον πουτσο μου και μου πε να την βαλω
καλως την ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδακανονισε να φας κανα μπαν γλιτσα...πολυ βεντετα την εχεις δει τελευταια.....![]()
σε μενα το ειπες???καλως την ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα
οχι.....στον αλλονσε μενα το ειπες???
αν δεν χιονισειθα βρεξει.....
και οι δυο σε χεζουμεοχι.....στον αλλον
αμα ρθει ο πιεξ κρυψουκαι οι δυο σε χεζουμεκαι σε χυνουμε
μεσα στο λαρρυγκα ομως
![]()
γιατι να κρυφτω? μη με ρουφηξει η σουφρα του?αμα ρθει ο πιεξ κρυψου
οταν βγουμε απο το μνημονιο.....εκεινο το τσατ που καποτε υπηρχε και μετα υποσχεθηκε ο αντισθενης να φτιαξει και μας έγραψε στα αρχ.. στα @@ τελος παντων ποτε θα το φτιάξει;
μωρη σαφρακιασμενη παρτολα....μεχρι και εμοτικον σου φιαξανε που δειχνει πως ρουφαει τους πακηδες η σουφρα σου...Μωρή ξεφωνημένη πηδιόλα, πάλι εδώ γυρίζεις; Άντε γύρνα στο πόστο σου να σου γρασάρει τη ροδέλα κάνας νταβραντισμένος πάκης μπας και ηρεμήσεις λίγο.![]()
![]()