erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
οταν βγουμε απο το μνημονιο.....
αμα τα παρω καμμια ωρα κ τα κανω ολα πουτανα μετα θα φταιω;
οταν βγουμε απο το μνημονιο.....
σε λιγο καιρο που θα αναλαβουμε οι νωντοτυποι τη διοικηση του σαϊτ θα αλλαξουν ολα ;) εχουμε στειλει ηδη τελεσιγραφο...αμα τα παρω καμμια ωρα κ τα κανω ολα πουτανα μετα θα φταιω;
σε λιγο καιρο που θα αναλαβουμε οι νωντοτυποι τη διοικηση του σαϊτ θα αλλυν ολα ;) εχουμε στειλει ηδη τελεσιγραφο...
εχεις απαξιωσει πολλους πιρφοραγαπουληδες σχεδον πληρεις τα στανταρντς του νωντισμουθα ασπαστω τον νωντισμο
σε λιγο καιρο που θα αναλαβουμε οι νωντοτυποι τη διοικηση του σαϊτ θα αλλαξουν ολα ;) εχουμε στειλει ηδη τελεσιγραφο...
γαμαμε τυπε....δεν παιζουμε....γαμαμε ;)
τα αρχιδια μας θα αλλαξουνσε λιγο καιρο που θα αναλαβουμε οι νωντοτυποι τη διοικηση του σαϊτ θα αλλαξουν ολα ;) εχουμε στειλει ηδη τελεσιγραφο...
ισως τα δικα σου να γινουν μουνοχειλατα αρχιδια μας θα αλλαξουν
Μου θελεις και τσατ, τρομαρα σου...αμα τα παρω καμμια ωρα κ τα κανω ολα πουτανα μετα θα φταιω;
σε ξεφτιλισε ο μπεμπας απο κει....βρηκε τη φωτο που βαζεις στο μπαντου για να προσελκυσεις πακηδες για την σουφρα σουΣταμάτα μωρή ξεπουπουλιασμένη φραγκόκοτα, μας ζάλισες. Πήγαινε να στήσεις κώλο σε κάνα πελατάκι σου μπας και ησυχάσουμε λίγο.
τον έχετε πάρει μονότερμα τον ταφτάρ :Sισως τα δικα σου να γινουν μουνοχειλα
απλα δινουμε λιγο νοημα στην αχαρη ζωη του τυπετον έχετε πάρει μονότερμα τον ταφτάρ :S
τους γραφω στην μουναρα μου τυπε ;)τον έχετε πάρει μονότερμα τον ταφτάρ :S
σε λιγο καιρο που θα αναλαβουμε οι νωντοτυποι τη διοικηση του σαϊτ θα αλλαξουν ολα ;) εχουμε στειλει ηδη τελεσιγραφο...
δε θα κανουμε πραξικοπημα τυπε, θα κανωμεν επαναστασινΉδη έχουμε καταλάβει θέσεις κλειδιά στη διοίκηση του σάιτ. Εγώ είμαι μοντ και κάποιος που δεν θα ονοματίσω σούπερ μοντ. Σε λίγο καιρό όλη η διοικητική αλυσίδα θα αποτελείται από σκληροπυρηνικούς νωντιστές. Το πραξικόπημα θα γίνει χωρίς καμία αντίσταση.
τους γραφω στην μουναρα μου τυπε ;)
πες αλευρι ο σταματης καπου διπλα σε γυρεύειτα μελη τουτου του σαϊτ ειναι ενας ασθενης επι της χειρουργικης κλινης....καθηκον μας ειναι να θεραπευσωμεν τους ασθενεις ;)
τον απαξιωσα δεοντως ;)πες αλευρι ο σταματης καπου διπλα σε γυρεύει