Αν σε δω έξω από το 56 να κάνεις μαλακίες στο Νταιανάκι...........θα πάρω την Νωντο-μορφή και καταλαβαίνεις...........προσεχε σου λεω προσεχε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
δε με τρομαζουν νωντεςΑν σε δω έξω από το 56 να κάνεις μαλακίες στο Νταιανάκι...........θα πάρω την Νωντο-μορφή και καταλαβαίνεις...........
δε με τρομαζουν νωντες
Δεν κινδυνεύεις από εμένα...........δεν είσαι κλαρινογαμπρός....ή πυρφόρος....αυτοί να έχουν το νου τους...............
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
εχεις κλειδωσει κανενα νεο στοχοΔεν κινδυνεύεις από εμένα...........δεν είσαι κλαρινογαμπρός....ή πυρφόρος....αυτοί να έχουν το νου τους...............
δεν εχει κανενα νεο ενδιαφερων η πιατσα
εχεις κλειδωσει κανενα νεο στοχο
δεν εχει κανενα νεο ενδιαφερων η πιατσα
Ότι έχω γράψει στις κριτικές.......από νέες δεν αξίζει τίποτα....μόνη η Γαβριέλα που πήρα στο 84.......μου αρέσει.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το νου σας κλαρινοπιρφοροι....ερχομαστε για σας
Είμαι σε ίδιο mode.....όπως είπα.........θέλω να ενώσουμε τις Νωντο-δυνάμεις μας.......
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει καινουριο software τυπε... :S λοκαρει τον πιρφορο απο 3 χιλιομετρα μακρια και εμφανιζεται αυτοματα η μοναδικη εντολη που εχει προγραμματισμενη kill kill kill .... :S οτι βρισκεται αναμεσα του και στον πιρφορο που λοκαρει (κτιρια, αυτοκινητα, πλατειες, λεοφωρεια) το διαλυει με τις γροθιες του... :S
η επιθυμια ειναι ασχετη τυπε
ειναι μια μηχανη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μόνο αυθεντικά τύπε........αλλιώς δεν τα δέχεται το δέρμα μου............μπιλακο απο σαντα ψωνιζεις?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
εσυ σιγουρα σουλατσαρεις στα στενακια
τι εισαι ρε μαν φιδιΜόνο αυθεντικά τύπε........αλλιώς δεν τα δέχεται το δέρμα μου............
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε να κανονισουμε νωντοπεριπολια το ΣΚ.... και λεω να παμε να κανουμε και καμια εφοδο σε κανα κλαρινοκλαμπακι των ΒΠ...μπορει να πετυχουμε και κανα γνωστο μεσα να πιρφοριζει με ελλεηνιδες ;)Είμαι σε ίδιο mode.....όπως είπα.........θέλω να ενώσουμε τις Νωντο-δυνάμεις μας.......
Έχω αισθητήρα στο δέρμα ο οποίος απορρίπτει χωρίς 2η κουβέντα.....οτιδήποτε μαιμού.........τι εισαι ρε μαν φιδι
τυπε να κανονισουμε νωντοπεριπολια το ΣΚ.... και λεω να παμε να κανουμε και καμια εφοδο σε κανα κλαρινοκλαμπακι των ΒΠ...μπορει να πετυχουμε και κανα γνωστο μεσα να πιρφοριζει με ελλεηνιδες ;)
ΟΚ....θα πάω αύριο σε γνωστό πυρφοροκλαμπ στο Κολωνάκι που έχει εγκαίνια,να κόψω κίνηση...........μόνος μου........ ;)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
γυναικες δεν αντιλαμβανονται την ευαισθησια του εντερου
ρε τον μαλακα πρωτα επρεπε να της ριξη ενα πουτσο και μετα η επιδειξη
αλλη νιμερτις και αυτη η πατσαβουρα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
ε οχι και οτιδηποτεΈχω αισθητήρα στο δέρμα ο οποίος απορρίπτει χωρίς 2η κουβέντα.....οτιδήποτε μαιμού.........
τις αγαπουλες μαιμου μια χαρα της ανεχεται