life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αντ1έχει και αυτός ο μαλάκας σόου? σε ποιό κανάλι?![]()
Φτανει να διατιθενται δωρεαν τα υπογλωσσιαΆμα το έργο δεν είναι τουλάχιστον δίωρο δεν το ευχαριστιέσαι.![]()
Αντ1έχει και αυτός ο μαλάκας σόου? σε ποιό κανάλι?![]()
Φτανει να διατιθενται δωρεαν τα υπογλωσσιαΆμα το έργο δεν είναι τουλάχιστον δίωρο δεν το ευχαριστιέσαι.![]()
να εισαι μαλακας ......αξια ανεκτιμητητρεξιμο στο βουνο-56 λεπτα και 23 σεκ![]()
καλυτερα δεν εριχνες ενα γαμησιτρεξιμο στο βουνο-56 λεπτα και 23 σεκ![]()
και οι τραμουνταναιοι να τον χυνουνθα σε καρφωσω σε σταυρο να περναν οι κουκουεδες να σε φτυνουν![]()
δεν του καθεται η μαντοκακαλυτερα δεν εριχνες ενα γαμησι![]()
προβλεπω πανω στο μηνα να τους κανει ο λατσιος εξωσηΑντ1
Φτανει να διατιθενται δωρεαν τα υπογλωσσια![]()
η γυμναστικη ειναι απαραιτητη μαν. πρεπει να εισαι λεπτος μεχρι να πεθανεις-νομος του νεου123καλυτερα δεν εριχνες ενα γαμησι![]()
δεν εχω επιθυμια να γαμησω καποια που δεν ξερω.δεν ειμαι γλιτσαςδεν του καθεται η μαντοκα
Τί τα θες τα υπογλώσσια ρε μαλάκα,μια χαρά σε κοιμίζουμε και εμείς οι παραθλασιακοί!!!!Φτανει να διατιθενται δωρεαν τα υπογλωσσια![]()
αυτη ειναι ευκολακι μανδεν του καθεται η μαντοκα
νεο παμε να σηκωσουμε βαρηη γυμναστικη ειναι απαραιτητη μαν. πρεπει να εισαι λεπτος μεχρι να πεθανεις-νομος του νεου123
δες ρε μαλακα και μη μας πρηζειςτοκ σόου είναι και τα καρντάσιανς?
δες ρε μαλακα και μη μας πρηζεις
μια μαλακια ειναι, σιγουρα εμπνευση του αρναουτη![]()
θες να γαμησεις τον γκεοντολ που τον ξερεις;δεν εχω επιθυμια να γαμησω καποια που δεν ξερω.δεν ειμαι γλιτσας![]()
Στο επόμενο Νικ ο Κλοκ άκουσα πως θα είσαι εσύ καλεσμένος να μιλάς για το σωστό άρμεγμα,ισχύει;θες να γαμησεις τον γκεοντολ που τον ξερεις;![]()
μαζευτηκαν 2 μπουγατσοπαιδα και μια χαζητώρα το έβαλα τοκ σόου φαίνεται, κάνουν και κάτι άλλο δηλαδή?
ο λαιμός του κιάμου :S
το μισο σαιτ αυτο ονειρευεταιθες να γαμησεις τον γκεοντολ που τον ξερεις;![]()
ισχυει.....θα παρουσιασω και το νεο μου τριτομο εργοΣτο επόμενο Νικ ο Κλοκ άκουσα πως θα είσαι εσύ καλεσμένος να μιλάς για το σωστό άρμεγμα,ισχύει;![]()
πας γυμναστηριονεο παμε να σηκωσουμε βαρη![]()
αυτη ειναι ευκολακι μαν![]()