Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ την ξέρεις πάντωςΒασικα..........ειναι μεχρι να μαθειs την δ/ση του θεατρου.....Ολα τ αλλα ειναι απλα![]()
Εσύ την ξέρεις πάντωςΒασικα..........ειναι μεχρι να μαθειs την δ/ση του θεατρου.....Ολα τ αλλα ειναι απλα![]()
Εγω αν θαρθω, θαρθω για την παρασταση, αρκει να μου το πειs τουλαχιστον 2 ωρεs νωριτερα....Τοσο δεν κραταει καθε καινουργια παρασταση??Εσύ την ξέρεις πάντως![]()
παρε και κανα ipad μαζι σου να δεις καμια ταινια ή να μπεις στο σιτε να περασει η ωρα για να μην σε παρει ο υπνος
Εγω αν θαρθω, θαρθω για την παρασταση, αρκει να μου το πειs τουλαχιστον 2 ωρεs νωριτερα....Τοσο δεν κραταει καθε καινουργια παρασταση??![]()
![]()
A δλδ εχουνε ρευμα??? Την πληρωσανε την ΔΕΗ??
το κραγιον ειναι ολα τα λεφτα :SΗ Λιανα ντυθηκε ντισκομπαλα![]()
![]()
επρεπε να φαει και αλλα χαστουκια απο τον αλλον
Νομιζουν οτι αν βαλουν ενα-δυο ονοματα γνωστα, φτιαχνεται παιχνιδιαυτη τη μαλακια τα καρντασια τους πηρε πολυ καιρο να τη σκεφτουνε![]()
ποιος τους βλεπει ρε μαν..εγω την εχω πυροβολησει την τηλεορασηαυτη τη μαλακια τα καρντασια τους πηρε πολυ καιρο να τη σκεφτουνε![]()
Νομιζουν οτι αν βαλουν ενα-δυο ονοματα γνωστα, φτιαχνεται παιχνιδι
Αμ δε
εγω την εχω ανοιχτη ετσι να υπαρχειποιος τους βλεπει ρε μαν..εγω την εχω πυροβολησει την τηλεοραση
μαζι με τα δοντια εκανε λευκανση και στο μουσι ο πουστηςγια το νικ ο κλοκ λέτε![]()
Τωρα λεμε για Αυναουτογλουγια το νικ ο κλοκ λέτε![]()
Ρε μουνί θα συμφωνήσω μαζί σου.Η Λιανα ντυθηκε ντισκομπαλα![]()
![]()
[size=20pt]επρεπε να φαει και αλλα χαστουκια απο τον αλλον[/size]
εγω την εχω ανοιχτη ετσι να υπαρχει
συνηθως σταρ που εχει ταινιες,πανε οι καλες εποχες με νοβα
μαζι με τα δοντια εκανε λευκανση και στο μουσι ο πουστης![]()
Άμα το έργο δεν είναι τουλάχιστον δίωρο δεν το ευχαριστιέσαι.Εγω αν θαρθω, θαρθω για την παρασταση, αρκει να μου το πειs τουλαχιστον 2 ωρεs νωριτερα....Τοσο δεν κραταει καθε καινουργια παρασταση??![]()
![]()
Τωρα λεμε για Αυναουτογλου
θα σε καρφωσω σε σταυρο να περναν οι κουκουεδες να σε φτυνουνΡε μουνί θα συμφωνήσω μαζί σου.![]()