Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.331
- Πόντοι
- 12.756
θα μου κλάσεις τ@@ ένα-ένα![]()
κατι λειπει στην προταση σου , οταν γραψεις σωστα θα σου απαντησω
θα μου κλάσεις τ@@ ένα-ένα![]()
σκύψε ευλογημένηκατι λειπει στην προταση σου , οταν γραψεις σωστα θα σου απαντησω![]()
Παιζει αυτο με τον Μουτσινα να ειναι η χειροτερη εκπομπη εβερ της Ελληνικης τηλεορασης
Το Νικ ο κλοκ???Προτιμαs αυτον η τον Geo σε παρασταση???Παιζει αυτο με τον Μουτσινα να ειναι η χειροτερη εκπομπη εβερ της Ελληνικης τηλεορασης
Θα ήθελες όμως να ήσουν στην θέση του Μουτσινά,συνέχεια δίπλα σε μουνιάΠαιζει αυτο με τον Μουτσινα να ειναι η χειροτερη εκπομπη εβερ της Ελληνικης τηλεορασης
Το Νικ ο κλοκ???Προτιμαs αυτον η τον Geo σε παρασταση???
Ασε....μαντευω την απαντηση![]()
Στη θεση του??? Ναι αλλα ο Νικ το ξυνει το πορτοκαλοφλουδοΘα ήθελες όμως να ήσουν στην θέση του Μουτσινά,συνέχεια δίπλα σε μουνιά![]()
Ρε μαλάκα είσαι καλός,έχεις δυνατή γραφή,γιατί δεν γράφεις κανένα σεναριάκι,βιβλίο ή θεατρικό;Στη θεση του??? Ναι αλλα ο Νικ το ξυνει το πορτοκαλοφλουδο
[size=20pt]Καλυτερα ασημοs και στα μουνια διασημοs[/size]
Ρε μαλάκα είσαι καλός,έχεις δυνατή γραφή,γιατί δεν γράφεις κανένα σεναριάκι,βιβλίο ή θεατρικό;![]()
πουστρακι γκεοντολ πιπα κωλο θα σε παω......Ρε μαλάκα είσαι καλός,έχεις δυνατή γραφή,γιατί δεν γράφεις κανένα σεναριάκι,βιβλίο ή θεατρικό;![]()
Παίζει να γίνεις νεόπτωχος,γιατί κρατάς επιφυλάξεις;Δεν γινεται.....Ο κοσμοs για να σε αναγνωρισει πρεπει να συμβαινουν 2 τινα....Η να εισαι παμφτωχοs η να εισαι μακαριτηs
Ποιοs ο λογοs να με αναγνωρισουν μετα θανατον???
[size=20pt]Οσο για το πρωτο......κρατω τιs επιφυλαξειs μου[/size]
γλίτσα πότε θα γίνεις mod ρε;πουστρακι γκεοντολ πιπα κωλο θα σε παω......![]()
πουστρακι γκεοντολ πιπα κωλο θα σε παω......![]()
πουστρακι γκεοντολ πιπα κωλο θα σε παω......![]()
Εχω καβαντζεs.......Παίζει να γίνεις νεόπτωχος,γιατί κρατάς επιφυλάξεις;
Τί μπορεί να κάνει αυτός ρε; Εδώ για τα μικροθελήματα τον έχουν.....κανε τα δικα σου![]()
εχω αγγιξει την νιρβανα στο σαιτ....κατεκτησα αξιοκρατικα ολα τα αξιωματα .καθισα σε καθε καρεκλα....ωρα να αποχωρησω....αλλα πριν φυγω......γλίτσα πότε θα γίνει mod ρε;![]()
Και μην δανείσεις στον Νιπλ ;)Εχω καβαντζεs.......
Βασικα..........ειναι μεχρι να μαθειs την δ/ση του θεατρου.....Ολα τ αλλα ειναι απλαεχω αγγιξει την νιρβανα στο σαιτ....κατεκτησα αξιοκρατικα ολα τα αξιωματα .καθισα σε καθε καρεκλα....ωρα να αποχωρησω....αλλα πριν φυγω...... θα σε γαμησω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()