neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
και θα πρεπει να κοψεις τις βολτες στο λιντο τωρα που εχεις διαβασμαΑμήν και πότε.Κάνας άλλος να του τα φάω παίζει;
![]()
![]()
και θα πρεπει να κοψεις τις βολτες στο λιντο τωρα που εχεις διαβασμαΑμήν και πότε.Κάνας άλλος να του τα φάω παίζει;
![]()
![]()
Ευχαριστώ!αυριο που θα λογκαρω ως νιμερτις θα σου ριξω μια
οχιΑμήν και πότε.Κάνας άλλος να του τα φάω παίζει;
![]()
![]()
Mόνο εσένα παίζει να σε ενδιαφέρει τι κάνει η κάθε ψώλα εδώ μέσα.Πάλι η Βιολεττα ηταν εδω ως τις 11 το βραδυ.
ναι αλλα δεν απαντας![]()
και θα πρεπει να κοψεις τις βολτες στο λιντο τωρα που εχεις διαβασμα![]()
ξερεις κανενα απο εδω μεσα? βρηκες κανα κρυφοπουστα(γλιτσα) και θα τον βγαλεις στην φοραΕιδικά αφότου ανοίξω το θρεντ που θα προκαλέσει σάλο.
τις πιπες τις ειχε ανοιξει η ερι....σε προλαβεΤο σκέφτομαι λίγο.
Κομμένα όλα.
Ειδικά αφότου ανοίξω το θρεντ που θα προκαλέσει σάλο.
γυναικα ειναι η βιολεττα τυπε;Mόνο εσένα παίζει να σε ενδιαφέρει τι κάνει η κάθε ψώλα εδώ μέσα.
ε θα σε γαμησω ρε μουνι.....μεχρι εδω ηταν η ασυλια σουξερεις κανενα απο εδω μεσα? βρηκες κανα κρυφοπουστα(γλιτσα) και θα τον βγαλεις στην φορα![]()
εσεναξερεις κανενα απο εδω μεσα? βρηκες κανα κρυφοπουστα(γλιτσα) και θα τον βγαλεις στην φορα![]()
το ξερεις οτι η τεστοστερονη μου εχει χτυπησει ανωτατο οριο.
Τελικα εσυ και η μάντοκα ειστε οι πιο δημοφιλεις μαλλον.Περίμενα οτι μετά από τόσες μέρες, θα είχα έστω μια ψήφο!
ξερεις κανενα απο εδω μεσα? βρηκες κανα κρυφοπουστα(γλιτσα) και θα τον βγαλεις στην φορα![]()
θα στα κοψω απο την ριζα και θα τα ταισω στο μπος να πεσει......το ξερεις οτι η τεστοστερονη μου εχει χτυπησει ανωτατο οριο.
![]()
Έτσι δήλωνε η μακαρίτισσα,προσωπικά δεν την έψαξα.γυναικα ειναι η βιολεττα τυπε;
αποκαλυψειςΜόνο έναν;Ε, όλο και κάτι θα βγει στη φόρα.
![]()
μαν ειναι ατσαλενια δεν κοβονταιθα στα κοψω απο την ριζα και θα τα ταισω στο μπος να πεσει......
Σιγα ρε Ζαγορακη.το ξερεις οτι η τεστοστερονη μου εχει χτυπησει ανωτατο οριο.
![]()
παιδακι ειναι αυτοςΣιγα ρε Ζαγορακη.