baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.042
- Πόντοι
- 6.035
σε γαμησε?Μόνο έναν;Ε, όλο και κάτι θα βγει στη φόρα.
![]()
σε χαπακωνει ο τραμυ μαντο ξερεις οτι η τεστοστερονη μου εχει χτυπησει ανωτατο οριο.
![]()
σε γαμησε?Μόνο έναν;Ε, όλο και κάτι θα βγει στη φόρα.
![]()
σε χαπακωνει ο τραμυ μαντο ξερεις οτι η τεστοστερονη μου εχει χτυπησει ανωτατο οριο.
![]()
Μόνο έναν;Ε, όλο και κάτι θα βγει στη φόρα.
![]()
μπα για γαμησι,κλανιες ,φαι και αρρωστιες εχουν μπει τα πανταΌχι ντάξει, για να μην ψαρώνει άδικα ο κόσμος.Δεν θα υπάρχουν ονόματα και νικς. Ελπίζω να ΄χει χαβαλέ όμως.
![]()
εγω μαν δεν εχω πηδηξει καμιααποκαλυψειςκαποιος μπαρος θα κλαιει
τι να κανουμε.αφου μπορουσε να διαβασει να μπει νομικη.ο καθενας με οτι εχει μανεγω μαν δεν εχω πηδηξει καμια
ολες ο αλεκουκος τις εχει βολεψει![]()
Ζαγοράκη; Σιγά....Ένα είναι το απόλυτο αρσενικό(μετά το δικό μας εδώ μέσα):Σιγα ρε Ζαγορακη.
θα βαλει διαγωνισμο με επαθλο το κορμι τηςμπα για γαμησι,κλανιες ,φαι και αρρωστιες εχουν μπει τα παντα
εδω μπηκε ο κοσμαςτι να κανουμε.αφου μπορουσε να διαβασει να μπει νομικη.ο καθενας με οτι εχει μαν![]()
μπα για γαμησι,κλανιες ,φαι και αρρωστιες εχουν μπει τα παντα
καλα ανοιξε το αν και δεν νομιζω να ειναι κατι που θα κανει εντυπωση.Τότε δεν έχω καμία δουλειά σε ένα τέτοιο μπουρδελοσάιτ.
Ναι αυτό σκέφτομαι και μπορεί να μην το ανοίξω τελικά.![]()
Το θεμα δεν ειναι μονο οτι μπηκα, αλλά οτι βγηκα κιολας...τι να κανουμε.αφου μπορουσε να διαβασει να μπει νομικη.ο καθενας με οτι εχει μαν![]()
ατσα αρχισαν τα υπονοουμεναΤο θεμα δεν ειναι μονο οτι μπηκα, αλλά οτι βγηκα κιολας...
Σε αντιθεση με καποιους αλλους που δινουν εξεταστικη στο second skin...
δυο πορτες ειχε η νομικη ανοιξες μια και βγηκες.....Το θεμα δεν ειναι μονο οτι μπηκα, αλλά οτι βγηκα κιολας...
ο κοσμας ειναι ντροπαλο παιδι γιαυτο δεν τον παιρνει κανεις για δουλειαεδω μπηκε ο κοσμας
την χεζω τη νομικη![]()
ηλιθιεβλαμμενε
τσομπανη ομως εναν......και ο οπετραν ο λεουτσακος βγηκε τι με αυτο
ξερεις ποσους γλιτσες δικηγορους εχω δει![]()
ατσα αρχισαν τα υπονοουμενα![]()
![]()
και ο οπετραν ο λεουτσακος βγηκε τι με αυτοΤο θεμα δεν ειναι μονο οτι μπηκα, αλλά οτι βγηκα κιολας...
εδω μπηκε ο κοσμας
την χεζω τη νομικη![]()
Μπραβο.και ο οπετραν ο λεουτσακος βγηκε τι με αυτο
ξερεις ποσους γλιτσες δικηγορους εχω δει![]()