Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αυτή την στάση με τα αυτάκια δεν την ξέρω ομολογώ....διευθυντη θα με λες εσυ ...για να μην σου γαμησω τα αυτακια
Αυτή την στάση με τα αυτάκια δεν την ξέρω ομολογώ....διευθυντη θα με λες εσυ ...για να μην σου γαμησω τα αυτακια
Γαμώ τα 2 δόντια μου που θέλουν σφράγισμα,γαμώ την κλωτσιά στην μάπα που έφαγα πάλι στην παράσταση,γαμώ τον γαμημένο τον Νιπλ,γαμώ την πράσινη κουκίδα που είμαι σαν βάζελος.....γαμώ τα λεφτά που δεν έχω
#$#%!$#!%#^$%#$!#
εμαθα οτι εισαι 60ειναι αληθεια;
Στην ψυχή όμως είναι 20+20+20εμαθα οτι εισαι 60ειναι αληθεια;
φημες.....56 ειμαιεμαθα οτι εισαι 60ειναι αληθεια;
Αυτή την στάση με τα αυτάκια δεν την ξέρω ομολογώ....στον βάζω πρώτα στον κώλο και μετά στ'αυτία με την μερέντα που θα έχω και στα αλοίφω καλά-καλά;
![]()
ποτε θα κατεβεις να σε παω γαμιωντας;φημες.....56 ειμαι
Στην ψυχή όμως είναι 20+20+20![]()
και θα καταλήξει πίσω στον κώλο σου απ'όπου ξεκίνησεθα στον βαλω το πουτσο απο το ενα αυτι και θα σου βγει απο το αλλο![]()
στην γαμαω και την ψυχη σου πουστηΣτην ψυχή όμως είναι 20+20+20![]()
ποτε θα κατεβεις να σε παω γαμιωντας;![]()
ο γλίτσας είναι λακές εδώτραβα γλυψε αλλου μωρη σαλιαρα , που πρασινισες και αρχισες να παιρνεις πιπες απο τον φοβο σου
;)φερτον και μια στα νοτια γιατι θα χαθει να ερθει μονος του να τον περασω ενα χερι γαμησι παραθαλάσσιο![]()
και θα καταλήξει πίσω στον κώλο σου απ'όπου ξεκίνησε![]()
Σιγά ρε Γκουσγκούνη σιγάαπο την πολλη πουτσα που θα φας μπορεις να παρεις και κανα ποντο![]()
ο γλίτσας είναι λακές εδώδεν υπάρχει κανένα νόημα και κέρδος να τον γλείψει κανείς
![]()
Σιγά ρε Γκουσγκούνη σιγάκατούρα και λίγο
![]()
![]()
![]()
σε παω μια κοντρα και με την μηχανη αμα λαχει στην συγγρου και σε παω και μια κοντρα στα γαμησια σισιποτε θα κατεβεις να σε παω γαμιωντας;![]()
όποιον και να γλείψω το ban δεν το γλιτώνω....μόνο η πιεξούλα και ο πασόκος ο αφισοκολλητής ξέρουν που να κάνουν πίπες και πως και γλιτώνουνΜηπως περνιεσαι και για εξυπνος και ξερεις ποιον να γλυψεις βλακα![]()