neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εχεις πιασει εσυ αλτηρα ποτεεισαι μικρος ακομα![]()
εχεις πιασει εσυ αλτηρα ποτεεισαι μικρος ακομα![]()
βρε μαλακα εννοω απο το πολυμηχανημα.Κανονισε γιατι κατεβαινω μεχρι και το εξοχικο σου και σε βιαζωτι να την κανω την φωτο ρε
πραγματικα μετα απο 2 χρονια σοβαρης ενασχολης που ειχα με το γυμναστηριο διαπιστωσα οτι εκανα μλκια που δεν επαιζα σε 12αρες επαναληψεις και εκανα αναποδη πυραμιδα![]()
Ποια έβαλα ανάποδα ρε μουνί της λάσπης;αναποδα τα εβαλες μαλακα
δεν σου εκανα αναφορα ... ο Κοσμας μπορει γιατι το χερι του ειναι ευαισθητο , παει μονο του![]()
ε αντε γαμησουεχω να κανω βαρη 2 χρονια . δεν παω πουθενα τωρα![]()
νατος ο ενας....μαρτυραν και χωρις ξυλοσαλτα γαμησου ρε προβατο γαμη![]()
Ποια έβαλα ανάποδα ρε μουνί της λάσπης;Δεν κατάλαβα Χριστό
Είμαι και ζαλισμένος από μια κλωτσιά που έφαγα πάλι απόψε στην παράσταση και είδα αστράκια!!!!
![]()
τι να μαρτυρησω ρε;νατος ο ενας....μαρτυραν και χωρις ξυλο
Ρε μαλάκα παρατρεχάμενε των mods,γιατί;;;;;νατος ο ενας....μαρτυραν και χωρις ξυλο
εδω ειμαστε αντρες ,παρε τα γκει βαιμπς και δρομοχιλιάδες πουτσες![]()
Το έχεις σκοπό δηλαδή, έτσι;;;;;τις παραθεσεις πριν , βλημα , εγω παντως αναφορα δεν σου εκανα, [size=20pt]ακομη .......[/size]
![]()
Ρε μαλάκα παρατρεχάμενε των mods,γιατί;;;;;
![]()
μικρε προσεχε ;)εδω ειμαστε αντρες ,παρε τα γκει βαιμπς και δρομο![]()
ειμαι 65 κιλα 1.74 με μια κρεατινουλα και 5 μηνες μπορω να κανω θαυματαε αντε γαμησου![]()
![]()
εσυ εκανες αναφορα τον ζωρζ;τι να μαρτυρησω ρε;![]()
ποτε γαμιοληεσυ εκανες αναφορα τον ζωρζ;![]()
Δηλαδή εσύ τσιμπουκογλείφτρα μπορείς να κάνεις αναφορά τον εαυτό σου;καλα στο βγαζει εσενα γιατι εισαι σφαλμα της φυσης![]()
θα μου κλασειςμικρε προσεχε ;)
ρε μαλακα εγω δεν το παιζω σωματαρας.ειμαι 65 κιλα 1.74 με μια κρεατινουλα και 5 μηνες μπορω να κανω θαυματα![]()
ξεφευγεις ;)θα μου κλασεις![]()