Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.561
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι 65 κιλα 1.74 με μια κρεατινουλα και 5 μηνες μπορω να κανω θαυματα![]()
ντερεκι μας βγηκες και εσυ
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
ειμαι 65 κιλα 1.74 με μια κρεατινουλα και 5 μηνες μπορω να κανω θαυματα![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχντερεκι μας βγηκες και εσυνα σου πω , στο αλλου φαν παρκ σε βαζουν ή τρως πορτα ?
εδω ειμαστε αντρες ,παρε τα γκει βαιμπς και δρομο![]()
παλι καλα.....θα σε γαμουσα να ξερεις.....ποτε γαμιολη![]()
δεν ειπα ποτε οτι ειμαι ντερεκι ρεντερεκι μας βγηκες και εσυνα σου πω , στο αλλου φαν παρκ σε βαζουν ή τρως πορτα ?
πολυ ευκολα θιγεσαιξεφευγεις ;)
Ρε μαλάκα μπορείς εσύ να με κάνεις κόκκινο για να την σπάσουμε στον φαρμακοτρίφτη,τον τραβοτρόμπα,το μουνί της λάσπης τον Νιπλ και τον πουστροβάτραχο;παλι καλα.....θα σε γαμουσα να ξερεις.....
σκασεπολυ ευκολα θιγεσαι
Λοιπόν ή ο φαρμακοτρίφτης το έκανε ή ο τραβοτρόμπας ή το μουνί της λάσπης και του ελέους ο Νιπλ ή ο πουστοβάτραχος....
Υπάρχει άλλο πουτανάκι που το ξεχνάω και παίζει να το έκανε;;;;;![]()
αυτο που σου λεω εγω....![]()
![]()
δεν νομιζω
![]()
Και εσύ η προϊσταμένη.....εγω αμα το ειχα κανει θα στο ειχα πει, [size=20pt]εσυ εισαι η αδερφη εδω μεσα [/size]
![]()
ο ξερεις οτι σε περιμενω ετσι;αυτο που σου λεω εγω....
δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελωΡε μαλάκα μπορείς εσύ να με κάνεις κόκκινο για να την σπάσουμε στον φαρμακοτρίφτη,τον τραβοτρόμπα,το μουνί της λάσπης τον Νιπλ και τον πουστροβάτραχο;![]()
Και εσύ η προϊσταμένη.....![]()
εμαθα οτι εισαι 60δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω
γαμω την σουφρα σου ρε μπινεΓαμώ τα 2 δόντια μου που θέλουν σφράγισμα,γαμώ την κλωτσιά στην μάπα που έφαγα πάλι στην παράσταση,γαμώ τον γαμημένο τον Νιπλ,γαμώ την πράσινη κουκίδα που είμαι σαν βάζελος.....γαμώ τα λεφτά που δεν έχω
#$#%!$#!%#^$%#$!#