Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
για αυτο κανονισε εσυ ;)
για αυτο κανονισε εσυ ;)
όχι μη,δεν λέει έτσι
πρέπει να δώσεις το στίγμα σου
βγάλε τα στοιχεία του Νιπλ στην φόρακάνε κάτι εντυπωσιακό
![]()
και που γραφω εντυπωσιακο ειναι,διωξατε και την βιολεττα σας γαμαω τα κουφαριαόχι μη,δεν λέει έτσι
πρέπει να δώσεις το στίγμα σου
βγάλε τα στοιχεία του Νιπλ στην φόρακάνε κάτι εντυπωσιακό
![]()
:'( :'(και που γραφω εντυπωσιακο ειναι,διωξατε και την βιολεττα σας γαμαω τα κουφαρια![]()
![]()
Μαλάκα δεν ήρθες να με δεις για να κρίνειςΚΟΜΠΑΡΣΟΣ και μαλιστα αποτυχημενος![]()
στο εχω πει εσενα εδω και μερες αν θες κανονισε την πορεια σου ;)
Μαλάκα δεν ήρθες να με δεις για να κρίνειςο καλύτερος κομπάρσος ήμουν στην συγκεκριμένη παράσταση
μου πάνε και ευχαριστώ που το κάνα τζάμπα (πλήρωσα από πάνω το κολάν και ταξί κάθε βράδυ για να επιστρέφω) και μπράβο
![]()
Εγώ πάντως κατουρηθήκα από την χαρά μουυποχρεωσεις[size=15pt]μην μου πεις στεναχωρηθηκες;[/size]
![]()
στο εχω πει εσενα εδω και μερες αν θες κανονισε την πορεια σου ;)
πολλοι το ειπαν λιγοι το καταφεραν....εγω θα αποχωρησω μονος μου σε λιγο καιρο ;)
δεν πειραζει ρε μουνι δεν πειραζει καλη καρδιαΕγώ πάντως κατουρηθήκα από την χαρά μουένας λιγότερος να μου την λέει
![]()
Σε λίγο καιρό γαμημένε θα παρακαλάς για ένα μου αυτόγραφο,κανένα γκομενάκι και καμιά VIP πρόσκληση αλλά θα σε έχω γραμμένο στον πέο μουσε ειδα
![]()
να μου στειλεις το μαιλ σου μαλακα .... γιατι εγω σκαιπ με σενα δεν ΚΑΝΩ![]()
μπα ευκολακι για μενα ;)πολλοι το ειπαν λιγοι το καταφεραν....
ο αχαχούχας πάντως αυτή την φορά καλά τα πάειπολλοι το ειπαν λιγοι το καταφεραν....
δεν έχεις δεθεί καθόλου ρε μουνί;μπα ευκολακι για μενα ;)
Σε λίγο καιρό γαμημένε θα παρακαλάς για ένα μου αυτόγραφο,κανένα γκομενάκι και καμιά VIP πρόσκληση αλλά θα σε έχω γραμμένο στον πέο μου![]()
Σιγα μωρη λουλου
http://[URL unfurl="true"]www.dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20121214_274403.jpg&width=360&height=240[/img[/URL]]
[/quote]
Καλά αυτός με μούσια σχεδόν άντρας φαίνεται :birdman:
Γαμάει :headbang3: :headbang3: :headbang3:
εχω δηλωσει τις 2 αδυναμιες μου ρε φιλε ;) αλλα δεν λεει τιποτα αυτο.Οποιος θελει βρισκει ;)δεν έχεις δεθεί καθόλου ρε μουνί;
εγώ αν δεν βρίσω τον μουνί τον Νιπλ μια μέρα δεν μπορώ,κάτι παθαίνω!!!!!![]()