Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.564
- Πόντοι
- 12.756
αν και δεν με νοιαζειοπως βλεπει δεν γραφει :-
Ναι δεν γραφει γιατι θελει παρακαλεμα , αλλα τ αρχιδια μας θα παρει ...
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
αν και δεν με νοιαζειοπως βλεπει δεν γραφει :-
δεν παρακαλαω ποτε ρε νιπλ διαπιστωση κανωΝαι δεν γραφει γιατι θελει παρακαλεμα , αλλα τ αρχιδια μας θα παρει ...![]()
Μπαίνει και δεν γραφει δηλαδη, ή δεν μπαινει καθολου?
Το παίδεψα αλλά ναι,αύριο πάω για ban και επιστρέφω ως νδημοκράτηςWarned? Τα καταφερες?
Το παίδεψα αλλά ναι,αύριο πάω για ban και επιστρέφω ο νδημοκράτης![]()
![]()
![]()
εθνικη ελπιδα η μονη ελπιδαΣυριζα γυρνα μαλακα![]()
εθνικη ελπιδα η μονη ελπιδα![]()
Σε φτιάχνει καλύτερα;;;;Συριζα γυρνα μαλακα![]()
Α δηλαδη δεν εχεις τσεκαρει αν μπαινει ε?
οχι ρε αλεξ γιατι να το κανω αυτο;Α δηλαδη δεν εχεις τσεκαρει αν μπαινει ε?![]()
Ρε φάκελο κρατάς για όλα τα γυναικεία nicknames?Α δηλαδη δεν εχεις τσεκαρει αν μπαινει ε?![]()
Σε σοκαρει το οτι καποιοι ασχολουνται με γυναικες?Ρε φάκελο κρατάς για όλα τα γυναικεία nicknames?![]()
Ωραια, τοτε προς ενημερωση σου, εχει τελευταια συνδεση πριν μία ωρα περιπου.οχι ρε αλεξ γιατι να το κανω αυτο;
Εξαρτάται τι ορίζεις ως γυναίκα,εγώ εδώ μέσα βλέπω nicknames.Σε σοκαρει το οτι καποιοι ασχολουνται με γυναικες?
Κακο δικο σου. Εγω βλεπω γυναικες.Εξαρτάται τι ορίζεις ως γυναίκα,εγώ εδώ μέσα βλέπω nicknames.
ε και;μπορει να διαβαζει τι γραφονται η να την πλακωσαν στα πμΩραια, τοτε προς ενημερωση σου, εχει τελευταια συνδεση πριν μία ωρα περιπου.
Με σάρκα και οστά;Κακο δικο σου. Εγω βλεπω γυναικες.
Αρκετη σαρκα κιολας μερικες.Με σάρκα και οστά;