Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εκανε 2 μινι καταθεσεις ψυχης και σημερα και θα φυγει απο το τσατ.Ψαξε λιγο πισω ρε τεμπελαρε

Τώρα αυτός νομίζει ότι θα λυπηθούμε έναν άνθρωπο που μόνη του καθημερινή έγνοια είναι οι απολαύσεις του στον τζόγο και τις πουτάνες. Λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα που αξίζουν τη λύπη μας!

Αυτό που δεν έχει καταλάβει λόγω ηλικίας είναι ότι άνθρωποι με το δικό του χαρακτήρα, που εθίζονται στις απολαύσεις, και με τις δικές του συνήθειες, είναι μονίμως δυσαρεστημένοι και αγανακτισμένοι. Όσα θαύματα, όσα καλά και αν συμβούν στη ζωή τους, δε μπορούν να τα εκτιμήσουν. Είναι μονίμως γρουσούζηδες.
Μέχρι τα βαθιά γεράματα τα ίδια "προβλήματα" θα έχεις Σταματάκη και τα ίδια βάσανα. Δεν αλλάζει ο χαρακτήρας σου.

Σε ανύποποπτο χρόνο του έδωσα την καλύτερη συμβουλή. Να παντρευτεί και όταν χάνει στο τζόγο να δέρνει τη γυναίκα του (ήδη έχει βγάλει βίαιες τάσεις). Έτσι θα αισθάνεται καλύτερα. Άσε που θα τη βάλει να δουλεύει και να του φέρνει λεφτά να τα γλεντάει.

Ούτε κάνω τον κόπο να διαβάσω τι έγραψε. Κλάψα και ξανά κλάψα που δεν κατάφερε να ηδονιστεί όπως ήθελε. Σταματάκη πάρε έναν ισχυρό δονητή, από αυτούς που μπαίνουν στην πρίζα, και ένα σωληνάριο βαζελίνη. Βάλτα στο κωλοτρυπίδι σου και θα ηδονιστείς έντονα και σίγουρα!

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
μια χαρα ειμαι και τωρα ........
Αρχίδια,για να συνομιλείς μαζί μου :birdman:

Εγώ δεν είμαι γκόμενα,να ξέρεις :birdman:

Μαλάκα για κάποιον λόγω ξεροχύνω μόνο που σκέφτομαι πόσο σκατά είσαι :birdman: που σε κυνηγάνε και παίζει να σε κλείσουν μέσα :birdman:

Ωραίο το τίμημα μουνάκι; :birdman: Kαλά τα κλεμμένα αλλά όταν έρχεται η ώρα να πληρώσεις δύσκολα ε; :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Τώρα αυτός νομίζει ότι θα λυπηθούμε έναν άνθρωπο που μόνη του καθημερινή έγνοια είναι οι απολαύσεις του στον τζόγο και τις πουτάνες. Λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα που αξίζουν τη λύπη μας!

Αυτό που δεν έχει καταλάβει λόγω ηλικίας είναι ότι άνθρωποι με το δικό του χαρακτήρα, που εθίζονται στις απολαύσεις, και με τις δικές του συνήθειες, είναι μονίμως δυσαρεστημένοι και αγανακτισμένοι. Όσα θαύματα, όσα καλά και αν συμβούν στη ζωή τους, δε μπορούν να τα εκτιμήσουν. Είναι μονίμως γρουσούζηδες.
Μέχρι τα βαθιά γεράματα τα ίδια "προβλήματα" θα έχεις Σταματάκη και τα ίδια βάσανα. Δεν αλλάζει ο χαρακτήρας σου.

Σε ανύποποπτο χρόνο του έδωσα την καλύτερη συμβουλή. Να παντρευτεί και όταν χάνει στο τζόγο να δέρνει τη γυναίκα του (ήδη έχει βγάλει βίαιες τάσεις). Έτσι θα αισθάνεται καλύτερα. Άσε που θα τη βάλει να δουλεύει και να του φέρνει λεφτά να τα γλεντάει.

Ούτε κάνω τον κόπο να διαβάσω τι έγραψε. Κλάψα και ξανά κλάψα που δεν κατάφερε να ηδονιστεί όπως ήθελε. Σταματάκη πάρε έναν ισχυρό δονητή, από αυτούς που μπαίνουν στην πρίζα, και ένα σωληνάριο βαζελίνη. Βάλτα στο κωλοτρυπίδι σου και θα ηδονιστείς έντονα και σίγουρα!
:rockon: :rockon: :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

Μαλάκα για κάποιον λόγω ξεροχύνω μόνο που σκέφτομαι πόσο σκατά είσαι :birdman: που σε κυνηγάνε και παίζει να σε κλείσουν μέσα :birdman:

Ωραίο το τίμημα μουνάκι; :birdman: Kαλά τα κλεμμένα αλλά όταν έρχεται η ώρα να πληρώσεις δύσκολα ε; :birdman:
μαλακα τον καψουρευτηκες :S και δεν παει με πουστηδες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.004
Πόντοι
12.756

Δεν εχω αναγκη να σου αποδειξω οτι ειμαι μια χαρα , αλλα σιγουρα θα ειμαι καλυτερα απο εσενα και απο πολλους αλλους που δεν εχουν ουτε λεφτα να βγουν ...

Μια χαρα ειναι το τιμημα , δεν προκειται να πληρωσω και αυτο σε εχει τρελανει καριολακι ...

Το δικο σου τιμημα του αποτυχημενου ειναι ωραιο ? πες μας λιγο να μαθουμε ....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν εχω αναγκη να σου αποδειξω οτι ειμαι μια χαρα , αλλα σιγουρα θα ειμαι καλυτερα απο εσενα και απο πολλους αλλους που δεν εχουν ουτε λεφτα να βγουν ...

Μια χαρα ειναι το τιμημα , δεν προκειται να πληρωσω και αυτο σε εχει τρελανει καριολακι ...

Το δικο σου τιμημα του αποτυχημενου ειναι ωραιο ? πες μας λιγο να μαθουμε ....
Μια χαρά :birdman:

Από τα πάνω στα κάτω νομίζω είναι πολύ πιο δύσκολα..... :birdman:

Από τα σαλόνια στα αλόνια.... :birdman:

Και μόλις άρχισε μουνάκι.... :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.004
Πόντοι
12.756
Μια χαρά :birdman:

Από τα πάνω στα κάτω νομίζω είναι πολύ πιο δύσκολα..... :birdman:

Από τα σαλόνια στα αλόνια.... :birdman:

Και μόλις άρχισε μουνάκι.... :birdman:

Εκανα τα κουμαντα μου για να αντεξω στα πανω μεχρι να πεθανω ... εσυ που δεν θα δεις ποτε σαλονια να δω τι θα κανεις ....κανα χαρτοκουτο μπορει να δεις ετσι οπως παει η κατασταση ...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ρε τυποι ο αχαχουχας που χαθηκε?
πηγε διακοπες?

Δε θα ξαναμπεί σε πουτανοσάιτ. Μου έστειλε πμ που με ευχαριστούσε που "άθελα μου του άνοιξα τα μάτια".  :jerking: Ένας Θεός ξέρει τι εννοούσε ο Μογγόλος.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
[size=15pt]Εκανα τα κουμαντα μου για να αντεξω στα πανω μεχρι να πεθανω[/size] ... εσυ που δεν θα δεις ποτε σαλονια να δω τι θα κανεις ....κανα χαρτοκουτο μπορει να δεις ετσι οπως παει η κατασταση ...
Αυτό νόμιζε και ο Άκης αλλά......

Τελοσπάντων εγώ επειδή είμαι καλός άνθρωπος ένα πακέτο τσιγάρα θα στα φέρνω στο επισκεπτήριο,από το υστέρημα μου...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δε θα ξαναμπεί σε πουτανοσάιτ. Μου έστειλε πμ που με ευχαριστούσε που "άθελα μου του άνοιξα τα μάτια".  :jerking: Ένας Θεός ξέρει τι εννοούσε ο Μογγόλος.
Καλά,κάτσε να περάσουν 2 μήνες το πολύ.

500 αποχωρίσεις έχει κάνει μέχρι σήμερα.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Μαλωνετε και μεταξύ σας τώρα??

Δεν βαριεστε την γκρίνια συνέχεια ?  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny:

ο αχαχουχας σε γλυφει και μετα δεν το εχει σε τιποτα να σε ξεχεσει παντως ετσι ειναι
το στυλ του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.004
Πόντοι
12.756
Αυτό νόμιζε και ο Άκης αλλά......

Τελοσπάντων εγώ επειδή είμαι καλός άνθρωπος ένα πακέτο τσιγάρα θα στα φέρνω στο επισκεπτήριο,από το υστέρημα μου...

Μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τον Ακη , τον παιρνας για κανα εξυπνο ? που πηγε και πηρε την αλλη την πουταναρα και τον εκανε ρομπα καθε μερα σε ολο το Κολωνακι οταν της ειχε νοικιασει το σπιτι ...που την ειχε γκομενα  :jerking:

Κανα σουσι να φερνεις , αλλα ασε θα το πληρωνω εγω , εσυ θα πηγαινεις να το παρεις απο εκει που θα το εχω παραγγειλει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom