Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.002
Πόντοι
12.756
Έλα ρε μαλάκα και συ....έφαγε τίποτα επιδοτήσεις το λαμόγιο και έκανε πέντε φράγκα και το παίζει μπρούκλης. :jerking:

Σιγά μην είναι και κολλητός του Βγενόπουλου!!!!! :jerking:

Απαντησα μαλακα , οτι δεν εχω ... 5 φραγκα δεν θα τα ελεγα , αλλα οκ νομιζε οτι θες ...

ΥΓ ο Βγενο μου ειχε κανει μια καλη εκπτωση καποια στιγμη που χρειάστηκε για εναν φιλο που ειχε ενα προβλημα υγειας ... ειναι σωστος 

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Απαντησα μαλακα , οτι δεν εχω ... 5 φραγκα δεν θα τα ελεγα , αλλα οκ νομιζε οτι θες ...

ΥΓ ο Βγενο μου ειχε κανει μια καλη εκπτωση καποια στιγμη που χρειάστηκε για εναν φιλο που ειχε ενα προβλημα υγειας ... ειναι σωστος 
Έλα μπακαλόγατε εντάξει... :birdman: μας είπες το παραμύθι σου :birdman: γελάσαμε :birdman: φτάνει :birdman:

Αδυνατώ να πιστέψω πως κάποιος μπρούκλης θα έκανε 42.053 ποστ ανά ημέρα στο bou και θα συνομιλούσε μαζί μου :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αν μπορω γιατι να μην βοηθησω τον φιλο μου ... δεν ειμαι εγω μουνακι σαν και εσενα ..
Εσύ μουνάκι ούτε τον εαυτό σου δεν μπορείς να βοηθήσεις πια :birdman: άπαξ και χρεοκόπησες τελείωσες!!!! :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.002
Πόντοι
12.756
Έλα μπακαλόγατε εντάξει... :birdman: μας είπες το παραμύθι σου :birdman: γελάσαμε :birdman: φτάνει :birdman:

Αδυνατώ να πιστέψω πως κάποιος μπρούκλης θα έκανε 42.053 ποστ ανά ημέρα στο bou και θα συνομιλούσε μαζί μου :birdman:

τετοιο γλεντι σαν και εσενα δυσκολευομαι να βρω  ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τετοιο γλεντι σαν και εσενα δυσκολευομαι να βρω  ;)
Ναι μαλάκα ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μαζί μου και είσαι businessman :birdman:

Ένας μικροαπατεώνας είσαι που έκανες πέντε φράγκα εύκολα όπως τόσοι :birdman: ένας αεριτζής :birdman:

Τώρα όμως ετοιμάσου για φάπες :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.002
Πόντοι
12.756
Ναι μαλάκα ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μαζί μου και είσαι businessman :birdman:

Ένας μικροαπατεώνας είσαι που έκανες πέντε φράγκα εύκολα όπως τόσοι :birdman: ένας αεριτζής :birdman:

Τώρα όμως ετοιμάσου για φάπες :birdman:

:2funny: :2funny:

Δεν ειμαι , ημουν , τωρα καθομαι και τα τρωω... αν ειχα δουλεια ο τελευταιος που θα μιλαγα θα ησουν εσυ .... σκοτώνω τον χρονο μου , για κατι τετοιο εισαι καλος  ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

Δεν ειμαι , ημουν , [size=15pt]τωρα καθομαι και τα τρωω[/size]... αν ειχα δουλεια ο τελευταιος που θα μιλαγα θα ησουν εσυ .... σκοτώνω τον χρονο μου , για κατι τετοιο εισαι καλος  ;)
Στο λαιμό θα σου κάτσουν :birdman:

Σκοτώνεις τον χρόνο σου ή έχεις πέσει σε κατάθλιψη επειδή σε κυνηγάνε :birdman: ε μουνάκι; :birdman:

Γιατί εγώ αν είχα φράγκα θα τα έτρωγα κυνηγώντας τίποτα γκόμενες :birdman: όχι συνομιλώντας με έναν μαλάκα στο bou :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.002
Πόντοι
12.756
Στο λαιμό θα σου κάτσουν :birdman:

Σκοτώνεις τον χρόνο σου ή έχεις πέσει σε κατάθλιψη επειδή σε κυνηγάνε :birdman: ε μουνάκι; :birdman:

Γιατί εγώ αν είχα φράγκα θα τα έτρωγα κυνηγώντας τίποτα γκόμενες :birdman: όχι συνομιλώντας με έναν μαλάκα στο bou :birdman:

Α γεια σου καλα τα λες..

Σκοτωνω το χρονο μου μαλακα , καμια καταθλιψη δεν εχω ...απο γκομενες μια χαρα ημουν , δεν ειχα αναγκη ποτε ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Α γεια σου καλα τα λες..

Σκοτωνω το χρονο μου μαλακα , καμια καταθλιψη δεν εχω ...απο γκομενες μια χαρα [size=15pt]ημουν [/size], δεν ειχα αναγκη ποτε ...
Ήσουν.....τώρα;

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!!!!

5458324080_aa6380ed23.jpg

[move]και πολύ το χαίρομαι.......... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom