Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Άει μωρή πόρνη στην άκρη γιατί όταν μαλώνουν τα βουβαλια την πληρωνουν τα βατραχια![]()
Μιλα καλύτερα στην κοπελα ρε φιλε.
Άει μωρή πόρνη στην άκρη γιατί όταν μαλώνουν τα βουβαλια την πληρωνουν τα βατραχια![]()
δεν ειπες δεν ξαναμπαινεις εδω;δεν εφυγα εδω ειμαι σκοπια πολλες ωρεςΜαλωνετε και μεταξύ σας τώρα??
Δεν βαριεστε την γκρίνια συνέχεια ? :S
Μπες εσύ φυλακή και εγώ και το φεγγάρι κατεβάζω και στο φέρνω!!!!!Κανα σουσι να φερνεις , αλλα ασε θα το πληρωνω εγω , εσυ θα πηγαινεις να το παρεις απο εκει που θα το εχω παραγγειλει..
Τώρα αυτός νομίζει ότι θα λυπηθούμε έναν άνθρωπο που μόνη του καθημερινή έγνοια είναι οι απολαύσεις του στον τζόγο και τις πουτάνες. Λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα που αξίζουν τη λύπη μας!
Αυτό που δεν έχει καταλάβει λόγω ηλικίας είναι ότι άνθρωποι με το δικό του χαρακτήρα, που εθίζονται στις απολαύσεις, και με τις δικές του συνήθειες, είναι μονίμως δυσαρεστημένοι και αγανακτισμένοι. Όσα θαύματα, όσα καλά και αν συμβούν στη ζωή τους, δε μπορούν να τα εκτιμήσουν. Είναι μονίμως γρουσούζηδες.
Μέχρι τα βαθιά γεράματα τα ίδια "προβλήματα" θα έχεις Σταματάκη και τα ίδια βάσανα. Δεν αλλάζει ο χαρακτήρας σου.
Σε ανύποποπτο χρόνο του έδωσα την καλύτερη συμβουλή. Να παντρευτεί και όταν χάνει στο τζόγο να δέρνει τη γυναίκα του (ήδη έχει βγάλει βίαιες τάσεις). Έτσι θα αισθάνεται καλύτερα. Άσε που θα τη βάλει να δουλεύει και να του φέρνει λεφτά να τα γλεντάει.
Ούτε κάνω τον κόπο να διαβάσω τι έγραψε. Κλάψα και ξανά κλάψα που δεν κατάφερε να ηδονιστεί όπως ήθελε. Σταματάκη πάρε έναν ισχυρό δονητή, από αυτούς που μπαίνουν στην πρίζα, και ένα σωληνάριο βαζελίνη. Βάλτα στο κωλοτρυπίδι σου και θα ηδονιστείς έντονα και σίγουρα!
ειναι κυριος ο νιπλ.Δεν θελω να με προσλαβειΔεν θα σε προσλάβει μουνάκι και θα σε βάλει να πληρώσεις και τους καφέδες![]()
Μαλωνετε και μεταξύ σας τώρα??
Δεν βαριεστε την γκρίνια συνέχεια ? :S
Ούτε μεσολάβηση παίζει να κάνει,τώρα που χρεοκόπησε όλοι στο φτύσιμο θα τον έχουν.ειναι κυριος ο νιπλ.Δεν θελω να με προσλαβει![]()
Μπες εσύ φυλακή και εγώ και το φεγγάρι κατεβάζω και στο φέρνω!!!!!![]()
O Ακης οντως ηταν ενας μετριας ευφυιας ανθρωπος, λαμογιο μεσης ικανοτητας.Μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τον Ακη , τον παιρνας για κανα εξυπνο ? που πηγε και πηρε την αλλη την πουταναρα και τον εκανε ρομπα καθε μερα σε ολο το Κολωνακι οταν της ειχε νοικιασει το σπιτι ...που την ειχε γκομενα
Κανα σουσι να φερνεις , αλλα ασε θα το πληρωνω εγω , εσυ θα πηγαινεις να το παρεις απο εκει που θα το εχω παραγγειλει..
you know coffee?only for coffeeΟύτε μεσολάβηση παίζει να κάνει,τώρα που χρεοκόπησε όλοι στο φτύσιμο θα τον έχουν.
Ούτε στην λέσχη του τέννις δεν θα του μιλάνε.![]()
Και θα μπεις φυλακή ή θα μου βρεις δουλειά;Κανονισε να φυγει η Βιολεττα απο εδω μεσα ;)
Ούτε μεσολάβηση παίζει να κάνει,τώρα που χρεοκόπησε όλοι στο φτύσιμο θα τον έχουν.
Ούτε στην λέσχη του τέννις δεν θα του μιλάνε.![]()
δεν ειπες δεν ξαναμπαινεις εδω;δεν εφυγα εδω ειμαι σκοπια πολλες ωρες![]()
O Ακης οντως ηταν ενας μετριας ευφυιας ανθρωπος, λαμογιο μεσης ικανοτητας.
Και το απολυτα λογικο ηταν να τον καταστρεψει η γκομενα, οταν επεσε και στον γεροντοερωτα.
Και θα μπεις φυλακή ή θα μου βρεις δουλειά;
Koίτα έχω τον τρόπο μουέχω διώξει και άλλες από εδώ
τί προσφέρεις;
![]()
Πόρνη πες μας για εσένα....δίνεις κώλο;δεν σε ειδα![]()
Και θα μπεις φυλακή ή θα μου βρεις δουλειά;
Koίτα έχω τον τρόπο μουέχω διώξει και άλλες από εδώ
τί προσφέρεις;
![]()
τωρα που με ειδες;εγω λεω να μπαινεις αφου πρωτα αποδειξεις οτι εισαι γυναικαδεν σε ειδα![]()