Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Κανα σουσι να φερνεις , αλλα ασε θα το πληρωνω εγω , εσυ θα πηγαινεις να το παρεις απο εκει που θα το εχω παραγγειλει..
Μπες εσύ φυλακή και εγώ και το φεγγάρι κατεβάζω και στο φέρνω!!!!! :grin:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα αυτός νομίζει ότι θα λυπηθούμε έναν άνθρωπο που μόνη του καθημερινή έγνοια είναι οι απολαύσεις του στον τζόγο και τις πουτάνες. Λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα που αξίζουν τη λύπη μας!

Αυτό που δεν έχει καταλάβει λόγω ηλικίας είναι ότι άνθρωποι με το δικό του χαρακτήρα, που εθίζονται στις απολαύσεις, και με τις δικές του συνήθειες, είναι μονίμως δυσαρεστημένοι και αγανακτισμένοι. Όσα θαύματα, όσα καλά και αν συμβούν στη ζωή τους, δε μπορούν να τα εκτιμήσουν. Είναι μονίμως γρουσούζηδες.
Μέχρι τα βαθιά γεράματα τα ίδια "προβλήματα" θα έχεις Σταματάκη και τα ίδια βάσανα. Δεν αλλάζει ο χαρακτήρας σου.

Σε ανύποποπτο χρόνο του έδωσα την καλύτερη συμβουλή. Να παντρευτεί και όταν χάνει στο τζόγο να δέρνει τη γυναίκα του (ήδη έχει βγάλει βίαιες τάσεις). Έτσι θα αισθάνεται καλύτερα. Άσε που θα τη βάλει να δουλεύει και να του φέρνει λεφτά να τα γλεντάει.

Ούτε κάνω τον κόπο να διαβάσω τι έγραψε. Κλάψα και ξανά κλάψα που δεν κατάφερε να ηδονιστεί όπως ήθελε. Σταματάκη πάρε έναν ισχυρό δονητή, από αυτούς που μπαίνουν στην πρίζα, και ένα σωληνάριο βαζελίνη. Βάλτα στο κωλοτρυπίδι σου και θα ηδονιστείς έντονα και σίγουρα!

πλάκα πλάκα , έχουμε τόσα προβλήματα στο κεφάλι μας και το Σταματάκι το μόνο που το απασχολεί κάθε μέρα είναι το στοίχημα και το πως θα πάρει απο τη μαμά και τον μπαμπά το δεκαρικάκι να γαμήσει  :jerking:

και επειδή δεν του κάθονται τα παιχνίδια , αντί να πάει να δουλέψει (24 χρονών=πλήρως παραγωγική ηλικία) , κλαίγεται για τα λεφτά που δεν έχει  :jerking:

τι να πείς...

Συμφωνώ απόλυτα με τον νικ  :rockon:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ειναι κυριος ο νιπλ.Δεν θελω να με προσλαβει :2on1:
Ούτε μεσολάβηση παίζει να κάνει,τώρα που χρεοκόπησε όλοι στο φτύσιμο θα τον έχουν. :birdman:

Ούτε στην λέσχη του τέννις δεν θα του μιλάνε. :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τον Ακη , τον παιρνας για κανα εξυπνο ? που πηγε και πηρε την αλλη την πουταναρα και τον εκανε ρομπα καθε μερα σε ολο το Κολωνακι οταν της ειχε νοικιασει το σπιτι ...που την ειχε γκομενα  :jerking:

Κανα σουσι να φερνεις , αλλα ασε θα το πληρωνω εγω , εσυ θα πηγαινεις να το παρεις απο εκει που θα το εχω παραγγειλει..
O Ακης οντως ηταν ενας μετριας ευφυιας ανθρωπος, λαμογιο μεσης ικανοτητας.
Και το απολυτα λογικο ηταν να τον καταστρεψει η γκομενα, οταν επεσε και στον γεροντοερωτα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.008
Πόντοι
12.756
Ούτε μεσολάβηση παίζει να κάνει,τώρα που χρεοκόπησε όλοι στο φτύσιμο θα τον έχουν. :birdman:

Ούτε στην λέσχη του τέννις δεν θα του μιλάνε. :birdman:

Δεν πηγαινα γιατι ηταν μακρια , παω ομως στο γκολφ της Γλυφαδας , που ειναι διπλα και παιζω λιγο για να περναει η ωρα ...Ασε που τεννις τωρα παιζουν και οι φτωχοι , αλλα γκολφ μονο ματσωμενοι .... δεν ειναι φθηνο αθλημα  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.008
Πόντοι
12.756
O Ακης οντως ηταν ενας μετριας ευφυιας ανθρωπος, λαμογιο μεσης ικανοτητας.
Και το απολυτα λογικο ηταν να τον καταστρεψει η γκομενα, οταν επεσε και στον γεροντοερωτα.

Και μετριας πολυ λες ειναι πολυ τυπε , ολο το Κολωνακι γελαγε μαζι του , τον ειχε κανει η αλλη ρομπα εντελως , πηγαινε και "σηκωνε" τα μαγαζια και τους ελεγε να πανε να πληρωθουν απο το γραφειο του Ακη , και ακομα την ειχε μονο γκομενα ....

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Και θα μπεις φυλακή ή θα μου βρεις δουλειά; :birdman:

Koίτα έχω τον τρόπο μου :birdman: έχω διώξει και άλλες από εδώ :birdman: τί προσφέρεις; :birdman:

κοιτα, αν καποιος με διώξει απο εδω μεσα,
αυτος δεν θα είναι κάποιος που ακόμα μαλώνει με τους γονεις του
για το τι θα γινει οταν μεγαλώσει
:2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.008
Πόντοι
12.756
Και θα μπεις φυλακή ή θα μου βρεις δουλειά; :birdman:

Koίτα έχω τον τρόπο μου :birdman: έχω διώξει και άλλες από εδώ :birdman: τί προσφέρεις; :birdman:

Τιποτα δεν προσφερω  , εσυ δεν θες παρε δωσε με λαμογια , εισαι νομιμος και ηθικος ( που κλεβει μονο λιγο )  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom