Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γιατί ρε; Ωραίο ζευγάρι είναι.Αηδια.
Ξερναω τωρα.
Ολη η αηδια της ελληνικης σαπιλας που μας εφερε εδω, σε μια φωτο.
Γιατί ρε; Ωραίο ζευγάρι είναι.Αηδια.
Ξερναω τωρα.
Ολη η αηδια της ελληνικης σαπιλας που μας εφερε εδω, σε μια φωτο.
επιτομη της επιτυχιας στο πασοκικο χρονοΣε μια φωτο η μετριοτητα, η πουστιά, η αντιγραφη, ο λαϊκισμός, το απολυτο τιποτα.
Δεν σου άρεσε το ''Αν'';;; Ταινιάρα!!!!Σε μια φωτο η μετριοτητα, η πουστιά, η αντιγραφη, ο λαϊκισμός, το απολυτο τιποτα.
Δεν σου άρεσε το ''Αν'';;; Ταινιάρα!!!!
Πήγε και Αμερική...θα το είδανε και 500 άτομα![]()
Όταν πειράζω τον άλεξ δεν θα χώνεσαι κάνοντας ζήλιεςΕσενα σου αρεσε το Αν ?
Όταν πειράζω τον άλεξ δεν θα χώνεσαι κάνοντας ζήλιεςΝτάξει πόρνη μου;
![]()
Σωστα.επιτομη της επιτυχιας στο πασοκικο χρονο
Όταν πειράζω τον άλεξ δεν θα χώνεσαι κάνοντας ζήλιεςΝτάξει πόρνη μου;
![]()
Ζω και αναπνέω για την μέρα που θα σε πάνε έτσιΠαλι ηρθε πελατης ? πολυ κινηση εχεις ....μηπως σου εκανε καλο η διαφήμιση που σου κανουμε στο μπου ? γιατι αν ειναι ετσι πρεπει να σκασεις και κανα ευρω στο σιτε .... να εισαι ηθικος και ενταξει με τους λογαριασμους σου ..![]()
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/PublishingImages/2012/10/301012072014_4650.jpg[/img[/URL]]
Ζω και αναπνέω για την μέρα που θα σε πάνε έτσι :birdman:
Μετά υπόσχομαι να θέσω τέρμα στην άθλια και μίζερη ζωή μου :birdman:
[/quote]
Ειναι Bulgari αυτες οι χειροπεδες ? γιατι εχω κατι ίδιες που μου εχουν μεινει απο μια τυπισσα που ειχα που της αρεσαν αυτα
Ζω και αναπνέω για την μέρα που θα σε πάνε έτσι![]()
Θες να πέσουμε μαζί;Μας κλεβεις και τον αερα εσυ .... κανονικα θα επρεπε να ειχες πεσει απο κανα μπαλκονι , πιστευω οτι δεν σε καταράστηκε τοσο η ζωη να μενεις σε ισογειο ?
Θες να πέσουμε μαζί;
Nα κάνω και ένα καλό στην χώρα,ένα λαμόγιο λιγότερο![]()
Δεν μπαινω σε πολυκατοικιες , ειναι μπαναλ , και ακομη πιο μπαναλ ειναι τα μπαλκονια , στο μονο που θα μπορουσα να βγω ειναι στο Βατικανο , εκει που βγαινει ο Παπας , αντε και στην χειροτερη σε κανενα μπαλκονι στο Μοντε Καρλο
εχεις φιλους εφοπλιστες; οχι γνωστους φιλους.Να πινετε κανα καφε κλπΔεν μπαινω σε πολυκατοικιες , ειναι μπαναλ , και ακομη πιο μπαναλ ειναι τα μπαλκονια , στο μονο που θα μπορουσα να βγω ειναι στο Βατικανο , εκει που βγαινει ο Παπας , αντε και στην χειροτερη σε κανενα μπαλκονι στο Μοντε Καρλο
εχεις φιλους εφοπλιστες; οχι γνωστους φιλους.Να πινετε κανα καφε κλπ
Έλα ρε μαλάκα και συ....έφαγε τίποτα επιδοτήσεις το λαμόγιο και έκανε πέντε φράγκα και το παίζει μπρούκλης.εχεις φιλους εφοπλιστες; οχι γνωστους φιλους.Να πινετε κανα καφε κλπ
φιλους φιλους δεν εχω , εκτος απο τον διπλανο γειτονα μου , αλλα αυτος μενει πιο πολυ στο Λονδινο και στην Νεα Υορκη παρα εδω ...
Έλα ρε μαλάκα και συ....έφαγε τίποτα επιδοτήσεις το λαμόγιο και έκανε πέντε φράγκα και το παίζει μπρούκλης.
Σιγά μην είναι και κολλητός του Βγενόπουλου!!!!!![]()
Περίμενες να σου βρει δουλειά το λαμόγιο;;;;;θα το βαλω στον κωλο μου το βιογραφικο μου