Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα πάω να μου κάνει μαθήματα ο ΝιπλΥπαρχει η τεχνη τηs λαμογιαs![]()
Θα πάω να μου κάνει μαθήματα ο ΝιπλΥπαρχει η τεχνη τηs λαμογιαs![]()
Υπαρχει η τεχνη τηs λαμογιαsΔιακρίνεις πολύ τέχνη στην χώρα σήμερα;
Τελοσπάντων,θα επιστρέψω στην παράθλαση αν είναι με τα άλλα ψώνια.....ξέρεις ποιους/ες λέω.
![]()
εγω τι μαθηματα θες να σου κανω;να σε παραδωσουμε ετοιμο στην κοινωνιαΘα πάω να μου κάνει μαθήματα ο Νιπλ![]()
Πρωτα θα μαθει να πλενει τζαμια στα φαναρια....Πρεπει να ξεκινησει απο χαμηλα.............και να μεινει εκειεγω τι μαθηματα θες να σου κανω;να σε παραδωσουμε ετοιμο στην κοινωνια![]()
Εσύ γιατί μου κολλάς;Πρωτα θα μαθει να πλενει τζαμια στα φαναρια....Πρεπει να ξεκινησει απο χαμηλα.............και να μεινει εκει![]()
νομιζω ο κωλος του ειναι για μεγαλα πραγματαΠρωτα θα μαθει να πλενει τζαμια στα φαναρια....Πρεπει να ξεκινησει απο χαμηλα.............και να μεινει εκει![]()
γιατι εισαι πουστηςΕσύ γιατί μου κολλάς;![]()
Δηλαδή με γουστάρει λες;γιατι εισαι πουστης![]()
δεν νομιζωΔηλαδή με γουστάρει λες;![]()
Τότε γιατί μου κολλάει;δεν νομιζω![]()
Τότε γιατί μου κολλάς;Δεν εχω τετοιεs βλεψειs![]()
![]()
Για να περασει η ωρα ...Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκεsΤότε γιατί μου κολλάει;Τότε γιατί μου κολλάς;
![]()
Τώρα παρεξηγήθηκα[size=15pt]Για να περασει η ωρα[/size] ...Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκεs
Για να περασει η ωρα ...Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκεs
Δεκτον..........Αλλαγη πλευσεωsΤώρα παρεξηγήθηκα![]()
ελλειψη σταματακη,αχαχου και βατραχου εισαι το κεντρο της προσοχης αλλα μην το παρεις πανω σουΤώρα παρεξηγήθηκα![]()
Τώρα παρεξηγήθηκα![]()
ρε μαλακα που εξαφανιζεσαι;ντιβα μου εγινες και εσυ;εδω πολεμαω σε ολα τα μετωπα με το σταματακηθα σου περασουν ολα ...
ρε μαλακα που εξαφανιζεσαι;ντιβα μου εγινες και εσυ;εδω πολεμαω σε ολα τα μετωπα με το σταματακη![]()
Ήρθες πούστη;θα σου περασουν ολα ...