Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
οχι ρε πουστη μου..
Τι έπαθες τύπε?
οχι ρε πουστη μου..
οχι ρε πουστη μου..
Τι έπαθες τύπε?
φευγει ο καλυτερος μου φιλος.. χτες μου το πε..Τι έπαθες τύπε?
φευγει ο καλυτερος μου φιλος.. χτες μου το πε..
Είσαι από αυτούς που και να κλάσουν το γράφουν στο facebook?οχι ρε πουστη μου..
τώρα πρέπει να βρει καινούργιο γκόμενοκαι τωρα?
τωρα πουλο...και τωρα?
Καλα τοσο ευκολο το χεις εσυ, ενα κωλαρακι κουνας και εχεις το μισο καπι πισω σουτώρα πρέπει να βρει καινούργιο γκόμενο![]()
Έλα και συ νέο παιδί είσαι,κάποιον γεροντόπουστα θα βρεις,μην σκας.Καλα τοσο ευκολο το χεις εσυ, ενα κωλαρακι κουνας και εχεις το μισο καπι πισω σου![]()
![]()
τωρα πουλο...
δυσκολα να ξαναφτιαξω τετοια φιλια που ειχα μαζι του, θα ερχεται βεβαια, αλλα κλασικα πραγματα, χριστούγεννα ,πασχα, καλοκαιρι..
μεταναστης παει;τωρα πουλο...
δυσκολα να ξαναφτιαξω τετοια φιλια που ειχα μαζι του, θα ερχεται βεβαια, αλλα κλασικα πραγματα, χριστούγεννα ,πασχα, καλοκαιρι..
μαλιστα.. για δουλεια να φανταστω?εμενα ενα φιλαρακι μου φευγει για καναδα σε κανα 8μηνο
εισαι ρομαντικο αγορι παντως με αισθηματαμαλιστα.. για δουλεια να φανταστω?
εμενα φευγει για σπουδες, καλα κανει.. σλοβενια μου ειπε...
Γαμησετα, σκατα οταν μου το πε...
τον θυμαμαι μικρο παιδι που ερχοταν και με επερνε να παμε σχολειο, ετρωγε παρα πολυ ο πουστης ,καθε πρωι με ενα κρουασαν η με μια τυροπιτα στο χερι, αραζε στα σκαλια ,και με περιμενε, εγω σιχαινομουν να πιω γαλα, και εβλεπα δαυτον με τιροπιτες και χυμους 7.30 το πρωι...![]()
![]()
πως ηρθαν τα πραγματα τελικα... περασαν τα χρονια σαν να αναβεις ενα σπιρτο...
μαλιστα.. για δουλεια να φανταστω?
εμενα φευγει για σπουδες, καλα κανει.. σλοβενια μου ειπε...
Γαμησετα, σκατα οταν μου το πε...
τον θυμαμαι μικρο παιδι που ερχοταν και με επερνε να παμε σχολειο, ετρωγε παρα πολυ ο πουστης ,καθε πρωι με ενα κρουασαν η με μια τυροπιτα στο χερι, αραζε στα σκαλια ,και με περιμενε, εγω σιχαινομουν να πιω γαλα, και εβλεπα δαυτον με τιροπιτες και χυμους 7.30 το πρωι...![]()
![]()
πως ηρθαν τα πραγματα τελικα... περασαν τα χρονια σαν να αναβεις ενα σπιρτο...
να σαι καλα ρε πιεξουλη που με κανεις να γελαω με αυτα που λες και περνανε η στεναχωριες μουΜωρή ροζ βλεννόρροια, πες μας πως τα κατάφερες και δε σε μπανάρανε για 592345η φορά.![]()
![]()
![]()
εκει που πρεπει και οταν πρεπει ;)εισαι ρομαντικο αγορι παντως με αισθηματα
εκει που πρεπει και οταν πρεπει ;)![]()
μαν πηγες για μπανιο με το γκομενακι τελικα?
φευγει ο καλυτερος μου φιλος.. χτες μου το πε..