kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έχει γράψει ιστορία αυτό το αριστερό νούμερο εδώ μέσα,εγώ δεν θα τον ξέρω;![]()
μήπως έχεις μούσι
έχει γράψει ιστορία αυτό το αριστερό νούμερο εδώ μέσα,εγώ δεν θα τον ξέρω;![]()
Γιατί ρωτάς;μήπως έχεις μούσι![]()
Γενικα ειναι πολυ δυσκολα , ισως πιο δυσκολα και απο αλλες χωρες , οτι εχει δικους του ειναι στα συν ... αρκει αυτοι οι δικοι τους να ειναι οντως καλοι συγγενεις ...και οχι συγγενεις καλοι απο μακρια και μολις πας εκει να σε εχουν στα αρχιδια τους ..
Μακαρι να τα καταφερει ο φιλος σου ...
κ αν δεν κανω λαθος το μινιμουμ ποσο στην τραπεζα πρεπει να ειναι 11.000 ευρω...
μονο η Ελλαδιτσα ανοιγει τις φιλοξενες αγκαλες τις για να δεχθει ''πολιτισμενα'' οντα απο Πακισταν,Αλγερια,ινδια κτλ...
βρε αει στο διάολο που την είδες ανακριτήςεγώ κάνω τις ερωτήσεις εδώ![]()
ειναι οντως α' βαθμου οι συγγενεις. η σχεση τους ειναι αριστη (επισκεπτονται την ελλαδα κλπ)
το παιδι ανυπομονει να φυγει παντως. ειναι αισιοδοξος οτι θα τα βρει καλυτερα απο δω
ξερουν αυτοι τι κανουν...πακετο κ πισω...;)
Ηταν 9 χιλιαρικα και ηξερα οτι το ειχαν ανεβασει ...αν δεν εχεις συσταση ( σπονσορινγκ ) και τα λεφτα να εχεις στην τραπεζα με το ιδιο αεροπλανο που πηγες σε γυριζουν πισω ;)
Μακαρι να του αρεσει , πολυ φορολογια , ακριβια γενικα , αλλα τουλαχιστον ζεις με αξιοπρέπεια
ξερουν αυτοι τι κανουν...πακετο κ πισω...![]()
ξερουν αυτοι τι κανουν...πακετο κ πισω...![]()
και πληρωνεις εσυ το εισιτηριο , οχι σαν εμας του λεφταδες που τους στελνουμε τσαμπα πισω ;)
και πολλά ρακούν επίσης τα πατάς με τ'αμάξι![]()
Re: οταν εχεται ραντεβου....
Δημοσίευσηαπό Αχαχουχας » Σεπτέμβριος 15th, 2010, 5:31 pm
Ειμαι τρομερα ντροπαλος και δεν μπορω να πω ψεμματα ουτε να υποκριθω κατι που δεν ειμαι....
Ισως τελικα να ειναι λαθος αλλα δεν μπορω να το αλλαξω....