Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τι ψυχαναλυει μωρη βλαμενη , που νομιζεις οτι εχεις και κατι να σου ψυναναλυσει ?? πας τον τρως δινεις την 50αρου και αντιο ... τουλαχιστον αυτος αντεχει πανω απο 8 λεπτα ή τσαμπα τα δινεις τα 50ευρα?Σαν να περνας διοδια θα ειναι  :2funny:
ε γαμήσου :birdman: είσαι άθλιος :birdman: το ρίχνεις το επίπεδο τόσο χαμηλά :birdman: που αδυνατώ να σε ακολουθήσω :birdman:

γαμήσι θα καταλάβεις τι πάει να πει όταν μπεις στην φυλακή :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.392
Πόντοι
12.756
ε γαμήσου :birdman: είσαι άθλιος :birdman: το ρίχνεις το επίπεδο τόσο χαμηλά που αδυνατώ να σε ακολουθήσω :birdman:

1,56 εισαι μωρη , αν το παω ψηλα θα το φτανεις να συζητησουμε ή θα πας για υπνο ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.392
Πόντοι
12.756
ε γαμήσου :birdman: είσαι άθλιος :birdman: το ρίχνεις το επίπεδο τόσο χαμηλά :birdman: που αδυνατώ να σε ακολουθήσω :birdman:

θες να περιμενεις αυριο που θα μπει και ο Κοσμας να μιλησεις σε υψηλο επιπεδο  :jerking: ?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
1,56 εισαι μωρη , αν το παω ψηλα θα το φτανεις να συζητησουμε ή θα πας για υπνο ?
θα βάλω τακούνια και θα το φτάσω. :birdman:
θες να περιμενεις αυριο που θα μπει και ο Κοσμας να μιλησεις σε υψηλο επιπεδο  :jerking: ?
βασικά ναι :birdman: αυτός έχει ένα στοιχειώδες επίπεδο :birdman:

πάω για ύπνο  μελλοντικέ φυλακόβιε :birdman: τα λέμε :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.392
Πόντοι
12.756
θα βάλω τακούνια και θα το φτάσω. :birdman:βασικά ναι :birdman: αυτός έχει ένα στοιχειώδες επίπεδο :birdman:

πάω για ύπνο  μελλοντικέ φυλακόβιε :birdman: τα λέμε :birdman:

προσεχε μην γυρισεις καναν αστραγαλο με τα τακουνια και μετα δεν σε καλυπτει το ταμειο του ηθοποιου ... Και πρεπει να πας στην Φονσου να σε σωσει ..

Ελα αυριο που θα σε περιμενει το στοιχειωδες επιπεδο να τα πειτε ... προσεχε μονο γιατι ζαλιζεται αυτος μετα απο το πολυ επιπεδο και του πεφτει και η πιεση ... να μου τον προσεχεις..

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
πραγματικα απορω ωρες ωρες τι καθομαι και γραφω ακομα στο τσατ σπαμ, ημουν στο τσακ μια μερα να δηλωσω αποχωρηση απο αυτο το θρεντ αλλα κρατηθηκα το ξανασκεφτηκα ομως....

Απο την ημερα που δεν ξαναγραψε ο ταφταρ ο οποιος για μενα ηταν ο εικονικος κολητος εδω μεσα, εχουμε πει τα παντα  :birdman: επρεπε και εγω να την κανω ...αλλα η γαμωσυνηθεια βλεπεις..  :birdman:

εχει γεμησει το σαιτ ξερολες, πυθιες ξερολες τυπου νικο07 ο οποιος ειναι χειροτερο τρολ απο τον σφερδεκλο/σκατομουτρο που με τραμπουκιζε συνεχεια...

Και γενικα ατομα με μεγαλη ελειψη πνευματικης και ψυχικης ηρεμιας, ατομα τα οποια βγαζουν τα απωθημενα τους σε αλλους, ζηλια σε υψηλο βαθμο, κακια ,αμεσως ο ενας να την πει στον αλλον και γενικα ενας ανεξηγητος ανταγωνισμος, μια ανεξηγητη απαξιωση προς τους νεους απο ατομα τα οποια ειναι βολεμενα θελω να πιστευω με βρωμικο τροπο  :)

Παρε πικερ ο οποιος ειναι γαμω τα ατομα καταβαθος αλλα εχει κατι αποψεις περιεργες,παρε ριγκορμορτη,ποιον αλλον θες?
Και γενικα ωρες ωρες σκεφτομαι αντι να παιζα κιθαρα τωρα που το εχω ονειρο ζωης να γινω μουσικος καθομαι και μιλαω με εικονικους φιλους,ατομα με τα οποια δεν θα κανω ποτε παρεα,ατομα τα οποια ειμαι ανωτερος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, εχω κανει διαλογισμο, ζεν,και πολλες αλλες πραξεις που με κατακρινουν ως ανωτερο απο εσας πνευματικα παντα...  :)

Με ενδιαφερει η γνωμη του μεμοσαν, με πειραζει η απαξιωση του  νικο7 αλλα στην πραγματικη μου ζωη η κριτικες που λαμβανω ειναι εντελως αντιθετες  :)  και με εχετε κανει να ψαχνω τροπους τομαρια του κερατα να εχω μια αυτοεπιβεβαιωση στο σαιτ αυτο μεχρι την ημερα που θας πω το αντιο...  το οποιο αργα η γρηγορα θα ερθει  :)

Απλα γενικα εδω περα οταν ειχα μπει πριν 4 χρονια ηταν κατι το σουπερ για μενα, ενας 19χρονος στα χναρια του αγοραιου ερωτα, της πουτανιας, της βρωμικης πιατσας , τοτε ειχα χωρησει απο την σουζαννα και προσπαθουσα να βρω παρηγορια καπου..  :)

Εδω περα στης αρχες το σαιτ ηταν φοβερο ,αστεια,πλακες,κριτικες αντικειμενικες,κριτικες αληθινες, προμοτοριλικη 0 εως μικρα επιπεδα :)

Γενικα  πρεπει να το παραδεχτω οτι εδω μεσα κυκλοφορει κακος κοσμος,με ψυχολογικα,με απωθημενα, κακος ανθρωπος ξερετε τι θα πει?Και κυριως ηλιθια ατομα που επιμενουν οτι εχουν δικιο, παρτε νικ07,θα θα θα θα, που με ξερεις ρε φιλαρακι? Με ξερεις και απο χτες? Αυτη η ανεξηγητη απαξιωση σου προς εμενα ειναι απλα ενα τρολιασμα με το οποιο περνας την ωρα σου ευχαριστα με καποιον που τσιμπαει ευκολα δηλαδη εμενα,παραδειγμα οταν ειχες εκνευρισει τον αχαχουχα ειχες πεθανει απο τα γελια..

Τελοσπαντων,οταν ειπα σε εναν φιλο μου στενο να διαβασει λιγο μπουρδελα.κομ δεν εκατσε ουτε 15 λεπτα...

Τελοσπαντων το νοημα αυτου το ποστ το οποιο ειναι καταθεση ψυχης εκ μερους μου ειναι οτι σας απαξιωνω ασχημα σαν αναθρωπους και σαν νοηση....Αν ξερετε τι σημαινει αυτο, σας αγαπω καταβαθος,αλλα σας απαξιωνω ταυτοχρονα  :)

Την κανω τωρα, παω για κρασακι... καθηστε να λετε εξυπναδες απο μια οθονη..  :s&m_3: σε λιγο καιρο θα σας βριζω, θα φτυνω εκει που εγλυφα..

Με αγαπη σταμ_90

Ρε Σταματάκη μόλις είπα ότι θα σε αφήσω στην ησυχία σου, μού αφιέρωσες ολόκληρο γράμμα. Τόσο πολύ σου έλειψα; Δεν έχεις φίλους στην πραγματική ζωή να κάνετε παρέα; Εμένα δεν πρόκειται να με γνωρίσεις ποτέ. Μόνος γυρνάω στις βρώμικες πιάτσες με μια πράσινη φόρμα. Οι φίλοι μου είναι διανοούμενοι και καθηγητές.

Μήπως κατά βάθος τη βρίσκεις με την απαξίωση; Αναρωτιέμαι αν άθελα μου έγινα μέρος ενός σαδομαζοχιστικού ερωτικού παιχνιδιού και με χρησιμοποίησες για να ικανοποιήσεις τις ανώμαλες "αρέσκεις" σου. :2funny:

Όπως και να χει τι να απαντήσω σε έναν άνθρωπο που οι πράξεις του, διαλογισμός, ζεν, σιάτσου, τον έχουν κατακρίνει ως ανώτερο ον. Μπορώ μόνο να σου ευχηθώ και εις ανώτερα. Οι πράξεις σου μια μέρα όχι απλά να σε κατακρίνουν αλλά να σε κατακρημνίσουν στα ανώτερα επίπεδα ύπαρξης.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
γενικα ενας ανεξηγητος ανταγωνισμος

Ο ανταγωνισμός υφέρπει και στις πιο αθώες συζητήσεις το σάιτ. Στο τσατ τουλάχιστον βγαίνει στην επιφάνεια.

ατομα τα οποια ειναι βολεμενα με βρωμικο τροπο  :)

Έτσι! :sunglasses:

εδω μεσα κυκλοφορει κακος κοσμος
κακος ανθρωπος ξερετε τι θα πει?

Μερικοί εδώ μέσα μπορεί να έχουν κάνει και φυλακή τύπε. Εδώ δεν είναι ένα συνηθισμένο σάιτ. Η πορνεία είναι κομμάτι του υποκόσμου.

οταν ειχες εκνευρισει τον αχαχουχα ειχες πεθανει απο τα γελια..

Ο αχαχούχας όμως δε μου αφιέρωσε γράμμα. :'(

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ρε Σταματάκη μόλις είπα ότι θα σε αφήσω στην ησυχία σου, μού αφιέρωσες ολόκληρο γράμμα. Τόσο πολύ σου έλειψα; Δεν έχεις φίλους στην πραγματική ζωή να κάνετε παρέα; Εμένα δεν πρόκειται να με γνωρίσεις ποτέ. Μόνος γυρνάω στις βρώμικες πιάτσες με μια πράσινη φόρμα. Οι φίλοι μου είναι διανοούμενοι και καθηγητές.

Μήπως κατά βάθος τη βρίσκεις με την απαξίωση; Αναρωτιέμαι αν άθελα μου έγινα μέρος ενός σαδομαζοχιστικού ερωτικού παιχνιδιού και με χρησιμοποίησες για να ικανοποιήσεις τις ανώμαλες "αρέσκεις" σου. :2funny:

Όπως και να χει τι να απαντήσω σε έναν άνθρωπο που οι πράξεις του, διαλογισμός, ζεν, σιάτσου, τον έχουν κατακρίνει ως ανώτερο ον. Μπορώ μόνο να σου ευχηθώ και εις ανώτερα. Οι πράξεις σου μια μέρα όχι απλά να σε κατακρίνουν αλλά να σε κατακρημνίσουν στα ανώτερα επίπεδα ύπαρξης.
λυγισε παλι κατω απ την πιεση ο μικρος μας σταματακης

ευτυχως που δεν του πες κι οτι ο μελλοντικος του εαυτος του ειναι ο αχαχουχας

θα χε υποτροπιασει,ισως χωρις επιστροφη...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μωρή ροζ μπουρούχα, άντε να διαβάσεις μπας και περάσεις κάνα μάθημα και σταματήσεις να τρως τα λεφτά του πατέρα σου στα μασατζίδικα.  :2funny:  

Εσυ τι μιλας κατσικοπηδουλα?
που σ εστειλε ο πατερας σου στη Ρουμανια να σπουδασεις κι εσυ εκανες τον αγαπουλη στις ρουμανες  :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εσυ ρε βλαχο που αρμεγεις και ξεσκατιζεις τα γιδοπροβατα καθε μερα μας το παιζεις και πλυμενος  :2funny: :2funny:

Εσυ πρόσεχε τωρα γιατι τελειώνει το καλοκαίρι κι ερχονται πρωτοβρόχια  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οχι ρε πουστη μου..