πραγματικα απορω ωρες ωρες τι καθομαι και γραφω ακομα στο τσατ σπαμ, ημουν στο τσακ μια μερα να δηλωσω αποχωρηση απο αυτο το θρεντ αλλα κρατηθηκα το ξανασκεφτηκα ομως....
Απο την ημερα που δεν ξαναγραψε ο ταφταρ ο οποιος για μενα ηταν ο εικονικος κολητος εδω μεσα, εχουμε πει τα παντα

επρεπε και εγω να την κανω ...αλλα η γαμωσυνηθεια βλεπεις..
εχει γεμησει το σαιτ ξερολες, πυθιες ξερολες τυπου νικο07 ο οποιος ειναι χειροτερο τρολ απο τον σφερδεκλο/σκατομουτρο που με τραμπουκιζε συνεχεια...
Και γενικα ατομα με μεγαλη ελειψη πνευματικης και ψυχικης ηρεμιας, ατομα τα οποια βγαζουν τα απωθημενα τους σε αλλους, ζηλια σε υψηλο βαθμο, κακια ,αμεσως ο ενας να την πει στον αλλον και γενικα ενας ανεξηγητος ανταγωνισμος, μια ανεξηγητη απαξιωση προς τους νεους απο ατομα τα οποια ειναι βολεμενα θελω να πιστευω με βρωμικο τροπο
Παρε πικερ ο οποιος ειναι γαμω τα ατομα καταβαθος αλλα εχει κατι αποψεις περιεργες,παρε ριγκορμορτη,ποιον αλλον θες?
Και γενικα ωρες ωρες σκεφτομαι αντι να παιζα κιθαρα τωρα που το εχω ονειρο ζωης να γινω μουσικος καθομαι και μιλαω με εικονικους φιλους,ατομα με τα οποια δεν θα κανω ποτε παρεα,ατομα τα οποια ειμαι ανωτερος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, εχω κανει διαλογισμο, ζεν,και πολλες αλλες πραξεις που με κατακρινουν ως ανωτερο απο εσας πνευματικα παντα...
Με ενδιαφερει η γνωμη του μεμοσαν, με πειραζει η απαξιωση του νικο7 αλλα στην πραγματικη μου ζωη η κριτικες που λαμβανω ειναι εντελως αντιθετες

και με εχετε κανει να ψαχνω τροπους τομαρια του κερατα να εχω μια αυτοεπιβεβαιωση στο σαιτ αυτο μεχρι την ημερα που θας πω το αντιο... το οποιο αργα η γρηγορα θα ερθει
Απλα γενικα εδω περα οταν ειχα μπει πριν 4 χρονια ηταν κατι το σουπερ για μενα, ενας 19χρονος στα χναρια του αγοραιου ερωτα, της πουτανιας, της βρωμικης πιατσας , τοτε ειχα χωρησει απο την σουζαννα και προσπαθουσα να βρω παρηγορια καπου..
Εδω περα στης αρχες το σαιτ ηταν φοβερο ,αστεια,πλακες,κριτικες αντικειμενικες,κριτικες αληθινες, προμοτοριλικη 0 εως μικρα επιπεδα
Γενικα πρεπει να το παραδεχτω οτι εδω μεσα κυκλοφορει κακος κοσμος,με ψυχολογικα,με απωθημενα, κακος ανθρωπος ξερετε τι θα πει?Και κυριως ηλιθια ατομα που επιμενουν οτι εχουν δικιο, παρτε νικ07,θα θα θα θα, που με ξερεις ρε φιλαρακι? Με ξερεις και απο χτες? Αυτη η ανεξηγητη απαξιωση σου προς εμενα ειναι απλα ενα τρολιασμα με το οποιο περνας την ωρα σου ευχαριστα με καποιον που τσιμπαει ευκολα δηλαδη εμενα,παραδειγμα οταν ειχες εκνευρισει τον αχαχουχα ειχες πεθανει απο τα γελια..
Τελοσπαντων,οταν ειπα σε εναν φιλο μου στενο να διαβασει λιγο μπουρδελα.κομ δεν εκατσε ουτε 15 λεπτα...
Τελοσπαντων το νοημα αυτου το ποστ το οποιο ειναι καταθεση ψυχης εκ μερους μου ειναι οτι σας απαξιωνω ασχημα σαν αναθρωπους και σαν νοηση....Αν ξερετε τι σημαινει αυτο, σας αγαπω καταβαθος,αλλα σας απαξιωνω ταυτοχρονα
Την κανω τωρα, παω για κρασακι... καθηστε να λετε εξυπναδες απο μια οθονη..

σε λιγο καιρο θα σας βριζω, θα φτυνω εκει που εγλυφα..
Με αγαπη σταμ_90