Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.392
- Πόντοι
- 12.756
Από εσένα περισσότερο![]()

καλα , να σου πω το γαλλικο στα νυχια ποσο φαρδυ το κανεις ?

Από εσένα περισσότερο![]()
Πες και άλλα![]()
![]()
καλα , να σου πω το γαλλικο στα νυχια ποσο φαρδυ το κανεις ?![]()
![]()
![]()
Ναι,ειδικά όταν θα βγάζει ο άλλος/η την άπλυτη ποδάρα και θα του έρχεται η μπίχλα στην μύτη,τέρμα καύλες θα έχει.....
Θα πεσουν πολλες μηνυσεις για σεξουαλικη παρενοχληση απο τις πελατισες. Ασε καλυτερα.να του βρω του μαλακα καμια δουλεια σε κανενα μαγαζι που πουλαει παπούτσια να ειναι ολη μερα καυλωμενος ?
Αμα πριν τα γλυψει σκουπιζει τα ποδια της με μωρομαντηλα τοτε ναι, ειναι καθαρα!ειναι καθαρα λεει τυπε![]()
Πουστράκι εγώ δεν πληρώνω για να μου λιμάρουν τα νύχια.μπορει να καυλωνει εσενα τι σε νοιαζει , στο κωλο σου μπαινει ? εσυ που βλεπεις πουτσα και κλαις απο χαρα σου ειπε κανεις τιποτα μωρη παντοφλα ?
Μπορεις και μονος σου.Πουστράκι εγώ δεν πληρώνω για να μου λιμάρουν τα νύχια.![]()
Πουστράκι εγώ δεν πληρώνω για να μου λιμάρουν τα νύχια.![]()
Πιο αρρενωπό πάντωςΕσυ πληρωνεις τρελογιατρο , λες να ειναι καλυτερο αυτο ?
Πουστράκι εγώ δεν πληρώνω για να μου λιμάρουν τα νύχια.![]()
βαζεις και γυαλιστικο για να γυαλιζουν οταν φορας πεδιλακι μωρη ?
Πιο αρρενωπό πάντως![]()
Αν γαμήσι ορίζεις τα 50e που του σκάω την φορά ναι είναιπου πας και σε γαμαει ο πουστης ο τρελογιατρος ειναι πιο αρρενωπο ??![]()
Καλα οτι πεις ...
Θα στο σκίσω το κωλαράκιΛιλακι ?
Αν γαμήσι ορίζεις τα 50e που του σκάω την φορά ναι είναι![]()
Θα στο σκίσω το κωλαράκι![]()
Με ψυχαναλύει ηλίθια σεξοδιαστροφικήδινεις μια 50αρα και σε γαμαει , ποσο χαμηλα θα φτασεις , ποσο ?
Με ψυχαναλύει ηλίθια σεξοδιαστροφικήγαμήσι θα'ναι αυτό που θα σου κάνουν στην φυλακή
![]()