Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.398
- Πόντοι
- 12.756
εδώ εσύ λες πως δεν θα μπεις μέσα![]()
Αφου δεν θα μπω βρε μαλακα , τι φταιω που εσυ δεν θες να το καταλαβεις ?
εδώ εσύ λες πως δεν θα μπεις μέσα![]()
οκ,θα γνωριστούμε,θα τα πούμε και μετά θα πάμε στο επισκεπτήριο της φυλακής στον Nippleτον Σεπτεμβριο που θα κατεβεις εγω και ο μπαρος θα ειμαστε της υποδοχης σου![]()
![]()
θα μπεις,εδώ μπήκε ο Άκης.Αφου δεν θα μπω βρε μαλακα , τι φταιω που εσυ δεν θες να το καταλαβεις ?
οκ,θα γνωριστούμε,θα τα πούμε και μετά θα πάμε στο επισκεπτήριο της φυλακής στον Nipple
οκ,θα γνωριστούμε,θα τα πούμε και μετά θα πάμε στο επισκεπτήριο της φυλακής στον Nipple
αφου δεν θα μπει.Στην Γλυφαδα θα παμε να τον δουμε ομως
![]()
εσύ δηλαδή περνιέσαι για έξυπνος;Αφου ηταν μαλακας![]()
ειναι τυπος ο παπαζολ ρε πρωτη μουρη θα τον εχεις στο καφε της γλυφαδαςΜην την φερετε την κοντη στην Γλυφαδα , θα την γαμησει κανα σκυλος![]()
![]()
εσύ δηλαδή περνιέσαι για έξυπνος;![]()
Μαλάκα όποτε πάω σε μαγαζί μου λένε: ''σε ξέρω από κάπου;''ειναι τυπος ο παπαζολ ρε πρωτη μουρη θα τον εχεις στο καφε της γλυφαδας![]()
ειναι τυπος ο παπαζολ ρε πρωτη μουρη θα τον εχεις στο καφε της γλυφαδας![]()
Θα τον δει κανας Φιλιππινέζος και θα τον ερωτευτει![]()
Απλά πέρασε περισσότερος καιρός για να μπει αυτός μέσα....και με εσένα έτσι θα γίνει,θα αργήσουν να σε μαζέψουν αλλά ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ!!!!!Για να ειμαι εξω και αυτος μεσα , σιγουρα πιο εξυπνος![]()
με ποιον μοιαζεις;Μαλάκα όποτε πάω σε μαγαζί μου λένε: ''σε ξέρω από κάπου;''![]()
Μαλάκα όποτε πάω σε μαγαζί μου λένε: ''σε ξέρω από κάπου;''![]()
Δεν το έχω ρωτήσει ποτέ αυτό,απλά χαίρομαι σαν μαλάκας.με ποιον μοιαζεις;![]()
Απλά πέρασε περισσότερος καιρός για να μπει αυτός μέσα....και με εσένα έτσι θα γίνει,θα αργήσουν να σε μαζέψουν αλλά ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ!!!!!![]()
Το πααποκλείεται![]()
Το πακαι δεν ξέρεις τι μάτι έχω
![]()
Μια φορά ταξίδευα με μια παρέα και λέω: ''άμα σκάσει κανένα λάστιχο τί γίνεται;'' και μαλάκα μα την παναγία έσκασε![]()