Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.393
Πόντοι
12.756
Ξέρεις και από οντισιόν εκτός από το πουσταριό της νομικής μωρή; :2funny: :2funny:

Ποιος είσαι πια...... :birdman: Πόσες άκρες :birdman: Πόσα κονέ :birdman: Πόσες διασυνδέσεις; :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.agelioforos.gr/files/GALA%20-%20NEWS-GOSSIP/Nonos/Nonos2.jpg[/img[/URL]]

Υ.Γ.Εγώ ήθελα να πάρω το βάπτισμα του πυρός βασικά,και το πήρα!!!!! :birdman:
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με γαμησες δεν προλαβα να κανω εντιτ τα ορθογραφικα

τωρα που πηρες το βαπτισμα πως να σε λεμε ? Αντι Καρσια ?

Ελα Αθηνα να πας στο Εθνικο να χορτασεις πουσταριο

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με γαμησες δεν προλαβα να κανω εντιτ τα ορθογραφικα

τωρα που πηρες το βαπτισμα πως να σε λεμε ? Αντι Καρσια ?

Ελα Αθηνα να πας στο Εθνικο να χορτασεις πουσταριο
Aθήνα τον Σεπτέμβρη..... :birdman: Στην σχολή του Κουν λένε πως μαζεύεται όλο το πουσταρίο :birdman: Εθνικό έχει και κανέναν στρέητ!!!! :birdman:

Βασικά αν δεν είσαι και λίγο gay σκατά καλλιτέχνης είσαι!!!!! :birdman:

Και εσύ για να ξέρεις τόσα σίγουρα τον έχεις φάει τουλάχιστον μία φορά στην ζωή σου  :birdman: αλλιώς θα ήσουν στην ζητιανιά και στην επαιτία σαν τον αχαχούχα. :birdman: 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.393
Πόντοι
12.756
Aθήνα τον Σεπτέμβρη..... :birdman: Στην σχολή του Κουν λένε πως μαζεύεται όλο το πουσταρίο :birdman: Εθνικό έχει και κανέναν στρέητ!!!! :birdman:

Βασικά αν δεν είσαι και λίγο gay σκατά καλλιτέχνης είσαι!!!!! :birdman:

Και εσύ για να ξέρεις τόσα σίγουρα τον έχεις φάει τουλάχιστον μία φορά στην ζωή σου  :birdman: αλλιώς θα ήσουν στην ζητιανιά και στην επαιτία σαν τον αχαχούχα. :birdman: 

:2funny: :2funny:

Λες να εγινα πουστρακος στα γεραματα  :2funny:

Με το ζορι πουστης επειδη δεν ειμαι φτωχος ? υπαρχουν και αλλες καταστασεις στο ενδιαμεσο μεταξυ του πουστης και Μητσου.. :2funny:

Αμα σου κοβει λιγο μπορεις να γλυτωσεις το πουτσο για να πας μπροστα , αν εισαι μαλακας μονο ο πουτσος θα σε σωσει δεν ειναι απολυτο αυτο , υπαρχουν κατι πουστρακια που ζουνε στην πεινα ..

Ειχε ερθει παλια για δουλεια ενας πιτσιρικος  19-20, που ηταν απο της Σερρες , ζελε στο μαλλι ειχε βαλει και τον Μαη στο χερι μην τον καψει , καθεται στην καρεκλα σταυροποδι γυναικειο και αρχισε να κουναει το ποδι σαν γκομενακι , και ειχε ερθει Αθηνα για να  σπουδασει ηθοποιος ελεγε και αυτος ( αρχιδια ειχε τσιμπουκωσει ολες τις Σερρες και ηρθε Αθηνα γιατι τον ειχαν μαθει ολοι εκει ) και εψαχνε δουλεια για να μπορει να την βγαζει  ..

Του λεω για εξωτερικες δουλειες ψαχνω εναν 700 καθαρα ειναι ο μισθος ... Μου λεει - Αχχχ δεν μπορω γιατι νοικιασα σπιτι στον Λυκαβηττό και το νοικι ειναι 800 ευρω ...Δεν μπορω να μεινω αλλου εκει ζουν οι καλλιτέχνες  :jerking:

Μετα απο κανα 2 μηνες με παίρνει τηλ η βοηθος μου και μου λεει βαλε Αντ1 , βαζω και βλεπω το πουστρακι να τραγουδαει στο Ελλαδα εχεις ταλεντο ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι... οποτε καταλαβες τι απεγινε αυτος ... 

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

[size=15pt]Λες να εγινα πουστρακος στα γεραματα[/size]  :2funny:

Με το ζορι πουστης επειδη δεν ειμαι φτωχος ? υπαρχουν και αλλες καταστασεις στο ενδιαμεσο μεταξυ του πουστης και Μητσου.. :2funny:

Αμα σου κοβει λιγο μπορεις να γλυτωσεις το πουτσο για να πας μπροστα , αν εισαι μαλακας μονο ο πουτσος θα σε σωσει δεν ειναι απολυτο αυτο , υπαρχουν κατι πουστρακια που ζουνε στην πεινα ..

Ειχε ερθει παλια για δουλεια ενας πιτσιρικος  19-20, που ηταν απο της Σερρες , ζελε στο μαλλι ειχε βαλει και τον Μαη στο χερι μην τον καψει , καθεται στην καρεκλα σταυροποδι γυναικειο και αρχισε να κουναει το ποδι σαν γκομενακι , και ειχε ερθει Αθηνα για να  σπουδασει ηθοποιος ελεγε και αυτος ( αρχιδια ειχε τσιμπουκωσει ολες τις Σερρες και ηρθε Αθηνα γιατι τον ειχαν μαθει ολοι εκει ) και εψαχνε δουλεια για να μπορει να την βγαζει  ..

Του λεω για εξωτερικες δουλειες ψαχνω εναν 700 καθαρα ειναι ο μισθος ... Μου λεει - Αχχχ δεν μπορω γιατι νοικιασα σπιτι στον Λυκαβηττό και το νοικι ειναι 800 ευρω ...Δεν μπορω να μεινω αλλου εκει ζουν οι καλλιτέχνες  :jerking:

Μετα απο κανα 2 μηνες με παίρνει τηλ η βοηθος μου και μου λεει βαλε Αντ1 , βαζω και βλεπω το πουστρακι να τραγουδαει στο Ελλαδα εχεις ταλεντο ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι... [size=15pt]οποτε καταλαβες τι απεγινε αυτος[/size] ...
Ξέρεις πολλά για να μην είσαι πούστης!!!! :birdman:

Κάπου θα γαμιέται.... :grin:

Να σου πω εγώ αν έρθω για δουλειά θα μου δώσεις τα 700e καθαρά; :birdman: Δεν έχω απαιτήσεις να μείνω στον Λυκαβητό :jerking: :jerking:,μένω και στο Μεταξουργείο άμα λάχει.... :2funny:

Ρε τι μαλάκες κυκλοφορούν :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :uglystupid:

Υ.Γ.Και ασφάλεια μέσα;;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.393
Πόντοι
12.756
Ξέρεις πολλά για να μην είσαι πούστης!!!! :birdman:

Κάπου θα γαμιέται.... :grin:

Να σου πω εγώ αν έρθω για δουλειά θα μου δώσεις τα 700e καθαρά; :birdman: Δεν έχω απαιτήσεις να μείνω στον Λυκαβητό :jerking: :jerking:,μένω και στο Μεταξουργείο άμα λάχει.... :2funny:

Ρε τι μαλάκες κυκλοφορούν :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :uglystupid:

Υ.Γ.Και ασφάλεια μέσα;;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

Στις Σερρες θα ξαναπηγε να γαμιεται...
Την κανονιασα την εταρια ... λουκετο και  :badair:
700 καθαρα τυπε , εννοείτε και ασφάλεια κτλ .. τι μας περασες για τιποτα απατεώνες  :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Στις Σερρες θα ξαναπηγε να γαμιεται...
Την κανονιασα την εταρια ... λουκετο και  :badair:
700 καθαρα τυπε , εννοείτε και ασφάλεια κτλ .. τι μας περασες για τιποτα απατεώνες  :2funny: :2funny:
Πω πω μαλάκα...έπαθα σοκ τώρα.....  :S και το άλλο το ζαβό προτίμησε τις πίπες στας Σέρρας!!!!! :headbang:

Ρε να μην το μάθω εγώ να έρθω :birdman: και ας έριχνες κανόνι :birdman: κάτι θα έβγαζα :birdman:

Φίλε υπάρχουν πολλοί βλαμμένοι :idiot: :uglystupid: προσωπικά ξέρω άτομα με πτυχίο πολιτικών επιστημών και νομικής που βγάζουν 540e μεικτά.....και στο ζαβό ήταν λίγα τα 700e καθαρά γιατί δεν θα μπορούσε να μένει Λυκαβητό. :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι γινεται εδω ρε παιδια? ολοι αφεντικα και υψηλομισθοι εισαστε?  :birdman:

γαμημενη μεταπολιτευση  :2on1:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τι γινεται εδω ρε παιδια? ολοι αφεντικα και υψηλομισθοι εισαστε?  :birdman:

γαμημενη μεταπολιτευση  :2on1:
Εσύ θα πήγαινες για 700e καθαρά + ασφάλεια να δουλέψεις ή θα ήθελες να μένεις στο Λυκαβητό και δεν θα πήγαινες;;;; :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εσύ θα πήγαινες για 700e καθαρά + ασφάλεια να δουλέψεις ή θα ήθελες να μένεις στο Λυκαβητό και δεν θα πήγαινες;;;; :birdman:
ναι και επειδη με παει ο νιπλ θα μου δινε και 1000..

1-2 χρονια δουλεια να κανω της καβες μου και θα φυγω για τα χρηματιστιρια του λονδινου  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα πηγαινε ,θα επαιρνε τα 700 και θα τα ριχνε ολα στο 4-6 γκολ της ρεαλ..... :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ναι και επειδη με παει ο νιπλ θα μου δινε και 1000..

1-2 χρονια δουλεια να κανω της καβες μου και θα φυγω για τα χρηματιστιρια του λονδινου  :zfuck:
Ρε μαλάκες προσγειωθείτε λίγο..... :idiot: :uglystupid:
Ο άλλος ο gay την είχε δει μεγάλος καλλιτέχνης και ήθελε να μείνει στο Λυκαβητό,εσύ θες να γίνει χρηματιστής στο Λονδίνο..... :jerking: :headbang:

Μόνο εγώ ρε μαλάκες αρκούμαι με το να βρω μια δουλειά με ασφάλεια;;;;; :helpplea: Καλά αν έβρισκα με κανένα 700e+ασφάλεια που έδινε ο Nipple_Lover78 και την καθαρίστρια θα έκανα.... :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε μαλάκες προσγειωθείτε λίγο..... :idiot: :uglystupid:
Ο άλλος ο gay την είχε δει μεγάλος καλλιτέχνης και ήθελε να μείνει στο Λυκαβητό,εσύ θες να γίνει χρηματιστής στο Λονδίνο..... :jerking: :headbang:

Μόνο εγώ ρε μαλάκες αρκούμαι με το να βρω μια δουλειά με ασφάλεια;;;;; :helpplea: Καλά αν έβρισκα με κανένα 700e+ασφάλεια που έδινε ο Nipple_Lover78 και την καθαρίστρια θα έκανα.... :P
:2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κοροιδευψτε στρακια οσο θελετε...

οχι θα κατσω εδω με την μιζερια της ελλαδας να εχω τον καθε μαλακα να μου δινει 360  :2funny: :2funny:

μια ζωη κακομοιρηδες και πιρφοροι θα ειστε  :zfuck:

οτι εχετε μαζεψει σε λεφτα και περιουσιες τοσα χρονια με τους χοντρους μισθους που περνατε θα γυρησουν ΟΛΑ  ΜΑ ΟΛΑ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ...

Τα ακινητα σας δεν θα εχουν καμια αξια, τα δανεια σας θα τριπλασιαστουν επειδη η ισοτιμια δραχμης ευρω θα ειναι τεραστια ως προς το να αγορασεις ευρω με την υποτιμημενη δραχμη  και ετσι τα δανεια σας θα πρεπει να πληρωθουν σε ερυω, ΑΡΑ περισσοτερα λεφτα...

ΜΙΖΕΡΙΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ  :zfuck:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
κοροιδευψτε στρακια οσο θελετε...

οχι θα κατσω εδω με την μιζερια της ελλαδας να εχω τον καθε μαλακα να μου δινει 360  :2funny: :2funny:

μια ζωη κακομοιρηδες και πιρφοροι θα ειστε  :zfuck:

οτι εχετε μαζεψει σε λεφτα και περιουσιες τοσα χρονια με τους χοντρους μισθους που περνατε θα γυρησουν ΟΛΑ  ΜΑ ΟΛΑ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ...

Τα ακινητα σας δεν θα εχουν καμια αξια, τα δανεια σας θα τριπλασιαστουν επειδη η ισοτιμια δραχμης ευρω θα ειναι τεραστια ως προς το να αγορασεις ευρω με την υποτιμημενη δραχμη  και ετσι τα δανεια σας θα πρεπει να πληρωθουν σε ερυω, ΑΡΑ περισσοτερα λεφτα...

ΜΙΖΕΡΙΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ  :zfuck:
Κοίτα να πάρεις τουλάχιστον το Lower εκεί πέρα..... :birdman: Γιατί αν πας Αγγλία όπως είσαι τίποτα τζάμια σε κόβω να πλένεις στα φανάρια τους όπως κάνουν εδώ οι Πακιστανοί :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κοίτα να πάρεις τουλάχιστον το Lower εκεί πέρα..... :birdman: Γιατί αν πας Αγγλία όπως είσαι τίποτα τζάμια σε κόβω να πλένεις στα φανάρια τους όπως κάνουν εδώ οι Πακιστανοί :birdman:
Ολα απο το μηδεν ξεκινανε παπαζολακο.. εσυ μια ζωη εδω θα εισαι να κανεις πιπες στον νιπλ  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χεστηκατε πανω σας στρακια/  ;)

τρεμει το χερι σας οταν ακουτε δραχμη?  ;)

νομιζετε οτι θα ξεφυγετε ετσι ευκολα απο την ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΧΣ?  ;)

ξερετε ποσοι ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ πχ σοροσ, ροθτσιλντ που ειναι και μασωνοι αλλα ειναι και μεγαλοι τζογαδοροι του χρηματιστιριου εχουν πονταρει στην διαλυση της ευρωζωνης? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να χασουν αυτοι τα λεφτα τους? ενα στημενο παιχνιδι ειναι η ελλαδα ξυπνατε  :)

Καλα κανει ο αχαχουχας που αγοραζει χρυσες λιρες, μαγκια μεγαλη  :)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ολα απο το μηδεν ξεκινανε παπαζολακο.. εσυ μια ζωη εδω θα εισαι να κανεις πιπες στον νιπλ  :2funny:

καλή η πλάκα αλλά σχεδίασε με λίγο σοβαρότητα και ταπεινοφροσύνη το μέλλον σου γιατί όλο λες μαλακίες.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πρόσεξε γιατί υπάρχουν και χειρότερα από το να κάνεις πίπες στον νιπλ  :birdman: πρόσεξε μην βρεθείς να κάνεις πίπες σε κανέναν γλίτσα για να σε βάλει να του φυλάς το μποστάνι :birdman:

Ο Νιπλ τουλάχιστον ξέρει και το μισό πουσταριό της νομικής :birdman: έχει τα κονέ :birdman:

Ο γλίτσας όλες τις προβατίνες με το μικρό τους ξέρει μόνο :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Καλα κανει ο αχαχουχας που αγοραζει χρυσες λιρες, μαγκια μεγαλη  :)
Και που τις αγοράζει τί θα τις κάνει;;;;

Θα τις φυλάει κάτω από το μαξιλάρι του.... :2funny: :2funny:

scrooge1.jpg

Υ.Γ.Καλά αν έχεις πρότυπο και είδωλο τον αχαχούχα είσαι τελειωμένη περίπτωση :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom