[size=15pt]Λες να εγινα πουστρακος στα γεραματα[/size]
Με το ζορι πουστης επειδη δεν ειμαι φτωχος ? υπαρχουν και αλλες καταστασεις στο ενδιαμεσο μεταξυ του πουστης και Μητσου..
Αμα σου κοβει λιγο μπορεις να γλυτωσεις το πουτσο για να πας μπροστα , αν εισαι μαλακας μονο ο πουτσος θα σε σωσει δεν ειναι απολυτο αυτο , υπαρχουν κατι πουστρακια που ζουνε στην πεινα ..
Ειχε ερθει παλια για δουλεια ενας πιτσιρικος 19-20, που ηταν απο της Σερρες , ζελε στο μαλλι ειχε βαλει και τον Μαη στο χερι μην τον καψει , καθεται στην καρεκλα σταυροποδι γυναικειο και αρχισε να κουναει το ποδι σαν γκομενακι , και ειχε ερθει Αθηνα για να σπουδασει ηθοποιος ελεγε και αυτος ( αρχιδια ειχε τσιμπουκωσει ολες τις Σερρες και ηρθε Αθηνα γιατι τον ειχαν μαθει ολοι εκει ) και εψαχνε δουλεια για να μπορει να την βγαζει ..
Του λεω για εξωτερικες δουλειες ψαχνω εναν 700 καθαρα ειναι ο μισθος ... Μου λεει - Αχχχ δεν μπορω γιατι νοικιασα σπιτι στον Λυκαβηττό και το νοικι ειναι 800 ευρω ...Δεν μπορω να μεινω αλλου εκει ζουν οι καλλιτέχνες
Μετα απο κανα 2 μηνες με παίρνει τηλ η βοηθος μου και μου λεει βαλε Αντ1 , βαζω και βλεπω το πουστρακι να τραγουδαει στο Ελλαδα εχεις ταλεντο ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι... [size=15pt]οποτε καταλαβες τι απεγινε αυτος[/size] ...