You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αυτο που λες γινοταν μετα το πεσιμο του σαιτ με τα μπουρδελοθρεντ και σταματησε εδω και καιρο.....εμας εδω στο τσατ δεν μας εχουν ικανους να κανουμε καμια ζημια ετσι κι αλλιως......gl μηπως αυτο το θεμα να μπορουν να το διαβαζουν μονο το μελη ??
Μπορεις να κανεις κατι τετοιο ? ειναι εσωτερικης καταναλωσης οτι γραφεται εδω![]()
νομιζουν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εχω πληροφοριες οτι τον κιμα τον ζυμωνει ο βαρουλης με τα χερια αποΤο σκεφτηκα αλλα ειδα οτι κοβουν αποδειξεις , θα στειλω πρωτα το υγειονομικο να τσεκαρουν κρεατα ψυγεια και τετοια , κατι θα βρουν σιγουρα ...Αν οχι ,δευτερο βημα ειναι το ΣΔΟΕ ..

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.405
- Πόντοι
- 12.756
αυτο που λες γινοταν μετα το πεσιμο του σαιτ με τα μπουρδελοθρεντ και σταματησε εδω και καιρο.....εμας εδω στο τσατ δεν μας εχουν ικανους να κανουμε καμια ζημια ετσι κι αλλιως......
νομιζουν![]()
![]()
![]()
εχεις δει τι τηλεθεαση εχει το βραδυ το θεμα απο τα μουνοπανα τους τσαμπατζηδες ?? της πουτανας γινεται απο επισκεπτες ..., πρεπει να τους κοψεις τυπε με καποιο τροπο .. >
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.405
- Πόντοι
- 12.756
εχω πληροφοριες οτι τον κιμα τον ζυμωνει ο βαρουλης με τα χερια αποαπλυτα
Ω να γαμησω :S αν ελεγες το Μπος παει και ερχετε , αλλα ο Μπαρος ρε τυπε .... μας γαμησες ... και το εχει και 2,10 ευρω ...Της πουτανας θα γινει

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γιατι ρε μαν;εμεις πληρωνουμε;εχεις δει τι τηλεθεαση εχει το βραδυ το θεμα απο τα μουνοπανα τους τσαμπατζηδες ?? της πουτανας γινεται απο επισκεπτες ..., πρεπει να τους κοψεις τυπε με καποιο τροπο .. >
![]()

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.405
- Πόντοι
- 12.756
γιατι ρε μαν;εμεις πληρωνουμε;![]()
![]()
![]()
ο Κοσμας ρε τυπε βγαζει το ταλεντο του , ο Σταμ την ψυχη του , ο Μητσος την

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειναι και τα δικαιωματα των ηθοποιων σωστα.....κοτζαμ θιασο εχουμε.....ο Κοσμας ρε τυπε βγαζει το ταλεντο του , ο Σταμ την ψυχη του , ο Μητσος την... ο Μεμος τους δειχνει τον σωστο το δρομο , αν πηγαινες στο θεατρο να τους δεις αυτους θα εσκαγες ενα 20 αρικο για πλακα ... το να εισαι μελος στο μπου ειναι το ελαχιστο που μπορεις να κανεις...αρα ναι οι αλλοι ειναι τσαμπατζηδες ...

axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
δεν με ενδιαφερει μωρη και τραβα στο τσαντιρι σου γιατι τα αιγοπροβατα εχουν αφηνιασει παλιεσυ δεν εχεις πλανο γιαυτο δεν το ζοριζεις μαν;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ο Κοσμας ρε τυπε βγαζει το ταλεντο του , ο Σταμ την ψυχη του , ο Μητσος την... ο Μεμος τους δειχνει τον σωστο το δρομο , αν πηγαινες στο θεατρο να τους δεις αυτους θα εσκαγες ενα 20 αρικο για πλακα ... το να εισαι μελος στο μπου ειναι το ελαχιστο που μπορεις να κανεις...αρα ναι οι αλλοι ειναι τσαμπατζηδες ...
Δεν σκεφτηκατε ποτε οτι και εγω ως θιασο προς διασκεδαση ΜΟΥ σας βλεπω ?ειναι και τα δικαιωματα των ηθοποιων σωστα.....κοτζαμ θιασο εχουμε.....![]()
Αμοιβαια τα αισθηματα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.405
- Πόντοι
- 12.756
εχω μια σαλατα συναισθηματων μεσα μου..
εχω σαλταρει γενικα..
ουτε τα μπουρδελα δεν με ηρεμουν ποια...αντιθετα με εκνευριζει η ξεπεταστικη συμπεριφορα![]()
Τι επαθες παλι Σταμ ? κατι μου λεει οτι μονο στην Αυστραλια θα φτιαξουν ολα μεσα σου
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω μια σαλατα συναισθηματων μεσα μου..
εχω σαλταρει γενικα..
ουτε τα μπουρδελα δεν με ηρεμουν ποια...αντιθετα με εκνευριζει η ξεπεταστικη συμπεριφορα![]()
σταμούλης.gr
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα παω παρεα με τον ποδολαγνο τυπε...Τι επαθες παλι Σταμ ? κατι μου λεει οτι μονο στην Αυστραλια θα φτιαξουν ολα μεσα σου
θα μου μαθει τα μυστικα του χρηματιστιριου θα επιστρεψω σε 5-10 χρονια εδω ως γκολντεν μποι...

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.405
- Πόντοι
- 12.756
θα παω παρεα με τον ποδολαγνο τυπε...
θα μου μαθει τα μυστικα του χρηματιστιριου θα επιστρεψω σε 5-10 χρονια εδω ως γκολντεν μποι...![]()
Θα σε κανει Μίδα , οτι μουνι θα πιανεις θα γινεται χρυσο

stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
πουτανα ρεαλ

Ειδες η μπαρτσα? εαν ηθελε 10 εβαζε ;) αλλα οταν εχεις ροναλντο να γελαει σαν μαλακας οταν χανει ευκαιριες και ισκο και μορατα να κανουν σαν τρελη και να πονανε την φανελα αυτα ειναι...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τυπε φανταστικα τωρα και ανατριχιασα...Θα σε κανει Μίδα , οτι μουνι θα πιανεις θα γινεται χρυσο![]()
οτι σε 5-7 χρονια απο τωρα τι αναμνησεις θα εχουμε απο αυτο το σαιτ... και αν θα υπαρχει γενικα...
Ε γιατι δεν πιστευω να αντεξει το καθε μελος 5-7 χρονια
Ισως ειναι ακομα ο απολυτος και προσεχει τους ταφους τον νικ μας

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Ψάχνεις κώλο να χώσεις το καυλί σου? Ο αχαχουχας είναι ο άνθρωπος σου,στείλε του πμ ΤΩΡΑ!αγοραζει και οτι χρυσο σας περισσευει και κανει και ποδολαγνειες.....δεν με ενδιαφερει μωρη και τραβα στο τσαντιρι σου γιατι τα αιγοπροβατα εχουν αφηνιασει παλι![]()
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πουτανα ρεαλ![]()
σε πηρε το ρεμα και σενα, αλλα δεν πειραζει εσυ εχεις λεφτα
![]()
Ειδες η μπαρτσα? εαν ηθελε 10 εβαζε ;) αλλα οταν εχεις ροναλντο να γελαει σαν μαλακας οταν χανει ευκαιριες και ισκο και μορατα να κανουν σαν τρελη και να πονανε την φανελα αυτα ειναι...
πόνταρα αρκετά γιατί τα πίστεψα και γαμήθηκα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν πειραζει next time.. βασικα next time λεω παρι 1.6 διπλο.. και ειδικα εαν εχει κερδησει η μονακο μια μερα πριν ε δεν παει, αρκετα 2 σερι γκελεςπόνταρα αρκετά γιατί τα πίστεψα και γαμήθηκα![]()