Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Svetlana Ibragimova :2on1:

τι καύλα θεέ μου  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
gl μηπως αυτο το θεμα να μπορουν να το διαβαζουν μονο το μελη ??

Μπορεις να κανεις κατι τετοιο ? ειναι εσωτερικης καταναλωσης οτι γραφεται εδω  :P
αυτο που λες γινοταν μετα το πεσιμο του σαιτ με τα μπουρδελοθρεντ και σταματησε εδω και καιρο.....εμας εδω στο τσατ δεν μας εχουν ικανους να κανουμε καμια ζημια ετσι κι αλλιως......

νομιζουν :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το σκεφτηκα αλλα ειδα οτι κοβουν αποδειξεις , θα στειλω πρωτα το υγειονομικο να τσεκαρουν κρεατα ψυγεια και τετοια , κατι θα βρουν σιγουρα ...Αν οχι  ,δευτερο βημα ειναι το ΣΔΟΕ ..
εχω πληροφοριες οτι τον κιμα τον ζυμωνει ο βαρουλης με τα χερια απο  :jerking: απλυτα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756
αυτο που λες γινοταν μετα το πεσιμο του σαιτ με τα μπουρδελοθρεντ και σταματησε εδω και καιρο.....εμας εδω στο τσατ δεν μας εχουν ικανους να κανουμε καμια ζημια ετσι κι αλλιως......

νομιζουν :grin: :grin: :grin:

εχεις δει τι τηλεθεαση εχει το βραδυ το θεμα απο τα μουνοπανα τους τσαμπατζηδες ?? της πουτανας γινεται απο επισκεπτες ..., πρεπει να τους κοψεις τυπε με καποιο τροπο .. >:(

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756
εχω πληροφοριες οτι τον κιμα τον ζυμωνει ο βαρουλης με τα χερια απο  :jerking: απλυτα

Ω να γαμησω  :S αν ελεγες το Μπος παει και ερχετε , αλλα ο Μπαρος ρε τυπε .... μας γαμησες ... και το εχει και 2,10 ευρω ...Της πουτανας θα γινει  :knuppel:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εχεις δει τι τηλεθεαση εχ :zfuck:ει το βραδυ το θεμα απο τα μουνοπανα τους τσαμπατζηδες ?? της πουτανας γινεται απο επισκεπτες ..., πρεπει να τους κοψεις τυπε με καποιο τροπο .. >:(
γιατι ρε μαν;εμεις πληρωνουμε; :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756
γιατι ρε μαν;εμεις πληρωνουμε; :2funny: :2funny: :2funny:

ο Κοσμας ρε τυπε βγαζει το ταλεντο του , ο Σταμ την ψυχη του , ο Μητσος την  :jerking: ... ο Μεμος τους δειχνει τον σωστο το δρομο , αν πηγαινες στο θεατρο να τους δεις αυτους θα εσκαγες ενα 20 αρικο για πλακα ... το να εισαι μελος στο μπου ειναι το ελαχιστο που μπορεις να κανεις...αρα ναι οι αλλοι ειναι τσαμπατζηδες ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο Κοσμας ρε τυπε βγαζει το ταλεντο του , ο Σταμ την ψυχη του , ο Μητσος την  :jerking: ... ο Μεμος τους δειχνει τον σωστο το δρομο , αν πηγαινες στο θεατρο να τους δεις αυτους θα εσκαγες ενα 20 αρικο για πλακα ... το να εισαι μελος στο μπου ειναι το ελαχιστο που μπορεις να κανεις...αρα ναι οι αλλοι ειναι τσαμπατζηδες ...
ειναι και τα δικαιωματα των ηθοποιων σωστα.....κοτζαμ θιασο εχουμε..... :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ειναι και τα δικαιωματα των ηθοποιων σωστα.....κοτζαμ θιασο εχουμε..... :2funny:
Δεν σκεφτηκατε ποτε οτι και εγω ως θιασο προς διασκεδαση ΜΟΥ σας βλεπω ?  :birdman:

Αμοιβαια τα αισθηματα  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχω μια σαλατα συναισθηματων μεσα μου..

εχω σαλταρει γενικα..

ουτε τα μπουρδελα δεν με ηρεμουν ποια...αντιθετα με εκνευριζει η ξεπεταστικη συμπεριφορα  :tickedoff:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756

εχω σαλταρει γενικα..

ουτε τα μπουρδελα δεν με ηρεμουν ποια...αντιθετα με εκνευριζει η ξεπεταστικη συμπεριφορα  :tickedoff:

Τι επαθες παλι Σταμ ? κατι μου λεει οτι μονο στην Αυστραλια θα φτιαξουν ολα μεσα σου

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

εχω σαλταρει γενικα..

σταμούλης.gr :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι επαθες παλι Σταμ ? κατι μου λεει οτι μονο στην Αυστραλια θα φτιαξουν ολα μεσα σου
θα παω παρεα με τον ποδολαγνο τυπε...

θα μου μαθει τα μυστικα του χρηματιστιριου θα επιστρεψω σε 5-10 χρονια εδω ως γκολντεν μποι...  :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756
θα παω παρεα με τον ποδολαγνο τυπε...

θα μου μαθει τα μυστικα του χρηματιστιριου θα επιστρεψω σε 5-10 χρονια εδω ως γκολντεν μποι...  :2on1:

Θα σε κανει Μίδα , οτι μουνι θα πιανεις θα γινεται χρυσο  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πουτανα ρεαλ  :tickedoff: :tickedoff: σε πηρε το ρεμα και σενα, αλλα δεν πειραζει εσυ εχεις λεφτα  :birdman:

Ειδες η μπαρτσα? εαν ηθελε 10 εβαζε  ;) αλλα οταν εχεις ροναλντο να γελαει σαν μαλακας οταν χανει ευκαιριες και ισκο και μορατα να κανουν σαν τρελη και να πονανε την φανελα αυτα ειναι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα σε κανει Μίδα , οτι μουνι θα πιανεις θα γινεται χρυσο  :rockon:
τυπε φανταστικα τωρα και ανατριχιασα...

οτι σε 5-7 χρονια απο τωρα τι αναμνησεις θα εχουμε απο αυτο το σαιτ... και αν θα υπαρχει γενικα...

Ε γιατι δεν πιστευω να αντεξει το καθε μελος 5-7 χρονια  :P εδω ειδικα...

Ισως ειναι ακομα ο απολυτος και προσεχει τους ταφους τον νικ μας  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν με ενδιαφερει μωρη και τραβα στο τσαντιρι σου γιατι τα αιγοπροβατα εχουν αφηνιασει παλι  :birdman:
Ψάχνεις κώλο να χώσεις το καυλί σου? Ο αχαχουχας είναι ο άνθρωπος σου,στείλε του πμ ΤΩΡΑ!αγοραζει και οτι χρυσο σας περισσευει και κανει και ποδολαγνειες..... :grin:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
πουτανα ρεαλ  :tickedoff: :tickedoff: σε πηρε το ρεμα και σενα, αλλα δεν πειραζει εσυ εχεις λεφτα  :birdman:

Ειδες η μπαρτσα? εαν ηθελε 10 εβαζε  ;) αλλα οταν εχεις ροναλντο να γελαει σαν μαλακας οταν χανει ευκαιριες και ισκο και μορατα να κανουν σαν τρελη και να πονανε την φανελα αυτα ειναι...

πόνταρα αρκετά γιατί τα πίστεψα και γαμήθηκα :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πόνταρα αρκετά γιατί τα πίστεψα και γαμήθηκα :birdman:
δεν πειραζει next time.. βασικα next time λεω παρι 1.6 διπλο.. και ειδικα εαν εχει κερδησει η μονακο μια μερα πριν ε δεν παει, αρκετα 2 σερι γκελες  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom