Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.405
- Πόντοι
- 12.756
άλλη μια καινούρια μέρα ίδια με την χθεσινή![]()
Δυστυχως επειδη δεν εισαι επιτυχημένος σε τιποτα ολες οι μερες σου θα ειναι ετσι Κοσμα , παρτο αποφαση
άλλη μια καινούρια μέρα ίδια με την χθεσινή![]()
Δυστυχως επειδη δεν εισαι επιτυχημένος σε τιποτα ολες οι μερες σου θα ειναι ετσι Κοσμα , παρτο αποφαση![]()
Απο κολομβια ποσταρεις εσυ κανονιερη;Δυστυχως επειδη δεν εισαι επιτυχημένος σε τιποτα ολες οι μερες σου θα ειναι ετσι Κοσμα , παρτο αποφαση![]()
δηλαδη οταν βρεις γκομενα θα είσαι πετυχημένος ?εκτός αν βρω γκόμενα![]()
εσυ δεν εχεις πλανο γιαυτο δεν το ζοριζεις μαν;δηλαδη οταν βρεις γκομενα θα είσαι πετυχημένος ?
Το θέμα ειναι να έχεις απο πριν ενα πλάνο η μια βάση διαφορετικά αστο και μην το ζόρι ζεις γιατι δεν θα πετυχει.....
δηλαδη οταν βρεις γκομενα θα είσαι πετυχημένος ?
Το θέμα ειναι να έχεις απο πριν ενα πλάνο η μια βάση διαφορετικά αστο και μην το ζόρι ζεις γιατι δεν θα πετυχει.....
προσπαθει φιλοτιμα ομως,οφειλουμε να του το αναγνωρισουμετα λες επειδή δεν σταυρώνεις γκόμενα![]()
προσπαθει φιλοτιμα ομως,οφειλουμε να του το αναγνωρισουμε
για τα ποστ υπερασπισης θηλυκων που τον εχουν σκυλοβρισειγια τα δερμάτινα παντελόνια λες![]()
εκτός αν βρω γκόμενα![]()
Διπλα αποτυχημενος δηλαδη ...
όχι αν είναι μουνάρα![]()
Πιστευεις οτι μια μουναρα θα επελεγε εναν αποτυχημενο σαν εσενα ?
δεν έχεις δει ποτέ μουνάρες δίπλα σε τύπους που έλεγες τι τους βρίσκουν ;)
Απο κολομβια ποσταρεις εσυ κανονιερη;![]()
Αποτυχημενη μουναρα δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις , εχουν εξαφανιστεί πριν τους δεινόσαυρους..
Παρα πολλες εγω δει που ειναι με καποιους και ειπα αυτο που εγραψες , αλλα για να ειναι εκει εχουν βρει κατι , και σε αυτο το κατι αυτοι ειναι πετυχημενοι ...
Εσυ τι θα κανεις ? προλαβαινεις να πετυχεις σε κατι ?
ανασφαλείς είναι και αυτοεπιβεβαιώνονται από την μετριότητα του άλλου ;)
εγώ έχω πρόβλημα...
άρχισαν να μου την πέφτουν και οι άντρες τελευταία εκτός από τα πιπίνα :S