memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ρομα σε εκανε ο αλεξ71 αρωστακι, ειδαμε ολοι μας τι κωλοτουμπας εισαι![]()

ρομα σε εκανε ο αλεξ71 αρωστακι, ειδαμε ολοι μας τι κωλοτουμπας εισαι![]()
εγω μπροστα σε σενα μπουλης?![]()
αυτο καταλαβες μπουλη?
![]()
![]()
εσυ μπροστα σε μενα δεν εμφανιζεσαι μπουληεγω μπροστα σε σενα μπουλης?![]()
δεν μου λες ο σι εσ εσ 13 ειναι νωντοτυπος τωρα?εσυ μπροστα σε μενα δεν εμφανιζεσαι μπουλη![]()
ναιδεν μου λες ο σι εσ εσ 13 ειναι νωντοτυπος τωρα?![]()
φιλε θυμησε μου το ονομα σου , φιλε
αμα στο πω θα πρεπει να σε παραδωσω στον...απολυτο μετα ;)φιλε θυμησε μου το ονομα σου , φιλε![]()
διανυκτερευω τυπεαμα στο πω θα πρεπει να σε παραδωσω στον...απολυτο μετα ;)![]()
γιατι? αλλαξε επαγγελμα ο απολυτος? νεκροθαφτης πλεοναμα στο πω θα πρεπει να σε παραδωσω στον...απολυτο μετα ;)![]()
τοσες νωντοπεριπολιες εχουμε κανει σταμουληγιατι? αλλαξε επαγγελμα ο απολυτος? νεκροθαφτης πλεον![]()
υγ
δεν μου λες μεκακι, δεν βλεπω ποια αγαπουληδες στο σαιτ, ουστε στο σαιτ του 104 οπως παλια ουτε στα θρεντ με της γνωστες ιεροδουλες?
τι συμβαινει?![]()
παλι καλα που δεν ημουν αγαπουλης την εποχη ξενιος ζευς που ειχατετοσες νωντοπεριπολιες εχουμε κανει σταμουλητους εχουμε εξαφανισει
τι νομιζες οτι αστειευομαστε?
![]()
ουτε νωντοτυπος εισαι ομωςπαλι καλα που δεν ημουν αγαπουλης την εποχη ξενιος ζευς που ειχατε![]()
για το σταμ τυπε ισως να χρησιμοποιησουμε και τον αποτεφρωτηρα ;)εχω και το καταλληλο ξυλινο κοστουμι για τον σταμ τυπε
![]()
ειμαι κατα της αποτεφρωσης νεκρωνγια το σταμ τυπε ισως να χρησιμοποιησουμε και τον αποτεφρωτηρα ;)
τυπε εκει μεσα μπορει να κρυφτει οσο θελειουτε νωντοτυπος εισαι ομωςκαι οπως βλεπεις ο απολυτος εχει αρχισει να παιρνει μετρα και για το δικο σου το κουστουμακι
και δεν ειναι κανενας τυχαιος ο απολυτος
χρονια στην πιατσα
ολο και κατι παραπανω θα ξερει απο σενα....
![]()
ετσι τυπε.... εκει μεσα θα κανει και το μεγαλο ταξιδι μεταναστευσης που ονειρευεται ;)τυπε εκει μεσα μπορει να κρυφτει οσο θελει
αιωνια![]()
σωστος τυπεειμαι κατα της αποτεφρωσης νεκρων![]()
εδω περιμενουμε ακομα την δευτερα παρουσια του νωντα τυπε.σωστος τυπε
πως θα αναστηθουν κατα την 2α παρουσια
![]()