Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλή η πλάκα αλλά σχεδίασε με λίγο σοβαρότητα και ταπεινοφροσύνη το μέλλον σου γιατί όλο λες μαλακίες.
κοιτα να πληρωσετε ολοι σας οτι οφειλες εχετε προς της τραπεζες γιατι οταν ερθει η δραχμη τα 20 χιλιαρικα θα ειναι ισα με 60-70 με την ισοτιμια της δραχμης θα ειναι 3πλασια ξαναλεω...  ;)

Λοιπον να δουμε ποιος θα βγει ποιο καλος προφητης, εγω που λεω οτι θα παρετε πουλο στην ελλαδα ολοι σας..

η ο νικ07 που λεει οτι δεν θα ξεφυγω ποτε απο εδω μεσα και δεν θα ζησω τιποτα...

για να δουμε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και που τις αγοράζει τί θα τις κάνει;;;;

Θα τις φυλάει κάτω από το μαξιλάρι του.... :2funny: :2funny:

scrooge1.jpg

Υ.Γ.Καλά αν έχεις πρότυπο και είδωλο τον αχαχούχα είσαι τελειωμένη περίπτωση :birdman:
ρε η ζωη ειναι αποβλεπτη για ολους μας τι μου λες τωρα? την πυθια κανεις και εσυ?  :2on1:

ρε γεμησαμε προφητες εδω μεσα  :birdman:

υγ δεν εχω κανενα ειδωλο, δεν πιστευω σε κανεναν...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα να πληρωσετε ολοι σας οτι οφειλες εχετε προς της τραπεζες γιατι οταν ερθει η δραχμη τα 20 χιλιαρικα θα ειναι ισα με 60-70 με την ισοτιμια της δραχμης θα ειναι 3πλασια ξαναλεω...  ;)

Λοιπον να δουμε ποιος θα βγει ποιο καλος προφητης, εγω που λεω οτι θα παρετε πουλο στην ελλαδα ολοι σας..

[size=15pt]η ο νικ07 που λεει οτι δεν θα ξεφυγω ποτε απο εδω μεσα και δεν θα ζησω τιποτα...

για να δουμε... [/size]
Τί θα ζήσεις ρε χαζούλη.....εσένα περιμένανε στην Αγγλία και Αυστραλία. :cheesy:

Και χωρίς προσόντα μάλιστα... :idiot: :uglystupid: να πω πως είχες τις σπουδές μάλιστα.... :birdman:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

η ο νικ07 που λεει οτι δεν θα ξεφυγω ποτε απο εδω μεσα και δεν θα ζησω τιποτα...

για να δουμε...

πάψε να ζείς με αυταπάτες.

πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμα.

σχεδίασε λοιπόν το μέλλον σου και μην λες όλο "θα θα θα..." ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ρε η ζωη ειναι αποβλεπτη για ολους μας τι μου λες τωρα? την πυθια κανεις και εσυ?  :2on1:

ρε γεμησαμε προφητες εδω μεσα  :birdman:

υγ δεν εχω κανενα ειδωλο, δεν πιστευω σε κανεναν...
Κοίτα δεν χρειάζεται να'ναι κανείς Πυθία για να πει κανείς με σαφήνεια πως εσύ στο εξωτερικό θα καταλήξεις λαντζιέρης το πολύ και πως ο αχαχούχας είναι καμένο χαρτί :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τί θα ζήσεις ρε χαζούλη.....εσένα περιμένανε στην Αγγλία και Αυστραλία. :cheesy:

Και χωρίς προσόντα μάλιστα... :idiot: :uglystupid: να πω πως είχες τις σπουδές μάλιστα.... :birdman:
τραβα παραπερα ρε παρακαλα τον νιπλ να σε παρει στην δουλεια και σταματα να κλαιγεσαι  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κοίτα δεν χρειάζεται να'ναι κανείς Πυθία για να πει κανείς με σαφήνεια πως εσύ στο εξωτερικό θα καταλήξεις λαντζιέρης το πολύ και πως ο αχαχούχας είναι καμένο χαρτί :birdman:
  εσυ που θα καταληξεις?  :2on1:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τραβα παραπερα ρε παρακαλα τον νιπλ να σε παρει στην δουλεια και σταματα να κλαιγεσαι  :2on1:
  εσυ που θα καταληξεις?  :2on1:
Πόνεσες μανάρι μου; :birdman:

Δεν το ήθελα..... :birdman:

Εγώ φίλε τουλάχιστον έχω συναίσθηση του που βρίσκομαι.... :birdman:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις, είναι να φτιάξεις τα προσόντα σου και να δουλέψεις για κανένα μεροκάματο "γυμνέ χρηματιστή".

τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, όταν εσύ θα είσαι στα άντα, η κατάσταση θα είναι καλύτερη.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

οταν στο βαζουν στο κωλαρακι στο λενε αυτο?  :2on1:

υγ ωραια το παραδεχομαι οτι ζω σε εναν ουτοπικο κοσμο  :sunglasses: θα συνελθω... που θα παει  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις, είναι να φτιάξεις τα προσόντα σου και να δουλέψεις για κανένα μεροκάματο "γυμνέ χρηματιστή".

τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, όταν εσύ θα είσαι στα άντα, η κατάσταση θα είναι καλύτερη.
εσυ μου λες να δουλεψεις για κανα μεροκαματο και ο αλλος ειρωνευεται που θα ειμαι μεροκαματιαρης ...

δεν ξερω τι να κανω και εγω..  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.043
Πόντοι
6.035

τι εγινε στην οντισιον  :zfuck:

εσυ μου λες να δουλεψεις για κανα μεροκαματο και ο αλλος ειρωνευεται που θα ειμαι μεροκαματιαρης ...

δεν ξερω τι να κανω και εγω..  :2funny:
εσυ εισαι για μεγαλα πραγματα
χρηματιστης το λιγοτερο  :birdman:
αφισοκολλητης το περισσοτερο  :zfuck:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

δεν ξερω τι να κανω και εγω..  :2funny:

ο καθένας κάνει επιλογές σε αυτή τη ζωή.

ορισμένες απο αυτές τις επιλογές κρίνονται μακροπρόθεσμα.

αν δεν κοιτάξεις να τελειώσεις τις σπουδές σου ώστε να έχεις κάτι να δείξεις και μετά να συνεχίσεις πιθανώς, τι άλλο θα κοιτάξεις;

σου ξαναλέω, βάλτα κάτω και αποφάσισε τι θα κάνεις.είσαι μικρός ακόμα.όλο το μέλλον μπροστά είναι.... :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο καθένας κάνει επιλογές σε αυτή τη ζωή.

ορισμένες απο αυτές τις επιλογές κρίνονται μακροπρόθεσμα.

αν δεν κοιτάξεις να τελειώσεις τις σπουδές σου ώστε να έχεις κάτι να δείξεις και μετά να συνεχίσεις πιθανώς, τι άλλο θα κοιτάξεις;

σου ξαναλέω, βάλτα κάτω και αποφάσισε τι θα κάνεις.είσαι μικρός ακόμα.όλο το μέλλον μπροστά είναι.... :2on1:
η αποφαση που εχω παρει ειναι οτι θα ασχοληθω σοβαρα με την σχολη απο τον σεπτεμβρη.. τελος αρκετα την παραμελησα..

εγω χρωσταω 20 μαθηματα μεχρι στιγμης και ειμαι ακομα 6ο εξαμηνο και ο παπασαλιας που το παιζει ειρωνας χρωσταει τα διπλασια..

Το καλο στα τουριστικα επαγγελματα και στον τουρισμο ειναι η συναναστροφη με ξενο κοσμο, πραγμα που μαρεσει...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.043
Πόντοι
6.035
:pipa3:

Δεν φιλοδοξώ για κάτι καλύτερο,το βάπτισμα του πυρός ήθελα άλλωστε. :P
δλδ σο βαφτισανε σαλιωμενα  :zfuck:

η αποφαση που εχω παρει ειναι οτι θα ασχοληθω σοβαρα με την σχολη απο τον σεπτεμβρη.. τελος αρκετα την παραμελησα..

εγω χρωσταω 20 μαθηματα μεχρι στιγμης και ειμαι ακομα 6ο εξαμηνο και ο παπασαλιας που το παιζει ειρωνας χρωσταει τα διπλασια..

Το καλο στα τουριστικα επαγγελματα και στον τουρισμο ειναι η συναναστροφη με ξενο κοσμο, πραγμα που μαρεσει...
ειδικα με τα τελεια αγγλικα σου θα διαπρεψεις  :zfuck:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

σωστός.δεν θέλει και τρελό κόπο  ;)

μια χαρά θα περνάς απλά μην την παραμελείς....

και ΟΤΑΝ πάρεις το πτυχίο σου , σε δύο χρονάκια πες βλέπεις για εξωτερικό ή ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom