Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
η αποφαση που εχω παρει ειναι οτι θα ασχοληθω σοβαρα με την σχολη απο τον σεπτεμβρη.. τελος αρκετα την παραμελησα..

εγω χρωσταω 20 μαθηματα μεχρι στιγμης και ειμαι ακομα 6ο εξαμηνο και ο παπασαλιας που το παιζει ειρωνας χρωσταει τα διπλασια..

Το καλο στα τουριστικα επαγγελματα και στον τουρισμο ειναι η συναναστροφη με ξενο κοσμο, πραγμα που μαρεσει...
Μόνο που εγώ μπήκα με το 2xν+1 ενώ εσύ με το ν+2 :birdman:

Οπότε στην πράξη έχω πλεονέκτημα. :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
σωστός.δεν θέλει και τρελό κόπο  ;)

μια χαρά θα περνάς απλά μην την παραμελείς....

και ΟΤΑΝ πάρεις το πτυχίο σου , σε δύο χρονάκια πες βλέπεις για εξωτερικό ή ελλάδα.
Κοίτα,το που και πως θα πετύχεις είναι σχετικό....με ή χωρίς πτυχία.

Δυστυχώς για εμάς τους >30 θα δυσκολέψουν πάρα πολύ τα πράγματα....ειδικά όσοι δεν έχουμε τις καβάτζες μας από γονείς. :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σωστός.δεν θέλει και τρελό κόπο  ;)

μια χαρά θα περνάς απλά μην την παραμελείς....

και ΟΤΑΝ πάρεις το πτυχίο σου , σε δύο χρονάκια πες βλέπεις για εξωτερικό ή ελλάδα.
αν ερθει και ο παπαζολης ακομα και τζακαρτα παω  :rolleyes:  :2on1:

υγ
κατσε ντε να τελειωσω πρωτα γιατι εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με αυτα που χρωσταω... παντως να ξερετε απο σεπτεμβρη δεν θα με βλεπετε πολυ, τι κριμα για μερικους εδω μεσα που ασχολουνται με το νικ σταμ ολη μερα  :'(

δεν πειραζει ρε παιδια θα παρω ταμπλετ για παρτυ σας να σας στελνω φωτο απο γκομενακια της σχολης  :zfuck:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αν ερθει και ο παπαζολης ακομα και τζακαρτα παω  :rolleyes:  :2on1:

υγ
κατσε ντε να τελειωσω πρωτα γιατι εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με αυτα που χρωσταω... παντως να ξερετε απο σεπτεμβρη δεν θα με βλεπετε πολυ, τι κριμα για μερικους εδω μεσα που ασχολουνται με το νικ σταμ ολη μερα  :'(

δεν πειραζει ρε παιδια θα παρω ταμπλετ για παρτυ σας να σας στελνω φωτο απο γκομενακια της σχολης  :zfuck:

θα έρχομαι στο τει να σε βλέπω :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εκεί το βάζεις εσύ το ipad παλιό φιγουρατζή;;;;; :birdman:
Οχι μωρη δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω τετοια μεγαλη κωλοτρυπιδα οπως εσυ  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε κοιταχτε εναν πουστη ρε .........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Δυστυχώς για εμάς τους >30 θα δυσκολέψουν πάρα πολύ τα πράγματα....ειδικά όσοι δεν έχουμε τις καβάτζες μας από γονείς. :P
ρε φιλε μας δουλευεις? θες να φτασεις 30 και να λες κονομησα απο γονεις και τρωω την συνταξη του νεκρου πατερα μου?

μαγκια ειναι να πας 30-35 να λες αυτα τα λεφτα η αυτην την περιουσια, που λεει ο λογος γιατι θελει χρονια και κοπο την εκανα μονος μου..

τοσους μπουληδες ξερω απο τον κυκλο μου που οι γονεις τους εχουν ακινητα ακομα και στην τουρκια  :jerking: και εγω δεν εχω μια... και μετα μου λετε εμενα να προσγειωθω.. σε αυτους τι θα λεγατε?

οσο για σενα ειπα, παμε μαζι οπου θες :2on1:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλε μας δουλευεις? θες να φτασεις 30 και να λες κονομησα απο γονεις και τρωω την συνταξη του νεκρου πατερα μου?

μαγκια ειναι να πας 30-35 να λες αυτα τα λεφτα η αυτην την περιουσια, που λεει ο λογος γιατι θελει χρονια και κοπο την εκανα μονος μου..

τοσους μπουληδες ξερω απο τον κυκλο μου που οι γονεις τους εχουν ακινητα ακομα και στην τουρκια  :jerking: και εγω δεν εχω μια... και μετα μου λετε εμενα να προσγειωθω.. σε αυτους τι θα λεγατε?

Μάθε να διαβάζεις και να κατανοείς ρε χαμένε,έχουμε έναν βλάκα τον αχαχούχα....μην έχουμε και δεύτερο εσένα. :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μάθε να διαβάζεις ρε χαμένε,έχουμε έναν βλάκα τον αχαχούχα....μην έχουμε και δεύτερο εσένα. :birdman:
καλα οκ παπαζολακο..οταν προσπαθησεις να μιλησεις σοβαρα τα ξαναλεμε..

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
καλα οκ παπαζολακο..οταν προσπαθησεις να μιλησεις σοβαρα τα ξαναλεμε..
Μάθε να καταλαβαίνεις τι σου γράφουν.... :birdman:

[size=15pt]Δυστυχώς για εμάς τους >30 θα δυσκολέψουν πάρα πολύ τα πράγματα....ειδικά όσοι δεν έχουμε τις καβάτζες μας από γονείς[/size]. :P
και απαντάς:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μάθε να καταλαβαίνεις τι σου γράφουν.... :birdman:και απαντάς: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ωχ θεεε μου..

δικιο εχει ο απολυτος, το τσατ ρουμ θελει ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ....

υγ οκ.. για πες... εσυ αυτην την στιγμη μια απλη δουλεια ψαχνεις απο οτι καλαβα.. Θες και 700 παναθεμα σε... γνωστος μου με μηχανακι εξωτερικες δουλεις 8αρω λιωνει το παιδι, 400 παιρνει.. και εσυ θες 700  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοίτα δεν χρειάζεται να'ναι κανείς Πυθία για να πει κανείς με σαφήνεια πως εσύ στο εξωτερικό θα καταλήξεις λαντζιέρης το πολύ και πως ο αχαχούχας είναι καμένο χαρτί :birdman:
Καμενος ειναι ο κωλος σου μωρη αχρηστη παρτολα ζητιανα του πεους στα φαναρια και στα παρκα  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ωχ θεεε μου..

Να τους γραφεις ολους στα αρχιδια σου θελει οτι και να λενε και να απαντας αναλογα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
diapo064072de12c4015b9e2ee23fdd63d8fe.gif

Toni%20Braxton%20Major%20Wardrobe%20Malfunction.mp4_000433466.jpg

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
οκ.. για πες... εσυ αυτην την στιγμη μια απλη δουλεια ψαχνεις απο οτι καλαβα.. Θες και 700 παναθεμα σε... γνωστος μου με μηχανακι εξωτερικες δουλεις 8αρω λιωνει το παιδι, 400 παιρνει.. και εσυ θες 700  :birdman:
Ρε μαλάκα δεν παλεύεσαι.... :idiot: :uglystupid: ξανά διάβασε από την αρχή μπας και καταλάβεις. :birdman:

Γράφει ο νιπλ πως έδινε δουλειά με 700e καθαρά+ασφάλεια και του πήγε ένα βλαμμένο gay από Σέρρες που ήθελε να γίνει ηθοποιός και του είπε πως με αυτά δεν μπορεί να νοικιάσει Λυκαβητό.... :idiot: :uglystupid:

Kαι γράφω πως τα 700e καθαρά+ασφάλεια όταν απόφοιτοι νομικής και πολιτικών επιστημών βγάζουν 540e μεικτά (καθαρά όσα βγάζει ο ντελιβεράς-πακετάς φίλος σου) είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Κατάλαβες τώρα ή και πάλι όχι;;;;;; :birdman: :birdman: :birdman:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ωχ θεεε μου..

υγ οκ.. για πες... εσυ αυτην την στιγμη μια απλη δουλεια ψαχνεις απο οτι καλαβα.. Θες και 700 παναθεμα σε... γνωστος μου με μηχανακι εξωτερικες δουλεις 8αρω λιωνει το παιδι, 400 παιρνει.. και εσυ θες 700  :birdman:

οι ευκαιρίες είναι στα ΜΑΥΡΑ καλώς η κακώς....

αλλά θέλει σκέψη και γνωριμίες...

και προσόντα να ποζάρεις ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Να τους γραφεις ολους στα αρχιδια σου θελει οτι και να λενε και να απαντας αναλογα
Πώς γίνεται να τους γράφεις στ'αρχίδια σου και ταυτόχρονα να απαντάς ανάλογα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom