gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αφου απεναντι σου ζει μια γιαγια γιατι μας λες παραμυθια;όχι τελικά αλλά άξιζε να τσεκάρω δεν ξες καμμιά φορά
αφου απεναντι σου ζει μια γιαγια γιατι μας λες παραμυθια;όχι τελικά αλλά άξιζε να τσεκάρω δεν ξες καμμιά φορά
Εισαι φιλοζωοs ....Τελοsθα τα έκανα πινιάτα
Σοβαρα; Ρε τον κωλοφαρδο τον βαατραχο...αφου απεναντι σου ζει μια γιαγια γιατι μας λες παραμυθια;
παω μεταξουργειο να βρω καποια να απαλυνω τον πονο μου..
Στοιχειωδη οικονομικη θεωρια να ξερεις, θα καταλαβεις οτι εγραψες παπαρια.
this is blasphemy!γάμησέ τον αυτόν φτιάξε δική σου σέκτα ;)
δεν ξέρω όχι, η δική μου λογική μου λέει ότι είναι σαν να λέμε στον κόσμο μην πηγαίνετε με πουτάνες για να λυθεί το τράφικινγκ, πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα πηγαίνει στο μαγαζί να αγοράσει ζώα (ίσως μικρότερη η ανάγκη απ'ότι για πουτάνες, δε λέω )
το θέμα είναι αν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι που να βγάλουν από την μιζέρια τους κάποιο φυλακισμένο ζώο με κάθε κόστος (να τους κοστίσει χρήματα για περίθαλψη, ψυχολογικά αν τους ψοφήσει γρήγορα κλπ), όπως αντίστοιχα υπάρχουν αγαπούληδες που επιθυμούν να επαναφέρουν μια πουτάνα στον ίσιο δρόμο
Επιμενεις κιολας κανοντας υποθεσεις και συγκρινοντας μηλα με λεμονια.δεν ξέρω όχι, η δική μου λογική μου λέει ότι είναι σαν να λέμε στον κόσμο μην πηγαίνετε με πουτάνες για να λυθεί το τράφικινγκ, πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα πηγαίνει στο μαγαζί να αγοράσει ζώα (ίσως μικρότερη η ανάγκη απ'ότι για πουτάνες, δε λέω )
το θέμα είναι αν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι που να βγάλουν από την μιζέρια τους κάποιο φυλακισμένο ζώο με κάθε κόστος (να τους κοστίσει χρήματα για περίθαλψη, ψυχολογικά αν τους ψοφήσει γρήγορα κλπ), όπως αντίστοιχα υπάρχουν αγαπούληδες που επιθυμούν να επαναφέρουν μια πουτάνα στον ίσιο δρόμο
οι ψευδοπροφητες θα καουν στην νωντοκολαση
Επιμενεις κιολας κανοντας υποθεσεις και συγκρινοντας μηλα με λεμονια.
Βατραχε, μετα μην κοροιδευεις τους αρεστεριστες. Στο ιδιο μοτιβο κινειστε.
Το Μαρκετινγκ εχει πολλα ποδαρια.δηλαδή ένας πραγματικός φιλόζωος που θα περάσει έξω από πετ σοπ και θα δει ένα κουταβάκι που δεν μπορεί ούτε να γυρίσει στο κλουβί του, θα ήταν παράλογο να συγκινηθεί και να το αγοράσει?
η εκστρατεία για μποϊκοτάζ των πετ σοπ καλώς γίνεται αν και εξάλειψη του φαινομένου δεν πρόκειται να έχουμε, εγώ εστιάζω στους φιλόζωους, νομίζω ένας πραγματικός φιλόζωος θα αγόραζε από πετ σοπ *P
οι ψευδοπροφητες θα καουν στην νωντοκολαση
ναι ρε μαν αλλα αυτα τα ζωακια αν δεν εχουν ζητησει τι θα γινουνΣτοιχειωδη οικονομικη θεωρια να ξερεις, θα καταλαβεις οτι εγραψες παπαρια.
Το γλασαρισμα ενος κουταβιου ειναι τεχνη ;)
Καλοενδιαφέρον ακούγεται
δηλαδή ένας πραγματικός φιλόζωος που θα περάσει έξω από πετ σοπ και θα δει ένα κουταβάκι που δεν μπορεί ούτε να γυρίσει στο κλουβί του, θα ήταν παράλογο να συγκινηθεί και να το αγοράσει?
η εκστρατεία για μποϊκοτάζ των πετ σοπ καλώς γίνεται αν και εξάλειψη του φαινομένου δεν πρόκειται να έχουμε, εγώ εστιάζω στους φιλόζωους, νομίζω ένας πραγματικός φιλόζωος θα αγόραζε από πετ σοπ *P
εχεις ακουσει για κλωνους σκυλωνενδιαφέρον ακούγεται
ναι ρε μαν αλλα αυτα τα ζωακια αν δεν εχουν ζητησει τι θα γινουν
το πιο πιθανο ειναι να θανατωθουν
δυστυχως δεν ειναι λυση να βγαζουν οι πωλητες το φιδι απο τη τρυπα
εκει πρεπει να παρεμβαινει η πολιτεια για να μην υπαρχουν puppy mills
το εγραψα εγγλεζικα για να μην μας την ξαναπει ο λιονταρακος
Δυστυχως Ολυμπιαδα και Αφγανοπακιστανοι "καθαρισαν" το προβλημα των εγκαταλελειμμενων σκυλων :'(Πηξαμε στουs φιλοζωουs που τα παιρνουν μεχρι να βαρεθουν τα παιδια τουs