neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
θες να σου φερω τπτ που δεν εχει ελλαδα και να μου δωσεις τα λεφτα μετα?ορίστε
θες να σου φερω τπτ που δεν εχει ελλαδα και να μου δωσεις τα λεφτα μετα?ορίστε
θες να σου φερω τπτ που δεν εχει ελλαδα και να μου δωσεις τα λεφτα μετα?
με συγκινεις φιλε μουνα γυρίσεις πίσω μου αρκεί φίλε μου
με συγκινεις φιλε μου
... κι εγω μολις σκουπιστηκα. Με τις υγειες μουσκούπισε τα δάκρυα φίλε μου εγώ σκούπισα τα δικά μου
... κι εγω μολις σκουπιστηκα. Με τις υγειες μου
Ειναι πρακτικο το θεμα.μπράβο χύστη
τι γνώμη έχεις για όσους σκουπίζουν τον κώλο τους με μωρομάντηλα και όχι κωλόχαρτο
Μπορεις να μου φερεις μια μπαταρια για Μακμποοκ 13αρι;θες κανα ρολοι απο αμερικα?
Ειναι πρακτικο το θεμα.
Αν ιδρωνεις παρα πολυ και φορας βερμουδες, καλα θα κανεις να χρησιμοποιεις μωρομαντηλο.
Επισης αν εχεις γκομενα και πχ."σκασει" κανενα αναπαντεχο κλαρινο , καλο θα ειναι να χρησιμοποιεις μωρομαντηλα.
Αλλιως στα πελε σου. Σε καλυψα βατραχε;
στειλε ινφο ρε τυπε δεν ξερω καν τι ειναι αυτο και ποσο κανειΜπορεις να μου φερεις μια μπαταρια για Μακμποοκ 13αρι;
πολι κοσμο διαβαζειςεπίσης ότι κατουράει στην μπανιέρα όταν κάνει ντους αλλά νομίζω αυτό το θυμούνται αρκετοί
πολι κοσμο διαβαζεις
βγαινεις με το κοσμογκριλς ειναι καυλες οταν λενε για τις ανωμαλιες που θα ηθελαν να κανουνόχι μαν εδώ τα είχε γράψει αυτά παλιότερα
η βέλβυ είχε πει ότι σκουπίζεται μόνο με μωρομάντηλα πώς σου φάνηκε που το θυμάμαι
επίσης ότι κατουράει στην μπανιέρα όταν κάνει ντους αλλά νομίζω αυτό το θυμούνται αρκετοί
Τελικα ολοι μπαινετε στο Κοσμο... μονο εγω και ο Απολυτος ειμαστε ΑΡΣΕΝΙΚΑβγαινεις με το κοσμογκριλς ειναι καυλες οταν λενε για τις ανωμαλιες που θα ηθελαν να κανουν
η βέλβυ είχε πει ότι σκουπίζεται μόνο με μωρομάντηλα πώς σου φάνηκε που το θυμάμαι
Τελικα ολοι μπαινετε στο Κοσμο... μονο εγω και ο Απολυτος ειμαστε ΑΡΣΕΝΙΚΑ