Επισκέπτης
Συγκεντρωσου ρε εξυπνακια.ο alitiz είναι λίγο καρικατούρα, ο θύτης μοιάζει πιο αυθεντικός![]()
Στα βραβεια MAD εχει παει ο ταπας.
Συγκεντρωσου ρε εξυπνακια.ο alitiz είναι λίγο καρικατούρα, ο θύτης μοιάζει πιο αυθεντικός![]()
Συγκεντρωσου ρε εξυπνακια.
Στα βραβεια MAD εχει παει ο ταπας.
Ουτε το βιδεοκλιπ που ποσταρες δεν ειδες ολοκληρο.πώς να το ξέρω αφού δεν τα παρακολουθώήσουν αρκετά μπροστά να βλέπεις κάτω από φούστες
![]()
Ουτε το βιδεοκλιπ που ποσταρες δεν ειδες ολοκληρο.
Τον δειχνει μεσα να δινει μινι συνεντευξη... ολο εξυπναδες εισαι ρε βατραχε![]()
μπράβο χύστη
τι γνώμη έχεις για όσους σκουπίζουν τον κώλο τους με μωρομάντηλα και όχι κωλόχαρτο![]()
00:25 αητε μουσε ποιό δευτερόλεπτο είναι δεν το βλέπω![]()
00:25 αητε μου
χαχα στο 0:25 τώρα το είδα, ο μηδενιστής είναι αυτός![]()
![]()
η βέλβυ είχε πει ότι σκουπίζεται μόνο με μωρομάντηλα πώς σου φάνηκε που το θυμάμαι![]()
Μ'αρεσει που χθες μου ελεγες οτι εισαι απογοητευμενος απο τους μοντερνους,
αλλα ολους τους ξερεις μωρη κατινα...![]()
Ρωτα τον ΜακΚειν να σου πει ;)Πρέπει να ήταν μεγάλη ξεκωλιάρα!
Ενταξει πρηξε μας τα αρχιδια τωρα με τον ντεμεκ gangsta rapper Θυτη.τίμιους καλλιτέχνες βρίσκεις πάντα και παντού![]()
Ρωτα τον ΜακΚειν να σου πει ;)
Καλά άμα είναι να ρωτάω περί του ποιού της όσους την έχουν ξεκωλιάσει θα γεράσω ρωτώντας...
Πως και δε βγάζετε καμιά φωτό μούρη από αυτά τα πουτανάκια να τα ρεζιλέψουμε; Όλο και κάποιος θά χει.
Ο Αχαχουχας εχει, αλλα ειναι ΚΥΡΙΟΣ και δεν εκθετει ;)Καλά άμα είναι να ρωτάω περί του ποιού της όσους την έχουν ξεκωλιάσει θα γεράσω ρωτώντας...
Πως και δε βγάζετε καμιά φωτό μούρη από αυτά τα πουτανάκια να τα ρεζιλέψουμε; Όλο και κάποιος θά χει.
Μπηκε και το κοτοπουλακι να κλεψει λιγο απο την προσοχη μας στον βατραχο.