Επισκέπτης
Συγκεντρωσου ρε εξυπνακια.ο alitiz είναι λίγο καρικατούρα, ο θύτης μοιάζει πιο αυθεντικός
Στα βραβεια MAD εχει παει ο ταπας.
Συγκεντρωσου ρε εξυπνακια.ο alitiz είναι λίγο καρικατούρα, ο θύτης μοιάζει πιο αυθεντικός
Συγκεντρωσου ρε εξυπνακια.
Στα βραβεια MAD εχει παει ο ταπας.
Ουτε το βιδεοκλιπ που ποσταρες δεν ειδες ολοκληρο.πώς να το ξέρω αφού δεν τα παρακολουθώ ήσουν αρκετά μπροστά να βλέπεις κάτω από φούστες
Ουτε το βιδεοκλιπ που ποσταρες δεν ειδες ολοκληρο.
Τον δειχνει μεσα να δινει μινι συνεντευξη... ολο εξυπναδες εισαι ρε βατραχε
μπράβο χύστη
τι γνώμη έχεις για όσους σκουπίζουν τον κώλο τους με μωρομάντηλα και όχι κωλόχαρτο
00:25 αητε μουσε ποιό δευτερόλεπτο είναι δεν το βλέπω
00:25 αητε μου
χαχα στο 0:25 τώρα το είδα, ο μηδενιστής είναι αυτός
η βέλβυ είχε πει ότι σκουπίζεται μόνο με μωρομάντηλα πώς σου φάνηκε που το θυμάμαι
Μ'αρεσει που χθες μου ελεγες οτι εισαι απογοητευμενος απο τους μοντερνους,
αλλα ολους τους ξερεις μωρη κατινα...
Ρωτα τον ΜακΚειν να σου πει ;)Πρέπει να ήταν μεγάλη ξεκωλιάρα!
Ενταξει πρηξε μας τα αρχιδια τωρα με τον ντεμεκ gangsta rapper Θυτη.τίμιους καλλιτέχνες βρίσκεις πάντα και παντού
Ρωτα τον ΜακΚειν να σου πει ;)
Καλά άμα είναι να ρωτάω περί του ποιού της όσους την έχουν ξεκωλιάσει θα γεράσω ρωτώντας...
Πως και δε βγάζετε καμιά φωτό μούρη από αυτά τα πουτανάκια να τα ρεζιλέψουμε; Όλο και κάποιος θά χει.
Ο Αχαχουχας εχει, αλλα ειναι ΚΥΡΙΟΣ και δεν εκθετει ;)Καλά άμα είναι να ρωτάω περί του ποιού της όσους την έχουν ξεκωλιάσει θα γεράσω ρωτώντας...
Πως και δε βγάζετε καμιά φωτό μούρη από αυτά τα πουτανάκια να τα ρεζιλέψουμε; Όλο και κάποιος θά χει.
Μπηκε και το κοτοπουλακι να κλεψει λιγο απο την προσοχη μας στον βατραχο.