life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
αφου ρε μαλακα οι μισοι ειναι κομμουνια εδω μεσα![]()
Με δεξια τσεπη ομωs.....
αφου ρε μαλακα οι μισοι ειναι κομμουνια εδω μεσα![]()
ε βεβαια εχουμε πηξει και στα στελεχη επιχειρησεωνΜε δεξια τσεπη ομωs.....![]()
Σημερινοι;δεν ξέρω αλλά τον θεωρώ πιο τίμιο από τους σημερινούς ;)
Με δεξια τσεπη ομωs.....![]()
σοβαρεψου μονο να τον αγριοκοιταξει θα αρχισει να τρεμει και να κρυβεται πισω απ τα ποδια σουγιάυτο δεν παιρνει ουτε 4%![]()
![]()
μπα δε παιζει
γιατι η θα τη γαμησει η θα τη παει γαμιωντας![]()
να ερθω με το μπος θα μας υποδεχθειςπαω μεταξουργειο να βρω καποια να απαλυνω τον πονο μου..
εαν πετυχω την αλινα θα της το χωσω μεχρι το λαρυγγι
τσαγια![]()
οκ μανσοβαρεψου μονο να τον αγριοκοιταξει θα αρχισει να τρεμει και να κρυβεται πισω απ τα ποδια σου
και δεν ερχεσαι ρε βαρουλη.. ο πονος της ψυχης που εχω δεν τον φτανουν ουτε 10 δαγκωματιες του μποςνα ερθω με το μπος θα μας υποδεχθεις![]()
εχασες το στοιχημα μανκαι δεν ερχεσαι ρε βαρουλη.. ο πονος της ψυχης που εχω δεν τον φτανουν ουτε 10 δαγκωματιες του μπος
ναι αλλά σου λέει τώρα είναι στον καπιταλισμό και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώςσαν να ισχυρίζεται κάποιος που δηλώνει πιστός χριστιανός ότι θα κυλιέται στον βούρκο της αμαρτίας και όταν είναι να έρθει η βασιλεία του θεού θα γίνει πιστός χριστιανός και στην πράξη
![]()
Σου ευχομαι να μη ξεχαστεις και σου ληξει το εισητηριο παλικαι δεν ερχεσαι ρε βαρουλη.. ο πονος της ψυχης που εχω δεν τον φτανουν ουτε 10 δαγκωματιες του μπος
πολλα εχω..εχασες το στοιχημα μαν![]()
αχουτοπολλα εχω..
η δαγκωματιες του μπος ειναι χαδακια μπροστα τους![]()
εχασες το στοιχημα μαν![]()
οχι και στο λιμανο ρεΣτο λιμάνι τον πας βόλτα τον κόπρο; Δε φοβάσαι μη φάει κανά μαύρο;
εχει αδυναμια στο αλατιοχι και στο λιμανο ρε
αυτος ειναι ικανος να βουτηξει μεσα![]()
ελα σταματακη εφευγεςεχει αδυναμια στο αλατιτου το στερεις αλητη
![]()