bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
το νου σου στο μεταξι,ο κοσμος ειναι κακος >πολλα εχω..
η δαγκωματιες του μπος ειναι χαδακια μπροστα τους
το νου σου στο μεταξι,ο κοσμος ειναι κακος >πολλα εχω..
η δαγκωματιες του μπος ειναι χαδακια μπροστα τους
Εσυ εισαι της κουλτουρας...
οχι και στο λιμανο ρε
αυτος ειναι ικανος να βουτηξει μεσα
Από γνωστό τον πήρες ή από πετ;
Ειλικρινα, ακουγοντας το, ξεχαστηκες και κοιταξες μελαγχολικα εξω απο το παραθυρο; :'(ωραίο κλιπάκι αυτό για ελληνικό
Σε παρκακια να πηγαινειs.........Na κοβειs απο μακρυα αν εχει γυναικεs με σκυλια και να μπαινειs...Τι τα θεs τα λιμανιαοχι και στο λιμανο ρε
αυτος ειναι ικανος να βουτηξει μεσα
έχεις καταλάβει γιατί όλοι οι φιλόζωοι τσιρίζουν όταν ακούν ότι κάποιος αγόρασε από πετ σοπ?
Ειλικρινα, ακουγοντας το, ξεχαστηκες και κοιταξες μελαγχολικα εξω απο το παραθυρο; :'(
τπτ απο τα δυοΑπό γνωστό τον πήρες ή από πετ;
για τα παπι μιλςέχεις καταλάβει γιατί όλοι οι φιλόζωοι τσιρίζουν όταν ακούν ότι κάποιος αγόρασε από πετ σοπ?
Εσυ τα εχεις κλειστα και η γειτονισσα σου απεναντι γαμιεται με ενα δονητη... με τα παντζουρια τερμα ανοιχταέχω κλείσει τα παντζούρια
φιλε στα παρκακια κανει κουμαντο ο αβραμης,αν του επιτρεψει μπαινει αλλιως...Σε παρκακια να πηγαινειs.........Na κοβειs απο μακρυα αν εχει γυναικεs με σκυλια και να μπαινειs...Τι τα θεs τα λιμανια
για τα παπι μιλς
φιλε στα παρκακια κανει κουμαντο ο αβραμης,αν του επιτρεψει μπαινει αλλιως...
δεν ξέρω, αν εξαιρέσεις τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών στους ανθρώπους, εγώ αν ήμουν φιλόζωος μάλλον θα κοιτούσα να αγοράσω κατοικίδιο από πετ σοπ για να το γλιτώσω από το κλουβί
Εσυ τα εχεις κλειστα και η γειτονισσα σου απεναντι γαμιεται με ενα δονητη... με τα παντζουρια τερμα ανοιχτα
δεν ξέρω, αν εξαιρέσεις τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών στους ανθρώπους, εγώ αν ήμουν φιλόζωος μάλλον θα κοιτούσα να αγοράσω κατοικίδιο από πετ σοπ για να το γλιτώσω από το κλουβί
Και μετα θα τα ελευθερωνεs???? η ........
Στοιχειωδη οικονομικη θεωρια να ξερεις, θα καταλαβεις οτι εγραψες παπαρια.δεν ξέρω, αν εξαιρέσεις τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών στους ανθρώπους, εγώ αν ήμουν φιλόζωος μάλλον θα κοιτούσα να αγοράσω κατοικίδιο από πετ σοπ για να το γλιτώσω από το κλουβί