baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 6.035
ρε μαν γιατι τα εχεις βαλει και εσυ με το μητσομαν πολύ καλός ήταν ο λεμπέσης στο είδος του ;)
ρε μαν γιατι τα εχεις βαλει και εσυ με το μητσομαν πολύ καλός ήταν ο λεμπέσης στο είδος του ;)
Προκλητικο/προφητικο δεν ξερω μαν....Σκεφτομαι να αυξησω την παραγωγη τσιπουρου μπαs και τουs μεθυσω.....Δεν θαχουν τετοιεs ιδεεs μεταδιαβασες το προκλητικο σχολιο του γκρεγκορι
ακου να πει σε μενα οτι οι κινεζοι θα μας κανουν να τρωμε σκυλους
θα τους γαμησω τους ρυζοταισμενουςποιηση μαν
οποιος κινεζος κοιταξει το μποσακο μου θα πεθανειΠροκλητικο/προφητικο δεν ξερω μαν....Σκεφτομαι να αυξησω την παραγωγη τσιπουρου μπαs και τουs μεθυσω.....Δεν θαχουν τετοιεs ιδεεs μετα
Scripta manent ;)μαν πολύ καλός ήταν ο λεμπέσης στο είδος του ;)
οποιος κινεζος κοιταξει το μποσακο μου θα πεθανει
αυτο ειναι δεσμευση![]()
Προκλητικο/προφητικο δεν ξερω μαν....Σκεφτομαι να αυξησω την παραγωγη τσιπουρου μπαs και τουs μεθυσω.....Δεν θαχουν τετοιεs ιδεεs μετα
Οποιος τα βαζει με τον Μητσο ειναι ειτε κομπλεξικος ειτε ζηλιαρης ειτε γυναικα <---- καρφι για εκτορ_λοπεζρε μαν γιατι τα εχεις βαλει και εσυ με το μητσο![]()
Μετα 8α τον κυνηγαει ο Πεπε Λε Πιου να τον πηδηξει...Ντυστονε ασβο μαν.....Θα χασουν καθε ενδιαφερον
ποιηση μαν
αυτο δεν ειναι τραγουδι αλλα ποιηση![]()
ευτυχως ο μποσακος εχει μοιασει σε μεναΝτυστονε ασβο μαν.....Θα χασουν καθε ενδιαφερον
Scripta manent ;)
Δλδ κυκλοφοραs με εναν σωσια σου δεμενο με λουρι??ευτυχως ο μποσακος εχει μοιασει σε μενα![]()
Ποιο ειναι το ειδος του δηλαδη;στο είδος του είπα ;) ξέρω να φιλάω τον κώλο μου εγώ, έχω κάνει αρκετούς διαλόγους με αριστερούς στο μπου ;)
αφου ρε μαλακα οι μισοι ειναι κομμουνια εδω μεσαστο είδος του είπα ;) ξέρω να φιλάω τον κώλο μου εγώ, έχω κάνει αρκετούς διαλόγους με αριστερούς στο μπου ;)
Ποιο ειναι το ειδος του δηλαδη;
Το τσιφτελοροκποπ;
αφου ρε μαλακα οι μισοι ειναι κομμουνια εδω μεσα![]()
παιχτη εχω ενα θηλυκο πιτμπουλ ψηνεσαι να την γνωρισω στον μποςευτυχως ο μποσακος εχει μοιασει σε μενα
οποιος προσπαθησει οτιδηποτε εκει θα αφησει την τελευταια του ανασα![]()
αφου ρε μαλακα οι μισοι ειναι κομμουνια εδω μεσα![]()
γιάυτο δεν παιρνει ουτε 4%Μονο εδω μεσα μωρη σκυλοφατσα? σε ολη την ελλαδα![]()
μπα δε παιζειπαιχτη εχω ενα θηλυκο πιτμπουλ ψηνεσαι να την γνωρισω στον μπος