καλά μωρό μου, τον γαμιά σου που σε έφτυσε :-* :-*
100 γιούρια στην μπούμπα..με καβλώνει το στυλάκι της
καλά μωρό μου, τον γαμιά σου που σε έφτυσε :-* :-*
εκτορα,σταματα τις κακιες μου θυμιζεις αυτο τον εκτορα που παιζει στο εφιαλτης στη κουζινα στον αλφα!
100 γιούρια στην μπούμπα..με καβλώνει το στυλάκι της
σκασε ρε ζωο
τι, παίζουμε το παιχνίδι με το βουτσά και τον αμερικάνο?
θα λέω εξυπνάδες και θα με πλερώνουνε?
πάρ'τααα φέρ'ταααα?
τι, παίζουμε το παιχνίδι με το βουτσά και τον αμερικάνο?
θα λέω εξυπνάδες και θα με πλερώνουνε?
πάρ'τααα φέρ'ταααα?
νομιζω ετσι ειναι στα γερμανικαοοουυυ πάλι θα ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της η μαριάννα
εντιτ: το σάιτ γιατί το γράφεις sait? :S
Παιδαρος λεμεεεεεεεεεεεε !!!!!!!εκτορα,σταματα τις κακιες μου θυμιζεις αυτο τον εκτορα που παιζει στο εφιαλτης στη κουζινα στον αλφα!
Παιδαρος λεμεεεεεεεεεεεε !!!!!!!
Τρελο αγορι και ετσι ...........
Ασε συ τρελο μωρο.....αααααα ρε χεστηηηηηηηη! Περιμενεις να φυγει για να πεις κακιουλες?
ο ματσό αγάπη θα κλείσει ένα κοτεράκι φίλου, θα φορτώ καμμιά 10αριά καβλίτες για ΣΚ θα πλερώ το αλεύρι και τα ποτά, θα γαμήσει με ουζάκι, θα διαλέξει τις 2 καβλύτερες και το επόμενο ΣΚ θα τις πάει στο σαμονί χειμώνα και στη Μύκονο καλοκαίρι.ο ματσό θα κλείσει 2ωρο αναγνωριστικής και στο καπάκι, αν εγκρίνει, πολύωρα..
ο ματσό αγάπη θα κλείσει ένα κοτεράκι φίλου, θα φορτώ καμμιά 10αριά καβλίτες για ΣΚ θα πλερώ το αλεύρι και τα ποτά, θα γαμήσει με ουζάκι, θα διαλέξει τις 2 καβλύτερες και το επόμενο ΣΚ θα τις πάει στο σαμονί χειμώνα και στη Μύκονο καλοκαίρι.
αυτά κάνουνε οι ματσό.αυτά σου λένε οι φίλοι σου οι λεφτάδες?
αυτά κάνουνε οι ματσό.
οι άλλοι που θεωρείς ματσό είναι απλά καμμένοι με πολλά εισοδήματα.
σήμερα αγάπη δεν υπάρχει ματσό που τα έκανε μόνος του.2 είναι οι κατηγορίες των ματσό τζουτζουκάκι μου...
ματσό που τα έκανε ΜΟΝΟΣ του και ματσο που τα βρήκε ΕΤΟΙΜΑ