Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.985
Πόντοι
25.467
Άντε, τυχεράκια..... παίρνεις το καλύτερο κορίτσι του site! Και καινουργή, αχρησιμοποίητο...!!! Τσίλικια είναι, ούτε 30.000 χλμ. δεν έχει γράψει!

Τι μου λες  :new_shocked: Εγώ βλέπω μόνο 1233 στο κοντέρ της. Ξέρεις κάτι και δεν με προειδοποιείς  :headbang:

Επισκέπτης
παιρνεις και ορκο?
γιατι εχω δει κατι τιτλους σε κριτικες κριμα,μακρυα κλπ

και μεσα να περιγραφονται τα απιστευτα.
απο βρωμιαρες , κομοδινα που λαμβανουν 350 την ωρα μεχρι τυπισσες που σου λενε το κανω τωρα και οσο αρπαξω φατσα φορα. :rolleyes:
Γυναίκες είναι κι αυτές χρυσό μου ,δεν γίνεται να καυλώνουν με όλους.Άμα σκάει  το κάθε μικροτσούτσουνο σκατόμπαζο με τα πατσοκοίλια , την ασχημόφατσα και την μασχάλη την βρωμούσα και ξενερώνουν ,πως να του γαμιούνται καλά?Υπάρχει και αυτή η παράμετρος στις κακές κριτικές..φαντάζομαι..

Επισκέπτης
Γυναίκες είναι κι αυτές χρυσό μου ,δεν γίνεται να καυλώνουν με όλους.Άμα σκάει  το κάθε μικροτσούτσουνο σκατόμπαζο με τα πατσοκοίλια , την ασχημόφατσα και την μασχάλη την βρωμούσα και ξενερώνουν ,πως να του γαμιούνται καλά?Υπάρχει και αυτή η παράμετρος στις κακές κριτικές..φαντάζομαι..

πες τα , πες τα να μην τα λεω εγω. Αν και ολο και καποιο μικροτσουτσουνο σκατομπαζο με σαπιοκοίλια θα πεταχτεί και θα σου πεί πως είναι προφέσιοναλς και οφείλουν να δειχνουν τον ίδιο ζήλο με όλους  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:coffee:
Καλό μήνα μπουρδελιάρηδες.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg2242074;topicseen#new]Αυτό το thread [/url]είναι ιδανικό για το καφεδάκι μου αυτή την ώρα.Ξεμαλλιαστείτε κι άλλο για τις πουτάνες μωρά μου..

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/29722607434891271141.jpg[/img[/URL]]

αυτη η κοπελιτσα πηδιεται με μελη δηλαδη? :think:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

είναι προφέσιοναλς και οφείλουν να δειχνουν τον ίδιο ζήλο με όλους

Επισκέπτης
πες τα , πες τα να μην τα λεω εγω. Αν και ολο και καποιο μικροτσουτσουνο σκατομπαζο με σαπιοκοίλια θα πεταχτεί και θα σου πεί πως είναι προφέσιοναλς και οφείλουν να δειχνουν τον ίδιο ζήλο με όλους  :2funny: :2funny: :2funny:
κατι ξέρει  η άλλη και ζητάει φωτό :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μα εγω δεν την παρεξηγω...Ειδικα αν θελει να κρατησει περιορισμενη πελατεια , σαφως και θα κρατησει τον αφρο.  :2funny: :2funny: :2funny:

ο αφρός όμως δεν κρίνεται στα κιλά αλλά στο πορτοφόλι... ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μα εγω δεν την παρεξηγω...Ειδικα αν θελει να κρατησει περιορισμενη πελατεια , σαφως και θα κρατησει τον αφρο.  :2funny: :2funny: :2funny:

ναι αλλα αν ειναι ετσι να βρουνε γκομενα αν περνανε απο φεις κοντρολ.

πλερωνουμε κυρια μου εκει δεν εχει δικαιωμ επιλογης!!

:2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γυναίκες είναι κι αυτές χρυσό μου ,δεν γίνεται να καυλώνουν με όλους.Άμα σκάει  το κάθε[size=25pt] μικροτσούτσουνο [/size] σκατόμπαζο με τα πατσοκοίλια , την ασχημόφατσα και την μασχάλη την βρωμούσα και ξενερώνουν ,πως να του γαμιούνται καλά?Υπάρχει και αυτή η παράμετρος στις κακές κριτικές..φαντάζομαι..

κατι τετοια διαβαζουν και οι αγωνιστες και καταπινουν τα μπλεδακια δυο δυο μη τυχον και...τους βαλει κακο βαθμο στο γαμησι η πουτανα  :2funny: :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κατι τετοια διαβαζουν και οι αγωνιστες και καταπινουν τα μπλεδακια δυο δυο μη τυχον και...τους βαλει κακο βαθμο στο γαμησι η πουτανα  :2funny: :jerking:

δε θα χε πολυ γελιο αυτο? :2funny:
να μπει ειδικη ενοτητα για τις επαγγελματιες να κανουν κριτικη ανωνυμα....χαχααχαχαχα

Επισκέπτης
ο αφρός όμως δεν κρίνεται στα κιλά αλλά στο πορτοφόλι... ;)

Αναλογα με τις αξιες της καθε μιας...ετσι κι αλλιως ταριφα εχει...και ο ματσο και ο μπατιρης την ιδια ταριφα θα πληρωσουν. Απο κει και περα εξαρταται αν θα το κρατησει επαγγελματικο   η ψαχνει και για αγαπουλη παραλληλα. Τεσπα .

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αναλογα με τις αξιες της καθε μιας...ετσι κι αλλιως ταριφα εχει...και ο ματσο και ο μπατιρης την ιδια ταριφα θα πληρωσουν. Απο κει και περα εξαρταται αν θα το κρατησει επαγγελματικο  η ψαχνει και για αγαπουλη παραλληλα. Τεσπα .

ο μπατίρης κάβλα, θα σκεφτεί πώς να μαζέψει λεφτά να κλείσει μία ώρα, θα κάνει ένα 3μηνο οικονομίες να μαζέψει το 150αρι...ο ματσό θα κλείσει 2ωρο αναγνωριστικής και στο καπάκι, αν εγκρίνει, πολύωρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom