House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τώρα τα λες όμορφαδε ξαρω κανα μασσαζακι,κανα χουφτωματακι?
Τώρα τα λες όμορφαδε ξαρω κανα μασσαζακι,κανα χουφτωματακι?
οτι πηγες,αλλα αφησες εικοσαρικο και εφυγες?για το φαρμακο σου θα ερθεις?
δε με πειραζει,σε αφηνω!θα πας με τη συγκατσθεση μου!Κοίταξε να δείς. Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει ειλικρίνια. Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά μετά πήγα αλλού για "φάρμακο" Δεν πιστεύω βέβαια να σε πειράζει δεδομένου ότι τότε δεν είχαμε σχέση
δε ξαρω κανα μασσαζακι,κανα χουφτωματακι?
Κοίταξε να δείς. Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει ειλικρίνια. Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά μετά πήγα αλλού για "φάρμακο" Δεν πιστεύω βέβαια να σε πειράζει δεδομένου ότι τότε δεν είχαμε σχέση
σε βλεπω κουμπωμενο,μην με φοβασαιΚοίταξε να δείς. Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει ειλικρίνια. Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά μετά πήγα αλλού για "φάρμακο" Δεν πιστεύω βέβαια να σε πειράζει δεδομένου ότι τότε δεν είχαμε σχέση
σε βλεπω κουμπωμενο,μην με φοβασαι
σε βλεπω κουμπωμενο,μην με φοβασαι
στο στομα θα στο βαλω οχι απο πισω για να φοβασαι!Σου είπα ήδη ότι για το θερμόμετρο φοβάμαι. Δεν μου το ξεκαθάρισες.
στο στομα θα στο βαλω οχι απο πισω για να φοβασαι!
Ρε Μαριάννα, αντί να του βάλεις στο στόμα το θερμόμετρο, δεν του βάζεις καλύτερα τα βυζιά σου? Καλύτερα θα περάσετε και οι δύο σας........
Μην βιάζεσαι ρε συ. Μας χαλάς την "φαντασίωση"
Ζουμιιιιί Εγώ για την "μαγιονέζα" και το "σιρόπι" ήξεραΤο σημαντικό είναι να μην "κόψει" το "ζουμί"..... ;)
Ζουμιιιιί Εγώ για την "μαγιονέζα" και το "σιρόπι" ήξερα
Τι έχει να μας πει επ'αυτού η Μαριάννα? Πως τοποθετείται στο θέμα?
Έλα μου ντέ ? Wo ist marianne? ist weg?
Μάλλον το έκανε γαργάρα......
Ακόμα δεν αρχίσαμε και καυλαντίζεται δίπλα στο "ανεξάρτητες", για να μην σχολιάσω την δήλωσή της, ότι θα γίνει βίζιτα. ΠΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Πιάνει πόρτα για το χειμώνα λες.....?